2021. április 12., hétfő - Gyula
Keresés a tartalomban

DamuKirúgták munkahelyéről Damu roland egykori kedvesét, P. Tímeát- tudta meg a Blikk. A bulvárlap szerint a lány marketingesként dolgozott egy cégnél, mely immár nem kívánja tovább alkalmazni. Pedig korábban elégedettek voltak a munkájával, s ennek gyakran hangot is adtak a vezetőség soraiból.

XFactorKiakadt Geszti Péter mentortársának szombati döntésén, Keresztes Ildikó ugyanis a nézőkre bízta Janicsák Veca sorsát, s ezzel meg is pecsételte azt, a fiatal lány kiesett az egyik kereskedelmi csatorna zenei tehetségkutatójából.

Németh Kristóf01Múlt héten robbant a hír, hogy Németh Kristóf házassága romokban hever. Azóta azt is megtudtuk, hogy a Barátok közt sztárja szeretné, ha magánéleti problémái megoldódnának. A Napi Ász információja szerint a pár csütörtökön találkozott egymással és túl vannak egy komoly beszélgetésen.

Bulvár - 2010.12.09

Damu RolandElképesztő dolgot állított Damu Roland a Frizbi forgatásán korábbi barátnőjéről: szerinte a lány, aki nemrégiben súlyos testi sértéssel és nemi erőszakkal vádolta meg őt, luxuskonzumlányként dolgozott még akkor is, amikor együtt voltak - írja a Blikk.

Szíj Melinda01Versenytársai egyre nehezebben viselik Szíj Melinda különc viselkedését. Miközben a győri ügyintéző többször is hangoztatta: ki akar esni a Megasztárból, a legutóbbi adásban pedig elnézést kért a zsűritől, amiért továbbjutott, a pénteki előadásra nagyon készül, hogy bizonyítson a zsűrinek.

Szíj MelindaÉlete talán legnehezebb döntése előtt áll Szíj Melinda, akinek több mint valószínű, hogy Budapestre kellene költöznie a Megasztár után, tinédzser gyermekei azonban hallani sem akarnak szülővárosuk, az iskoljájuk, a barátaik elhagyásáról, ők ragaszkodnak Győrhöz.

sthol andrasSokáig titokban őrizgetett hőstettéről mesélt Stohl András Fábry Sándor műsorában, a beszélgetés ezen részlete azonban végül nem került adásba. Csak akik ott voltak a show felvételén, azok tudhaják: Stohl András évekkel ezelőtt apa és lánya életét mentette meg egy súlyos autóbalesetben.

Szíj Melinda01Pszichoanalízisre vinné Friderikusz Sándor Szíj Melindát, aki a Megasztár legutóbbi adásában ismét kiverte a biztosítékot a zsűrinél.

Németh KristófÚjabb sztárházasság ment tönkre: Németh Kristóf és párja, Niki kapcsolata már a nyár elején megromlott, az elmúlt hónapokban pedig már külön él a házaspár - tudta meg a Blikk.

Liptai ClaudiaLiptai Claudia nemrég azt mondta, még nem áll készen egy újabb kapcsolatra, most viszont úgy tűnik rátalált a szerelem. A Napi Ász szerint két férfi is forgolódott a műsorvezető körül, aki végül a türelmesebb, megbízhatóbb mellett döntött.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite