2021. január 27., szerda - Angelika
Keresés a tartalomban

Kállay Saunders AndrásA megasztáros csak a barátját szerette volna megvédeni, de ő is bajba keveredett.

Michael BreaFelhívjuk olvasóink figyelmét, hogy a lelki nyugalom megzavarására alkalmas, megrázó sorok következnek, csak erős idegzetűeknek.

DamuMeglepő magyarázattal szolgált vallomásában Damu Roland azzal kapcsolatban, hogy mi történt a lakásán azon az ominózus estén, amelyet követően barátnőjét mentők szállították kórházba.

eszenyiA Víghszínház igazgatónője a Megasztár eheti döntőjét is kihagyja.

Szíj MelindaHatalmas meglepetéssel készül a pénteki Megasztárra Szíj Melinda: a Bors infromációi szerint a kétgyermekes, visszahúzódó és rendkívül bátortalan családanya igazi szexbombaként áll színpadra az e heti adásban.

Bulvár - 2010.11.23

Damu RolandDamu Rolandnak a börtönben a helye - így véli Palácsik Tímea nagymamája, aki a Blikknek mesélt unokája állapotáról.

Bulvár - 2010.11.22

sthol andrasTudom, hogy börtönt kapok csak azt nem tudom, hogy letöltendő vagy felfüggesztett büntetés lesz-e - nyilatkozta a Stohl András a Fókusznak.

Damu RolandA bíróság szerint indokolt a színész "legteljesebb elszigetelése" ahhoz, hogy a sértett befolyásolásával ne nehezítse meg a bizonyítást.

Vágó IstvánA népszerű kvízmester annak idején az MTV szolgálatában kezdte karrierjét, majd a két nagy kereskedelmi csatorna között lavírozott: most azonban műsor és szerződés nélkül maradt.

Vilmos hercegVilmos herceg már egy kenyai üdülés alkalmával eljegyezte barátnőjét és tavaszi vagy nyári esküvőt terveznek Londonban, pontos dátum azonban még nincs.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite