2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban

Tóth VeraKarrierjében sikeres, független nő és óriási rajongótáborral bír. Egyvalami azonban mégis hiányzik az életéből, mégpedig egy társ. Tóth Vera már nagyon megunta az egyedüllétet, így bátor elhatározásra jutott.

Keleti GyörgyiMásodik napjához érkezett kedden Keleti Györgyi pere; az üzletszerű kéjelgés elősegítésével vádolt exmodell telefonját az utóbbi időben lehallgatták, ezekből, a Nemzeti Nyomozó Iroda által rögzített beszélgetésekből mintegy hatszáz oldalas anyag gyűlt össze a tegnapi tárgyalási napra, s bőven akadnak olyan mondatok, amelyek terhelőek a volt honvédelmi miniszter lányára - írja a Bors.

Liptai ClaudiaA Bors információi szerint tévéműsorban szólalhat meg Liptai Claudia botrányt kavart, családos kollégájához fűződő titkos viszonyáról.

AndreaAndrea a végsőkig elment, hogy olyan életet élhessen, mint a sztárséf felesége; végül házat, autót és négymilliót követelt a hallgatás fejében.

Lady Gaga01A botrányt kavart énekesnő Ellen DeGeneres műsorában mondta el, miért öltözött húscafatokba az MTV VMA díjátadón.

Hulé ÉvaHulé Éva panaszának helyt adva a Fővárosi Főügyészség emberölés gyanújával nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen Zámbó Jimmy énekes kilenc és fél éve történt halála ügyében - értesült a Népszabadság.

GyőzikeGyőzike és családja nemrég tért haza a nyaralásból. A salgótarjáni sztár a törökországi Belek nevű nyaralóhelyen pihente ki az ismertséggel járó fáradalmakat.

JimmyNem nyitja meg a rendőrség a Zámbó-aktákat - tudta meg a Népszabadság. A lap úgy tudja, Hulé Éva azt vallotta, hogy annak idején a fegyver akkor dördült el, amikor Edit asszony megpróbálta kivenni azt az énekes kezéből. A rendőrség szerint azonban a szakértői vélemények ennek ellentmondanak.

Bulvár - 2010.08.16

Gábor ZsazsaGábor Zsazsa megkérte a férjét, hogy hívasson papot, aki feladja neki az utolsó kenetet - közölte vasárnap Los Angelesben az egykori színésznő szóvivője.

Kovács LázárAz újonnan bejelentkező, magát exszeretőnek valló hölgy rövid, szőke hajú és kozmetikus. A sztárséf állítólag hozzá járt kezelésekre...

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite