2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2010.12.02

Tolvai RenátaÚgy tűnik Tolvai Renáta nehezen viselte mikor a Megasztár klubkoncerten egy rajongó az átlagosnál több időt töltött Kállay-Saunders András mellett.

Joe JacksonA Jackson-klán feje újabb keresetet nyújtott be Michael Jackson halálának ügyében a bíróságon.

DamuA nemi erőszakkal megvádolt sorozatszínész azt mondta, bosszút állni nem, csak kitálalni készül, azt viszont jó alaposan.

Vastag_NyáriÚjabb tehetségkutatós szerelem szövődött kis hazánkban: a megasztáros Lakatos Yvette és Tóth Ádám, valamint Kállay-Saunders András és Tolvai Renáta románca után ezúttal az X-Faktor háza táján lobbant fel a láng

Kállay Saunders AndrásA megasztáros csak a barátját szerette volna megvédeni, de ő is bajba keveredett.

Michael BreaFelhívjuk olvasóink figyelmét, hogy a lelki nyugalom megzavarására alkalmas, megrázó sorok következnek, csak erős idegzetűeknek.

DamuMeglepő magyarázattal szolgált vallomásában Damu Roland azzal kapcsolatban, hogy mi történt a lakásán azon az ominózus estén, amelyet követően barátnőjét mentők szállították kórházba.

eszenyiA Víghszínház igazgatónője a Megasztár eheti döntőjét is kihagyja.

Szíj MelindaHatalmas meglepetéssel készül a pénteki Megasztárra Szíj Melinda: a Bors infromációi szerint a kétgyermekes, visszahúzódó és rendkívül bátortalan családanya igazi szexbombaként áll színpadra az e heti adásban.

Bulvár - 2010.11.23

Damu RolandDamu Rolandnak a börtönben a helye - így véli Palácsik Tímea nagymamája, aki a Blikknek mesélt unokája állapotáról.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite