2021. április 18., - Andrea
Keresés a tartalomban

Bakács TiborBakáts Tibor szalámilopása hátterében valószínűleg a legkevésbé az éhezés áll. A legújabb hírek szerint az újságíró Szerbiába költözne.

balint_gazdaTegnap este súlyos sérülésekkel szállították kórházba dr. Bálint Györgyöt, a közismert és közkedvelt Bálint gazdát. Nem messze lakóhelyétől, a XVI. kerületben gázolták el.

Bulvár - 2011.02.09

Barack ObamaFelesége szerint az amerikai elnöknek sikerült végleg leszoknia a dohányzásról. Michelle Obama ezt a Fehér Házban, a Let's Move gyermek-egészségügyi kezdeményezés beindításának első évfordulóján adott díszebéden mondta újságíróknak.

Németh KristófFél éve költöztek külön, de Németh Kristóf máig képtelen feldolgozni, hogy felesége elhagyta a családi fészket. Niki hátra hagyta kisfiukat, hogy a mindössze három éves Lócit minél kevésbé viselje meg a szülei közt kialakult érzelmi vihar.

Bakács TiborEgy kétezer forintos téliszalámit próbált ellopni az újságíró-kritikus a hipermarketből, ám rajtakapták. Azt mondta: éhes volt, és nem volt pénze kajára. Mindezért pedig teljes mértékben vállalja a felelősséget.

Vastag CsabaKeresztes Ildikó nagyon aggódik Vastag Csabáért, mert az énekesnő szerint az X-Faktor győztese túlhajtja magát. Bár Vastag Csabának nem Keresztes Ildikó volt a mentora, ám mégis szívén viseli a veszprémi énekes sorsát, ugyanúgy, ahogy a saját mentorainak is.

Szíj Melinda01A megasztáros családanyának esze ágában sincs megbocsátani az őt vérig sértő műsorvezetőnek.

Tolvai_KállaiSzabó Eszter és Kontor Tamás, Varga Feri és Balássy Betti, Tóth Gabi és Palcsó Tamás, Bartók Eszter és Caramel után immáron Tolvai Reni és Kállay-Saunders András is azon megasztárosok táborába tartozik, akik között komoly szerelem szövődött a tehetségkutatóban.

Szíj Melinda03A tehetségkutatóban országos ismertségre szert tett győri családanya úgy döntött, beperli Hajdú Pétert, amiért a műsorvezető nyilvánosan kicikizte őt saját a show-jában.

Vilmos hercegAz amerikai Lifetime csatorna tévéfilmet forgat Vilmos, brit herceg és menyasszonya, Kate Middleton románcáról.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite