2021. szeptember 28., kedd - Vencel
Keresés a tartalomban

Várkonyi AndreaDrámai pillanatoknak lehettek szemtanúi a Hungarian Cross Country Rally gyulai futamának nézői.

Bulvár - 2010.07.12

Roman PolanskiA svájci kormány elutasította az Egyesült Államok kérelmét Roman Polanski kiadatására, és bejelentették, hogy megszüntetik a rendező házi őrizetét.

Bulvár - 2010.07.08

HienHient annyira megviselte az édesapja körüli botrány, hogy szinte ki sem mozdul lakásából.

Sthol András01Ha maradandó egészségkárosodást szenvedett Stohl András balesetének legsúlyosabb sérültje, a színész akár öt év börtönt is kaphat - mondta az egyik bulvárlapnak egy ügyész. Márpedig laphír szerint Kaincz Pál nagyon lassan gyógyul, nincs jól.

Havas HenrikHavas Henrikről köztudott, hogy nem szokása véka alá rejteni véleményét, s most sem tette azt: ezúttal Gesztesi Károlyról rántotta le a vizes lepedőt blogjában.

sthol andrasPozsgai Zsolt Janus című történelmi abszurdjából készülő tévéjátékban alakítja a főszereplőt, Janus Pannoniust Stohl András, aki balesete óta először áll a kamerák elé.

Sebestyén BalázsNáray Tamás és Frabato után újabb magyar híresség esett áldozatául Sebestyén Balázs újabban fékezhetetlen gunyorosságának: a rádiós műsorvezető ezúttal Kovács Kati énekesnő külsején humorizált élő adásban.

Liptai ClaudiaLiptai Claudia volt szerelme, Daróczi Dávid április halála óta egyetlen egyszer beszélt a tragédiáról a nagy nyilvánosság előtt: pár nappal az egykori kormányszóvivő halála után kollegájával és egyben jó barátjával, Kárász Róberttel próbált beszélgetni a történtekről a Mokkában.

Michael JacksonVilágszerte megemlékeztek a rajongók pénteken az éppen egy évvel ezelőtt elhunyt Michael Jacksonról, aki a halála óta eltelt időszakban ellentmondásos hírességből ismét népszerű művésszé vált, milliárdos vagyonnal.

Jackson gitárMichael Jackson halálának első évfordulója alkalmából elárvereznek egy a popsztár által dedikált gitárt egy jótékonysági aukción Németországban.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite