2021. szeptember 23., csütörtök - Tekla
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2010.06.19

Viktoria esküvőAz 1200 meghívott között ott volt az európai arisztokrácia többsége, valamint a japán trónörökös és hitvese is.

Havas HenrikA Tanár úr lopással vádolta meg az egyik kereskedelmi csatorna munkatársait.

Sebestyén BalázsSebestyén Balázs néha elveti a sulykot, ha poénkodásról van szó. A műsorvezető tegnap reggeli élő rádióműsorában "Náray néninek" nevezte Náray Tamást, akivel hamarosan együtt dolgoznak majd az X-Faktor című tehetségkutató tévéshow-ban.

gaspar laciLencsevégre kapta a Blikk olvasója Gáspár Lacit a Palatinus strandon. Az énekes a Megasztár után 24 kilót adott le, az utóbbi pár hónapban azonban szemmel láthatóan ismét kikerekedett.

Bulvár - 2010.06.17

Vujity TvrtkoA műsorvezető kedd este hazafelé tartott Kübekházáról, amikor az M5-ös autópályán félrerántotta a kormányt, és a szalagkorlátnak ütközött.

sthol andrasMegszólalt Stohl András egykori kedvese. Tündével hét évvel ezelőtt egy valóságshow forgatásán jött össze a színész-műsorvezető.

ViktóriaA jegyesek nászútjának helyszínétől első gyermekük nemén át egészen az esküvő napján várható időjárásig mindenre lehet fogadni Viktória svéd hercegnő közelgő menyegzője kapcsán.

Bulvár - 2010.06.16

Fekete PákóElveszítheti a kisfiát Fekete Pákó. Amennyiben bebizonyosodik, hogy párjával rendszeresen drogoztak, könnyen lehet, hogy vizsgálódni kezd a gyámügy, hogyan nevelik a kisfiukat - írja a Bors.

Bulvár - 2010.06.15

Gregor BernadettA színésznő beköszönt súgógépről, Tillával karöltve meginterjúvolt egy versenyzőt, és kihirdette a Megasztár győztesét . A megasztár műsorvezetői székére gyúr Gregor Bernadett, a színésznő nemrég részt vett a tehetségkutató műsorvezető-válogatásán, azt azonban nem tudja, hogyan szerepelt - írja a Blikk.

Conrad MurrayMegtarthatja kaliforniai működési engedélyét a Michael Jackson popsztár halála miatt vád alá helyezett orvos, mert az illetékes bíró arra a megállapításra jutott, hogy nincs jogalapja az engedély visszavonásának.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite