2021. szeptember 27., hétfő - Adalbert
Keresés a tartalomban

sthol andrasElismerte bűnösségét Stohl András kedden a Budakörnyéki Bíróságon; a színész-műsorvezetőnek súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés vádja miatt kellett megjelennie a bíróságon.

Szíj Melinda01A hvg.hu kamerája előtt fakadt könnyekre Szíj Melinda, a Megasztárból való kiesése után. A tehetségkutató talán legmegosztóbb személyiségét azonban nem a műsorból való távozás, hanem sokkal inkább Friderikusz Sándor nevének puszta említése hatotta meg könnyekig.

Sthol András02Megkezdődött Stohl András pere, a színész-műsorvezetőnek súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés vádja miatt kellett megjelennie kedden a Budakörnyéki Bíróságon.

P Koltai GáborP. Koltai Gábor házi őrizetbe vételét vagy szabadlábra helyezését kérvényezték védői. Kedden robbant a bomba, miszerint előzetes letartóztatásba helyezték Koltai Róbert és Pogány Judit fiát, aki a Vám- és Pénzügyőrség tájékoztatása szerint 2,3 milliárd forintos adócsalási ügybe keveredett több cégtársával.

Gregor BernadettSzinte egyszerre ment tönkre Gregor Bernadett és Németh Kristóf házassága, ráadásul a színpadon is hasonló szerepet kell játszaniuk egymás oldalán, így nem csoda, hogy a magánéletbeli problémáikat is megbeszélik - írja a Blikk.

DamuKirúgták munkahelyéről Damu roland egykori kedvesét, P. Tímeát- tudta meg a Blikk. A bulvárlap szerint a lány marketingesként dolgozott egy cégnél, mely immár nem kívánja tovább alkalmazni. Pedig korábban elégedettek voltak a munkájával, s ennek gyakran hangot is adtak a vezetőség soraiból.

XFactorKiakadt Geszti Péter mentortársának szombati döntésén, Keresztes Ildikó ugyanis a nézőkre bízta Janicsák Veca sorsát, s ezzel meg is pecsételte azt, a fiatal lány kiesett az egyik kereskedelmi csatorna zenei tehetségkutatójából.

Németh Kristóf01Múlt héten robbant a hír, hogy Németh Kristóf házassága romokban hever. Azóta azt is megtudtuk, hogy a Barátok közt sztárja szeretné, ha magánéleti problémái megoldódnának. A Napi Ász információja szerint a pár csütörtökön találkozott egymással és túl vannak egy komoly beszélgetésen.

Bulvár - 2010.12.09

Damu RolandElképesztő dolgot állított Damu Roland a Frizbi forgatásán korábbi barátnőjéről: szerinte a lány, aki nemrégiben súlyos testi sértéssel és nemi erőszakkal vádolta meg őt, luxuskonzumlányként dolgozott még akkor is, amikor együtt voltak - írja a Blikk.

Szíj Melinda01Versenytársai egyre nehezebben viselik Szíj Melinda különc viselkedését. Miközben a győri ügyintéző többször is hangoztatta: ki akar esni a Megasztárból, a legutóbbi adásban pedig elnézést kért a zsűritől, amiért továbbjutott, a pénteki előadásra nagyon készül, hogy bizonyítson a zsűrinek.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite