2021. január 17., - Antal
Keresés a tartalomban

GyőzikeHiába áll több csodajárgány is a garázsában, egy fillért sem tud behajtani Gáspár Győzőtől az állam, noha már jó ideje szerepelnek feleségével az adóhatóság listáján 10 milliós tartozásuk miatt.

Gábor ZsazsaGábor Zsazsát pénteken sürgősen ismét kórházba kellett szállítani a lábában keletkezett "hatalmas vérrögök" miatt - közölte a szóvivője.

Till AttilaFigyelemfelkeltő akcióval sokkolja a bulvár lapok olvasóit Till Attila, a 39 éves műsorvezető ugyanis egy szál semmiben pózol. Tilla férfiasságát pedig Heller Ágnes filozófus a saját könyvével takarja el a kíváncsi szemek elől.

Gregor BernadettGregor Bernadett megerősítette, hogy összejött kollégájával, Magyar Attilával. A színésznő az egyik kereskedelmi televíziónak nyilatkozott erről.

Gregor BernadettGregor Bernadett ismét egy nős férfival szűrte össze a levet: legújabb pasija Magyar Attila, vagyis Nyuszómuszó, aki két hét híján három évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent kedvesének - számolt be róla a Blikk.

Erzsébet01A közösségi portálon való megjelenése óta eltelt néhány órában már több mint 60 ezren jelezték, hogy szeretik II. Erzsébet királynő profilját a Facebook közösségi oldalon.

Győzike001Kovács Emese úszónő volt az a hölgy, aki a Győzikével való ütközés során megsérült - értesült a Bors. A showman, akire az emberek ujjal mutogatnak, beperli a BMW-s fiatal lányt.

Havas HenrikMegdöbbentő dolgot árult el saját weboldalán Havas Henrik. A televíziós újságíró a havasvideoblog.hu oldalán őszintén bevallotta: egyszer majdnem öngyilkos lett, mégpedig Jim Morrison sírjánál.

Angelina JoliMint arról tegnap a Nógrád24.hu is beszámolt, a jelenleg hazánkban forgató Angelina Jolie és párja, Brad Pitt jelezték a Magyar Vöröskeresztnél: ők is szeretnének segíteni a vörösiszap katasztrófa utáni helyreállításban, illetve a károsultak felkarolásában.

Bulvár - 2010.11.05

GyőzikeKözlekedési balesetet okozott a roma rapper, aki elhajtott a helyszínről, pár utcával odébb azonban elkapták a zsaruk.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite