2021. szeptember 23., csütörtök - Tekla
Keresés a tartalomban

Liptai ClaudiaA műsorvezető kamerák előtt jelentette ki: Panka lányának mindenképpen lesz egy kistestvére.

Keanu ReevesÁtmeneti otthonát keresi a fővárosban Keanu Reeves, a sztár márciustól Magyarországon forgatja a 47 Ronin című film egyes jeleneteit.

Sebestyén Balázs"Nehéz helyzetben vagyok, mert a rádióműsor megköveteli, hogy kimondjak olyan dolgokat, amelyeket talán nem kellene kimondani" - mondta Sebestyén Balázs

Bálint GyörgyA múlt héten elgázolt 91 éves tévés felébredt, de balesetéből semmire nem emlékszik.

Vilmos hercegEgyelőre nem ismert, kik szerepelnek a meghívottak listáján, de annyi már biztos, a botrányos életviteléről ismert yorki hercegnő nem vesz részt a ceremónián.

Bakács TiborBakáts Tibor szalámilopása hátterében valószínűleg a legkevésbé az éhezés áll. A legújabb hírek szerint az újságíró Szerbiába költözne.

balint_gazdaTegnap este súlyos sérülésekkel szállították kórházba dr. Bálint Györgyöt, a közismert és közkedvelt Bálint gazdát. Nem messze lakóhelyétől, a XVI. kerületben gázolták el.

Bulvár - 2011.02.09

Barack ObamaFelesége szerint az amerikai elnöknek sikerült végleg leszoknia a dohányzásról. Michelle Obama ezt a Fehér Házban, a Let's Move gyermek-egészségügyi kezdeményezés beindításának első évfordulóján adott díszebéden mondta újságíróknak.

Németh KristófFél éve költöztek külön, de Németh Kristóf máig képtelen feldolgozni, hogy felesége elhagyta a családi fészket. Niki hátra hagyta kisfiukat, hogy a mindössze három éves Lócit minél kevésbé viselje meg a szülei közt kialakult érzelmi vihar.

Bakács TiborEgy kétezer forintos téliszalámit próbált ellopni az újságíró-kritikus a hipermarketből, ám rajtakapták. Azt mondta: éhes volt, és nem volt pénze kajára. Mindezért pedig teljes mértékben vállalja a felelősséget.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite