2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban

Wolf Kati02Sok éve, hogy énekel. Az országos ismertséget egy kis rókának köszönheti, és nem mellesleg az X-faktor versenynek.

óriás hamburgerA norwichi étkezde 200 fontot fizet annak, akinek sikerül két órán belül elfogyasztania rekordszendvicsüket.

Fábry SándorFábry Sándorról - egy-két kivétellel - még szomszédok sem tudták, hogy a napokban apa lett, pedig Leányfalu kis település, gyorsan terjednek a hírek. Pletykálni azonban nem volt miről, mivel a showman kedvesét senki nem látta nagy pocakkal az elmúlt hónapokban.

Eurovíziós Dalfesztivál 2011Idén ismét lesz magyar induló az Eurovíziós Dalfesztiválon: a versenyt 43 ország képviselőinek részvételével májusban rendezik Düsseldorfban; a magyar dalt és előadóját szerdán mutatják be Budapesten.

David MerliniEgy amerikai és egy orosz céggel is tárgyal David Merlini szabadulóművész Földünk elhagyásáról.

Kovács KatiKovács Kati nem kíván olyan díjat átvenni, amely kapcsolódik a politikához. Az énekesnőnek vasárnap, az MSZP nőnapi ünnepségén akartak átadni egy, a párt nőtagozata által alapított közéleti díjat, ám ő nem vett részt a rendezvényen.

Bulvár - 2011.03.06

Harry hercegAz angol királyi család retteg. Ugyanis Vilmos esküvőjén Harry herceg mond majd beszédet.

George MichaelGeorge Michael szerint megérdemli a börtönt, amiért tavaly marihuána hatása alatt ült autóba. Az énekest nyolc hét elzárásra ítélték, amiért kocsijával összetörte egy fotós üzlet kirakatát.

Gábor ZsazsaA 94 éves színésznő inkább vállalja a kockázatot, de semmiképp sem hagyja, hogy bal lábát is amputálják.

Keanu ReevesEgy kisebb balesettel indult Keanu Reeves első budapesti munkanapja. A garázsból kigurulva már fotósok hada várt rá, az autó sofőrjének pedig sikerült átgázolnia az egyik fotós méregdrága teleobjektívjén.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite