2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban

rubint-reka-schobert-norbertA fitneszguru nyíltan beszélt harmadik gyermeke születése előtti félelmeiről és arról is, hogy vélhetően már nem bővül tovább a család.

Bulvár - 2011.03.11

MadonnaA popdíva a számára legkedvesebb emberek egyikét veszítette el: 99 éves nagymamáját, aki 5 éves kora óta nevelte őt.

Gregor BernadettA Blikk kérdésére a színésznő tagadta, hogy szakítottak volna, de a lap több közeli ismerőstől úgy tudja: a pár már csak leplezni próbálja csalódottságát és kiábrándultságát.

rubint-reka-schobert-norbertRubint Réka csütörtök reggel egy egészséges kisfiúnak adott életet - tudta meg a HÍR PORT24.

Wolf Kati02Sok éve, hogy énekel. Az országos ismertséget egy kis rókának köszönheti, és nem mellesleg az X-faktor versenynek.

óriás hamburgerA norwichi étkezde 200 fontot fizet annak, akinek sikerül két órán belül elfogyasztania rekordszendvicsüket.

Fábry SándorFábry Sándorról - egy-két kivétellel - még szomszédok sem tudták, hogy a napokban apa lett, pedig Leányfalu kis település, gyorsan terjednek a hírek. Pletykálni azonban nem volt miről, mivel a showman kedvesét senki nem látta nagy pocakkal az elmúlt hónapokban.

Eurovíziós Dalfesztivál 2011Idén ismét lesz magyar induló az Eurovíziós Dalfesztiválon: a versenyt 43 ország képviselőinek részvételével májusban rendezik Düsseldorfban; a magyar dalt és előadóját szerdán mutatják be Budapesten.

David MerliniEgy amerikai és egy orosz céggel is tárgyal David Merlini szabadulóművész Földünk elhagyásáról.

Kovács KatiKovács Kati nem kíván olyan díjat átvenni, amely kapcsolódik a politikához. Az énekesnőnek vasárnap, az MSZP nőnapi ünnepségén akartak átadni egy, a párt nőtagozata által alapított közéleti díjat, ám ő nem vett részt a rendezvényen.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite