2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban

Gábor ZsazsaKiengedték szerdán a kórházból Gábor Zsazsát - közölte a magyar származású hollywoodi híresség férje, Frederic von Anhalt herceg.

Bill ClintonBill Clinton attól retteg, hogy legfeljebb már csak hat hónapja van hátra - írja sokkoló címlapsztorijában az amerikai National Enquirer.

Friderikusz SándorFriderikusz Sándornak megvan a véleménye Liptai Claudiáról, és természetesen nem is rejti azt véka alá.

HienKitart családja mellett Nguyen Thanh Hien, aki az elmúlt három hetet szülei egykori otthonában, Vietnamban töltötte.

Bulvár - 2010.08.04

GyőzikeAz APEH negyedévente teszi közzé a tartós, vállalkozások esetén a 100 millió forintnál, magánszemélyek és egyéni vállalkozóknál pedig a 10 millió forintnál nagyobb összeggel 180 napon túl tartozó adósok listáit. A mostani feketelistán szerepel többek között Gáspár Győző és felesége is.

Gesztesi KárolyA színész alaposan meg fogja lepni a Robin Hood közönségét a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Bulvár - 2010.08.01

Chelsea ClintonFérjhez ment Chelsea Clinton: Bill Clinton volt amerikai elnök és Hillary Clinton külügyminiszter egyetlen lánya, valamint választottja, Marc Mezvinsky befektetési bankár szombaton a festői szépségű Rhinebeck városkában mondta ki a boldogító igent.

Keleti GyörgyiKiönti a szívét Keleti Györgyi. A volt honvédelmi miniszter lánya jó ideje nem beszélt magánéletéről, mert boldog párkapcsolatban élt Lányi Lalával, de most saját blogjában osztja meg az olvasókkal, hogy megint csalódott a férfiakban, és egy újabb fejezet ért véget életében.

Rúzsa MagdiNekem azok voltak a legszebb pillanatok, amikor a nagymamám a halálos ágyán feküdt - nyilatkozta az énekesnő.

Kovács LázárSzerelmi kötésre szerette volna rávenni a sztárséf egykori szeretője Frabatót, aki azonban ezt nem tette meg. A lány 18 évesen modell szeretett volna lenni, de járástechnikából például közepest kapott.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite