2021. szeptember 26., - Jusztina
Keresés a tartalomban

Gábor ZsazsaGábor Zsazsát pénteken sürgősen ismét kórházba kellett szállítani a lábában keletkezett "hatalmas vérrögök" miatt - közölte a szóvivője.

Till AttilaFigyelemfelkeltő akcióval sokkolja a bulvár lapok olvasóit Till Attila, a 39 éves műsorvezető ugyanis egy szál semmiben pózol. Tilla férfiasságát pedig Heller Ágnes filozófus a saját könyvével takarja el a kíváncsi szemek elől.

Gregor BernadettGregor Bernadett megerősítette, hogy összejött kollégájával, Magyar Attilával. A színésznő az egyik kereskedelmi televíziónak nyilatkozott erről.

Gregor BernadettGregor Bernadett ismét egy nős férfival szűrte össze a levet: legújabb pasija Magyar Attila, vagyis Nyuszómuszó, aki két hét híján három évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent kedvesének - számolt be róla a Blikk.

Erzsébet01A közösségi portálon való megjelenése óta eltelt néhány órában már több mint 60 ezren jelezték, hogy szeretik II. Erzsébet királynő profilját a Facebook közösségi oldalon.

Győzike001Kovács Emese úszónő volt az a hölgy, aki a Győzikével való ütközés során megsérült - értesült a Bors. A showman, akire az emberek ujjal mutogatnak, beperli a BMW-s fiatal lányt.

Havas HenrikMegdöbbentő dolgot árult el saját weboldalán Havas Henrik. A televíziós újságíró a havasvideoblog.hu oldalán őszintén bevallotta: egyszer majdnem öngyilkos lett, mégpedig Jim Morrison sírjánál.

Angelina JoliMint arról tegnap a Nógrád24.hu is beszámolt, a jelenleg hazánkban forgató Angelina Jolie és párja, Brad Pitt jelezték a Magyar Vöröskeresztnél: ők is szeretnének segíteni a vörösiszap katasztrófa utáni helyreállításban, illetve a károsultak felkarolásában.

Bulvár - 2010.11.05

GyőzikeKözlekedési balesetet okozott a roma rapper, aki elhajtott a helyszínről, pár utcával odébb azonban elkapták a zsaruk.

Szíj MelindaRábukkant a Blikk egy szex- és társkereső oldalon a magyar Susan Boyle-ra, Szíj Melindára, aki 85 éves nőnek állítja be magát, és Barbara Streisand-képet töltött fel saját fotója helyett.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite