2021. szeptember 28., kedd - Vencel
Keresés a tartalomban

DamuDamu Roland optimistán tekint a jövőre, bár nem titkolja, hogy jelenleg számos problémával küzd. A színészt volt kedvese szexuális erőszakkal vádolta meg tavaly év végén, és az ügy azóta sem zárult le.

Fábry SándorIsmét kínos helyzetbe került a hazai showman, Fábri Sándor. Ezúttal műsora forgatásán került kínos helyzetbe, és végképp bebizonyosodott, hogy emlékezete "olyan mint a sajt, kicsit lyukas".

Szíj Melinda01Bár 2011-et már régi munkahelyére visszatérve, munkagépek alkatrészeinek beszerzésével kezdte, hamarosan akár teli koncertnaptárral és saját lemezzel is büszkélkedhet Szíj Melinda, legalábbis a TV2 szóvivője szerint.

michael_jackson_perA popkirály testőre szerint Dr. Murray még szívmasszázst sem tudott alkalmazni, amikor Jacko rosszul lett; gyerekei közvetlen közelről nézték végig a halálát.

Szíj MelindaVisszatért munkahelyére Szíj Melinda, az egyik kereskedelmi csatorna zenei tehetségkutatójának nagy felfedezettje tegnaptól ismét egy nagyigmándi cégnél intézi a munkagépek alkatrészeinek beszerzését.

Fábry SándorSzócsatába keveredett a showman Fábry Sándor és Mága Zoltán hegedűművész egy sajtótájékoztatón. A két közismert ember Vásáry André lemezbemutatójának sajtórendezvényén vett részt, amikor a zenész azt találta mondani, hogy őt még soha senki nem hívta meg Fábry műsorába, amely több mint tíz éve látható az egyik kereskedelmi csatorna műsorán.

Sthol András02Stohl Andrásnak büntetőperén újra szembesülnie kellett tette következményeivel, azzal, hogy a baleset sérültjei a mai napig sírógörcsben törnek ki, ha eszükbe jut május 8-a, amikor Fót és Budapest között a híresség beléjük rohant - számolt be a Blikk

Bulvár - 2010.12.16

Koltai Róbert01A színész egyelőre nem beszélhetett fiával, mert az előzetesben nem látogathatta meg, Koltai azt mondta: ő és felesége hisz fia ártatlanságában.

Szíj Melinda03Mint az a Megasztár alatt többször is kiderült, Szíj Melinda nem igazán tudja a helyén kezelni a negatív kritikákat, így jobb, ha inkább nem tudja meg, mit gondol róla Pély Barna, a Mega-zsűri egykori tagja.

Kiszel TündePert nyert a bíróságon Kiszel Tünde azzal a bulvárlappal szemben, amely annak idején azzal vádolta őt, hogy hazudik kislánya apjának személyéről, s talán valójában azt sem tudja, kitől van Donatellácska. Neki kétmillió, míg gyermekének egymillió forint kártérítést ítélt meg a bíró.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite