2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban

GyőzikeGyőzike és családja nemrég tért haza a nyaralásból. A salgótarjáni sztár a törökországi Belek nevű nyaralóhelyen pihente ki az ismertséggel járó fáradalmakat.

JimmyNem nyitja meg a rendőrség a Zámbó-aktákat - tudta meg a Népszabadság. A lap úgy tudja, Hulé Éva azt vallotta, hogy annak idején a fegyver akkor dördült el, amikor Edit asszony megpróbálta kivenni azt az énekes kezéből. A rendőrség szerint azonban a szakértői vélemények ennek ellentmondanak.

Bulvár - 2010.08.16

Gábor ZsazsaGábor Zsazsa megkérte a férjét, hogy hívasson papot, aki feladja neki az utolsó kenetet - közölte vasárnap Los Angelesben az egykori színésznő szóvivője.

Kovács LázárAz újonnan bejelentkező, magát exszeretőnek valló hölgy rövid, szőke hajú és kozmetikus. A sztárséf állítólag hozzá járt kezelésekre...

Gábor ZsazsaKiengedték szerdán a kórházból Gábor Zsazsát - közölte a magyar származású hollywoodi híresség férje, Frederic von Anhalt herceg.

Bill ClintonBill Clinton attól retteg, hogy legfeljebb már csak hat hónapja van hátra - írja sokkoló címlapsztorijában az amerikai National Enquirer.

Friderikusz SándorFriderikusz Sándornak megvan a véleménye Liptai Claudiáról, és természetesen nem is rejti azt véka alá.

HienKitart családja mellett Nguyen Thanh Hien, aki az elmúlt három hetet szülei egykori otthonában, Vietnamban töltötte.

Bulvár - 2010.08.04

GyőzikeAz APEH negyedévente teszi közzé a tartós, vállalkozások esetén a 100 millió forintnál, magánszemélyek és egyéni vállalkozóknál pedig a 10 millió forintnál nagyobb összeggel 180 napon túl tartozó adósok listáit. A mostani feketelistán szerepel többek között Gáspár Győző és felesége is.

Gesztesi KárolyA színész alaposan meg fogja lepni a Robin Hood közönségét a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite