2021. április 18., - Andrea
Keresés a tartalomban

Gregor BernadettValakinek mindenképpen felelnie kell jó hírnevünk megsértéséért! Meg kell tennem a családomért és mindenkiért, aki volt már hasonló helyzetben - mondta Gregor Bernadett.

Tóth VeraA teltkarcsú megasztárosnak annyira tetszik a róla készült kép, hogy még közösségi oldalára is feltöltötte azt.

vvginaPolitikusok, hírességek fordultak meg nálam, sokan megdöbbennének, ha egyszer elmondanám, hogy jelenleg is képernyőn lévő, vezető sztárok közül ki fizetett annak idején nekem - mesélte VV Gina, aki a nyilvánosság előtt is vállalja, hogy egykor prostituált volt.

Erdei ZsoltA Madár becenéven is ismert 36 éves bokszvilágbajnok múlt évben egymillió forinttal támogatta a vörösiszap-katasztrófa károsultjait, s beteg gyerekeknek is nemrégiben adományozott félmillió forintot.

Gregor BernadettA színésznőnél kiverte a biztosítékot, hogy mindenkivel összefekvő, "férjrabló perszónának" állították be egy tévéműsorban.

kismamaÚgy tűnik egyre több hollywoodi híresség lesz szülő béranya segítségével: pár napja Nicole Kidman és férje tudatta a világgal, hogy ilyen úton jött világra második gyermekük.

Vágó IstvánAz első magyar szkeptikus közösség, a Tényeket Tisztelők Társasága egykori elnökségi tagjaként, s egyben a Szkeptikus Társaság alapító tagjaként is ismert műsorvezető úgy döntött, egy nyilvános akcióval próbálja bebizonyítani a homeopátiás készítmények hatástalanságát.

Fábry SándorFábry Sándort bíróság elé rángatja Gregor Bernadett. A színésznő nagyon megsértődött, amiért csúnyán beszéltek róla a Showderben.

Szíj Melinda03Szíj Melindának továbbra is fontosabb a család, mint a karrier: bár a kétgyermekes családanyát állítólag már több lemezkiadó is megkereste, ő egyelőre szüleire és gyermekeire koncentrál a fellépések és interjúk helyett.

Arnold SchwarzeneggerKormányzóként eltöltött hét éve alatt 200 millió dollárt vesztett vagyonából Arnold Schwarzenegger, aki leköszönése utáni első nagyobb interjújában arról is beszélt, hogy nem akar újabb hivatali tisztséget, és akciófilmet sem vállal már.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite