2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban

Vágó IstvánAz első magyar szkeptikus közösség, a Tényeket Tisztelők Társasága egykori elnökségi tagjaként, s egyben a Szkeptikus Társaság alapító tagjaként is ismert műsorvezető úgy döntött, egy nyilvános akcióval próbálja bebizonyítani a homeopátiás készítmények hatástalanságát.

Fábry SándorFábry Sándort bíróság elé rángatja Gregor Bernadett. A színésznő nagyon megsértődött, amiért csúnyán beszéltek róla a Showderben.

Szíj Melinda03Szíj Melindának továbbra is fontosabb a család, mint a karrier: bár a kétgyermekes családanyát állítólag már több lemezkiadó is megkereste, ő egyelőre szüleire és gyermekeire koncentrál a fellépések és interjúk helyett.

Arnold SchwarzeneggerKormányzóként eltöltött hét éve alatt 200 millió dollárt vesztett vagyonából Arnold Schwarzenegger, aki leköszönése utáni első nagyobb interjújában arról is beszélt, hogy nem akar újabb hivatali tisztséget, és akciófilmet sem vállal már.

Gábor ZsazsaAmputálták Gábor Zsazsa jobb lábának nagy részét helyi idő szerint pénteken egy Los Angeles-i klinikán - közölték a műtétet végző orvosok.

LolaBetiltották Lola legújabb klipjét, mert az egyik legnagyobb hazai internetes videómegosztó moderátorai szerint a produkció túlságosan is pikánsra sikerült.Az énekesnő legújabb dala mellé készítették a klipet, de a stáb nem számított erre a váratlan fordulatra. Vajon merre halad Lola karrierje? Az biztos, hogy a tinisztár szerepet már réges rég kinőtte.

vastag_testverekFényes partival lepte meg milliárdos kedvese Debreczeni Zitát, aki a múlt héten töltötte be a harmincat - számol be a Bors. A bulvárlap szerint a fő attrakció az ünnepelt két kedvence, Vastag Csaba és Vastag Tomi fellépése volt.

michael_jackson_perAz előzetes tárgyaláson a bíró szerint bizonyítását nyert, hogy Murray el akarta titkolni, milyen gyógyszereket adott be a sztárnak közvetlenül halála előtt.

Katona KláriKirúgták Katona Klárit az Adományvonaltól - hangzott el a Magyar Televízió Szempont című műsorában. A művésznő a műsorban azt mondta: kapott egy levelet pár nappal ezelőtt a Telenortól, amiben az állt, nem tartanak igény a szóvivői tevékenységére.

DamuDamu Roland optimistán tekint a jövőre, bár nem titkolja, hogy jelenleg számos problémával küzd. A színészt volt kedvese szexuális erőszakkal vádolta meg tavaly év végén, és az ügy azóta sem zárult le.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite