2021. április 12., hétfő - Gyula
Keresés a tartalomban

Fábry SándorSzócsatába keveredett a showman Fábry Sándor és Mága Zoltán hegedűművész egy sajtótájékoztatón. A két közismert ember Vásáry André lemezbemutatójának sajtórendezvényén vett részt, amikor a zenész azt találta mondani, hogy őt még soha senki nem hívta meg Fábry műsorába, amely több mint tíz éve látható az egyik kereskedelmi csatorna műsorán.

Sthol András02Stohl Andrásnak büntetőperén újra szembesülnie kellett tette következményeivel, azzal, hogy a baleset sérültjei a mai napig sírógörcsben törnek ki, ha eszükbe jut május 8-a, amikor Fót és Budapest között a híresség beléjük rohant - számolt be a Blikk

Bulvár - 2010.12.16

Koltai Róbert01A színész egyelőre nem beszélhetett fiával, mert az előzetesben nem látogathatta meg, Koltai azt mondta: ő és felesége hisz fia ártatlanságában.

Szíj Melinda03Mint az a Megasztár alatt többször is kiderült, Szíj Melinda nem igazán tudja a helyén kezelni a negatív kritikákat, így jobb, ha inkább nem tudja meg, mit gondol róla Pély Barna, a Mega-zsűri egykori tagja.

Kiszel TündePert nyert a bíróságon Kiszel Tünde azzal a bulvárlappal szemben, amely annak idején azzal vádolta őt, hogy hazudik kislánya apjának személyéről, s talán valójában azt sem tudja, kitől van Donatellácska. Neki kétmillió, míg gyermekének egymillió forint kártérítést ítélt meg a bíró.

sthol andrasElismerte bűnösségét Stohl András kedden a Budakörnyéki Bíróságon; a színész-műsorvezetőnek súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés vádja miatt kellett megjelennie a bíróságon.

Szíj Melinda01A hvg.hu kamerája előtt fakadt könnyekre Szíj Melinda, a Megasztárból való kiesése után. A tehetségkutató talán legmegosztóbb személyiségét azonban nem a műsorból való távozás, hanem sokkal inkább Friderikusz Sándor nevének puszta említése hatotta meg könnyekig.

Sthol András02Megkezdődött Stohl András pere, a színész-műsorvezetőnek súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés vádja miatt kellett megjelennie kedden a Budakörnyéki Bíróságon.

P Koltai GáborP. Koltai Gábor házi őrizetbe vételét vagy szabadlábra helyezését kérvényezték védői. Kedden robbant a bomba, miszerint előzetes letartóztatásba helyezték Koltai Róbert és Pogány Judit fiát, aki a Vám- és Pénzügyőrség tájékoztatása szerint 2,3 milliárd forintos adócsalási ügybe keveredett több cégtársával.

Gregor BernadettSzinte egyszerre ment tönkre Gregor Bernadett és Németh Kristóf házassága, ráadásul a színpadon is hasonló szerepet kell játszaniuk egymás oldalán, így nem csoda, hogy a magánéletbeli problémáikat is megbeszélik - írja a Blikk.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite