2020. január 22., szerda - Vince
Keresés a tartalomban

eszenyiSokan örülnek, hogy a műsor szombatról péntekre kerül, a Vígszínház igazgatónőjének azonban gondot okoz az időpontváltozás.

Orbán_Robert De NiroMagyarországi látogatása során Orbán Viktorral is találkozott Robert De Niro, aki a hétvégén nyitotta meg Budapesten nemzetközi étteremhálózata, a Nobu legújabb, Andy Vajnával közösen üzemeltetett éttermét.

Bulvár - 2010.09.30

Friderikusz SándorSzikora Robi lesuttyózta az ismert médiaszemélyiséget és véleményét nem rejtette véka alá azóta sem, szerinte Friderikusz alkalmatlan zsűritagnak is.

Tóth VeraKarrierjében sikeres, független nő és óriási rajongótáborral bír. Egyvalami azonban mégis hiányzik az életéből, mégpedig egy társ. Tóth Vera már nagyon megunta az egyedüllétet, így bátor elhatározásra jutott.

Keleti GyörgyiMásodik napjához érkezett kedden Keleti Györgyi pere; az üzletszerű kéjelgés elősegítésével vádolt exmodell telefonját az utóbbi időben lehallgatták, ezekből, a Nemzeti Nyomozó Iroda által rögzített beszélgetésekből mintegy hatszáz oldalas anyag gyűlt össze a tegnapi tárgyalási napra, s bőven akadnak olyan mondatok, amelyek terhelőek a volt honvédelmi miniszter lányára - írja a Bors.

Liptai ClaudiaA Bors információi szerint tévéműsorban szólalhat meg Liptai Claudia botrányt kavart, családos kollégájához fűződő titkos viszonyáról.

AndreaAndrea a végsőkig elment, hogy olyan életet élhessen, mint a sztárséf felesége; végül házat, autót és négymilliót követelt a hallgatás fejében.

Lady Gaga01A botrányt kavart énekesnő Ellen DeGeneres műsorában mondta el, miért öltözött húscafatokba az MTV VMA díjátadón.

Hulé ÉvaHulé Éva panaszának helyt adva a Fővárosi Főügyészség emberölés gyanújával nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen Zámbó Jimmy énekes kilenc és fél éve történt halála ügyében - értesült a Népszabadság.

GyőzikeGyőzike és családja nemrég tért haza a nyaralásból. A salgótarjáni sztár a törökországi Belek nevű nyaralóhelyen pihente ki az ismertséggel járó fáradalmakat.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite