2019. december 8., - Mária
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2010.06.17

Vujity TvrtkoA műsorvezető kedd este hazafelé tartott Kübekházáról, amikor az M5-ös autópályán félrerántotta a kormányt, és a szalagkorlátnak ütközött.

sthol andrasMegszólalt Stohl András egykori kedvese. Tündével hét évvel ezelőtt egy valóságshow forgatásán jött össze a színész-műsorvezető.

ViktóriaA jegyesek nászútjának helyszínétől első gyermekük nemén át egészen az esküvő napján várható időjárásig mindenre lehet fogadni Viktória svéd hercegnő közelgő menyegzője kapcsán.

Bulvár - 2010.06.16

Fekete PákóElveszítheti a kisfiát Fekete Pákó. Amennyiben bebizonyosodik, hogy párjával rendszeresen drogoztak, könnyen lehet, hogy vizsgálódni kezd a gyámügy, hogyan nevelik a kisfiukat - írja a Bors.

Bulvár - 2010.06.15

Gregor BernadettA színésznő beköszönt súgógépről, Tillával karöltve meginterjúvolt egy versenyzőt, és kihirdette a Megasztár győztesét . A megasztár műsorvezetői székére gyúr Gregor Bernadett, a színésznő nemrég részt vett a tehetségkutató műsorvezető-válogatásán, azt azonban nem tudja, hogyan szerepelt - írja a Blikk.

Conrad MurrayMegtarthatja kaliforniai működési engedélyét a Michael Jackson popsztár halála miatt vád alá helyezett orvos, mert az illetékes bíró arra a megállapításra jutott, hogy nincs jogalapja az engedély visszavonásának.

Király ViktorPerrel fenyegeti Bochkor Gábort és Boros Lajost Király Viktor édesapja, amiért a két rádiós műsorában lehetőséget adott egy hallgatónak arra, hogy élő adásban összetörje a 2008-as Év Hangjának lemezét.

Cristiano RonaldoA portugál fociválogatott csillaga alsónadrágban feszít az Armani legújabb reklámkampányában.

Korda&BalázsKarja csupa karmolás, négy óránként cumisüveget vesz kezébe. Ő Balázs Klári, aki Korda Györggyel együtt gondoskodik Ciliről.

Kamarás IvánA korábbi hírekkel ellentétben állítólag mégis hazautazik félárván maradt kisfia miatt Amerikából Kamarás Iván.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite