2021. április 12., hétfő - Gyula
Keresés a tartalomban

Gábor ZsazsaAmputálták Gábor Zsazsa jobb lábának nagy részét helyi idő szerint pénteken egy Los Angeles-i klinikán - közölték a műtétet végző orvosok.

LolaBetiltották Lola legújabb klipjét, mert az egyik legnagyobb hazai internetes videómegosztó moderátorai szerint a produkció túlságosan is pikánsra sikerült.Az énekesnő legújabb dala mellé készítették a klipet, de a stáb nem számított erre a váratlan fordulatra. Vajon merre halad Lola karrierje? Az biztos, hogy a tinisztár szerepet már réges rég kinőtte.

vastag_testverekFényes partival lepte meg milliárdos kedvese Debreczeni Zitát, aki a múlt héten töltötte be a harmincat - számol be a Bors. A bulvárlap szerint a fő attrakció az ünnepelt két kedvence, Vastag Csaba és Vastag Tomi fellépése volt.

michael_jackson_perAz előzetes tárgyaláson a bíró szerint bizonyítását nyert, hogy Murray el akarta titkolni, milyen gyógyszereket adott be a sztárnak közvetlenül halála előtt.

Katona KláriKirúgták Katona Klárit az Adományvonaltól - hangzott el a Magyar Televízió Szempont című műsorában. A művésznő a műsorban azt mondta: kapott egy levelet pár nappal ezelőtt a Telenortól, amiben az állt, nem tartanak igény a szóvivői tevékenységére.

DamuDamu Roland optimistán tekint a jövőre, bár nem titkolja, hogy jelenleg számos problémával küzd. A színészt volt kedvese szexuális erőszakkal vádolta meg tavaly év végén, és az ügy azóta sem zárult le.

Fábry SándorIsmét kínos helyzetbe került a hazai showman, Fábri Sándor. Ezúttal műsora forgatásán került kínos helyzetbe, és végképp bebizonyosodott, hogy emlékezete "olyan mint a sajt, kicsit lyukas".

Szíj Melinda01Bár 2011-et már régi munkahelyére visszatérve, munkagépek alkatrészeinek beszerzésével kezdte, hamarosan akár teli koncertnaptárral és saját lemezzel is büszkélkedhet Szíj Melinda, legalábbis a TV2 szóvivője szerint.

michael_jackson_perA popkirály testőre szerint Dr. Murray még szívmasszázst sem tudott alkalmazni, amikor Jacko rosszul lett; gyerekei közvetlen közelről nézték végig a halálát.

Szíj MelindaVisszatért munkahelyére Szíj Melinda, az egyik kereskedelmi csatorna zenei tehetségkutatójának nagy felfedezettje tegnaptól ismét egy nagyigmándi cégnél intézi a munkagépek alkatrészeinek beszerzését.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite