2021. január 19., kedd - Sára
Keresés a tartalomban

Szíj MelindaRábukkant a Blikk egy szex- és társkereső oldalon a magyar Susan Boyle-ra, Szíj Melindára, aki 85 éves nőnek állítja be magát, és Barbara Streisand-képet töltött fel saját fotója helyett.

Angelina JoliA Magyarországon tartózkodó hollywoodi sztárpár csütörtökön jelezte: támogatni kívánják a Magyar Vöröskereszt munkáját Devecseren és Kolontáron.

Jolie-PittBár Magyarországon nincsenek igazán hagyományai a Halloween partiknak, és a jelmezbe bújt gyerekek úgynevezett "Csokit vagy csalunk!" édességgyűjtő körútjainak, a Jolie-Pitt családot azért Budapesten is megkísértette Halloween szelleme.

Bulvár - 2010.10.28

Fábry SándorVálságban Fábry Sándor műsora: a nézettségi adatok katasztrófára utalnak, világsztárokkal sem lehet a képernyők elé szegezni a nézőket és a felvételek alatt a közönség folyamatosan kiszökik a stúdióból.

Bárdos AndrásBárdos András felkészült a botrányra: novemberben megjelenő harmadik könyve szerinte nagy port fog kavarni, a kötetben ugyanis Vágó István mesél neki pályafutása tévés titkairól, s több volt kollegájáról is veszélyes őszinteséggel beszél.

sthol andrasSúlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntettével vádolja a Budakörnyéki Ügyészség Stohl Andrást - közölte a bíróság szóvivője hétfőn az MTI-vel.

Bulvár - 2010.10.24

celindionMegszülettek Céline Dion ikrei: a világhírű kanadai énekesnő szombaton adott életet két kisfiúnak a floridai St. Mary kórházban.

Vilmos hercegA keddi brit bulvársajtó már tényként közli a hercegi esküvő bejelentésének időpontját.

Daróczi anyukaLevélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz Daróczi Dávid volt kormányszóvivő gyászoló édesanyja. Ica néni továbbra sem hisz abban, hogy fia önkezével vetett véget az életének, ezért újabb nyomozás elrendelését szeretné elérni.

Bulvár - 2010.10.18

Szíj MelindaSzij Melinda arra kéri rajongóit, hogy ne szavazzanak rá, hagyják kiesni, mert csak így juthat haza.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite