2021. szeptember 23., csütörtök - Tekla
Keresés a tartalomban

Vastag CsabaKeresztes Ildikó nagyon aggódik Vastag Csabáért, mert az énekesnő szerint az X-Faktor győztese túlhajtja magát. Bár Vastag Csabának nem Keresztes Ildikó volt a mentora, ám mégis szívén viseli a veszprémi énekes sorsát, ugyanúgy, ahogy a saját mentorainak is.

Szíj Melinda01A megasztáros családanyának esze ágában sincs megbocsátani az őt vérig sértő műsorvezetőnek.

Tolvai_KállaiSzabó Eszter és Kontor Tamás, Varga Feri és Balássy Betti, Tóth Gabi és Palcsó Tamás, Bartók Eszter és Caramel után immáron Tolvai Reni és Kállay-Saunders András is azon megasztárosok táborába tartozik, akik között komoly szerelem szövődött a tehetségkutatóban.

Szíj Melinda03A tehetségkutatóban országos ismertségre szert tett győri családanya úgy döntött, beperli Hajdú Pétert, amiért a műsorvezető nyilvánosan kicikizte őt saját a show-jában.

Vilmos hercegAz amerikai Lifetime csatorna tévéfilmet forgat Vilmos, brit herceg és menyasszonya, Kate Middleton románcáról.

Gregor BernadettValakinek mindenképpen felelnie kell jó hírnevünk megsértéséért! Meg kell tennem a családomért és mindenkiért, aki volt már hasonló helyzetben - mondta Gregor Bernadett.

Tóth VeraA teltkarcsú megasztárosnak annyira tetszik a róla készült kép, hogy még közösségi oldalára is feltöltötte azt.

vvginaPolitikusok, hírességek fordultak meg nálam, sokan megdöbbennének, ha egyszer elmondanám, hogy jelenleg is képernyőn lévő, vezető sztárok közül ki fizetett annak idején nekem - mesélte VV Gina, aki a nyilvánosság előtt is vállalja, hogy egykor prostituált volt.

Erdei ZsoltA Madár becenéven is ismert 36 éves bokszvilágbajnok múlt évben egymillió forinttal támogatta a vörösiszap-katasztrófa károsultjait, s beteg gyerekeknek is nemrégiben adományozott félmillió forintot.

Gregor BernadettA színésznőnél kiverte a biztosítékot, hogy mindenkivel összefekvő, "férjrabló perszónának" állították be egy tévéműsorban.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite