2021. január 27., szerda - Angelika
Keresés a tartalomban

Lady Gaga01A botrányt kavart énekesnő Ellen DeGeneres műsorában mondta el, miért öltözött húscafatokba az MTV VMA díjátadón.

Hulé ÉvaHulé Éva panaszának helyt adva a Fővárosi Főügyészség emberölés gyanújával nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen Zámbó Jimmy énekes kilenc és fél éve történt halála ügyében - értesült a Népszabadság.

GyőzikeGyőzike és családja nemrég tért haza a nyaralásból. A salgótarjáni sztár a törökországi Belek nevű nyaralóhelyen pihente ki az ismertséggel járó fáradalmakat.

JimmyNem nyitja meg a rendőrség a Zámbó-aktákat - tudta meg a Népszabadság. A lap úgy tudja, Hulé Éva azt vallotta, hogy annak idején a fegyver akkor dördült el, amikor Edit asszony megpróbálta kivenni azt az énekes kezéből. A rendőrség szerint azonban a szakértői vélemények ennek ellentmondanak.

Bulvár - 2010.08.16

Gábor ZsazsaGábor Zsazsa megkérte a férjét, hogy hívasson papot, aki feladja neki az utolsó kenetet - közölte vasárnap Los Angelesben az egykori színésznő szóvivője.

Kovács LázárAz újonnan bejelentkező, magát exszeretőnek valló hölgy rövid, szőke hajú és kozmetikus. A sztárséf állítólag hozzá járt kezelésekre...

Gábor ZsazsaKiengedték szerdán a kórházból Gábor Zsazsát - közölte a magyar származású hollywoodi híresség férje, Frederic von Anhalt herceg.

Bill ClintonBill Clinton attól retteg, hogy legfeljebb már csak hat hónapja van hátra - írja sokkoló címlapsztorijában az amerikai National Enquirer.

Friderikusz SándorFriderikusz Sándornak megvan a véleménye Liptai Claudiáról, és természetesen nem is rejti azt véka alá.

HienKitart családja mellett Nguyen Thanh Hien, aki az elmúlt három hetet szülei egykori otthonában, Vietnamban töltötte.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite