2021. április 18., - Andrea
Keresés a tartalomban

sthol andrasMegszólalt Stohl András egykori kedvese. Tündével hét évvel ezelőtt egy valóságshow forgatásán jött össze a színész-műsorvezető.

ViktóriaA jegyesek nászútjának helyszínétől első gyermekük nemén át egészen az esküvő napján várható időjárásig mindenre lehet fogadni Viktória svéd hercegnő közelgő menyegzője kapcsán.

Bulvár - 2010.06.16

Fekete PákóElveszítheti a kisfiát Fekete Pákó. Amennyiben bebizonyosodik, hogy párjával rendszeresen drogoztak, könnyen lehet, hogy vizsgálódni kezd a gyámügy, hogyan nevelik a kisfiukat - írja a Bors.

Bulvár - 2010.06.15

Gregor BernadettA színésznő beköszönt súgógépről, Tillával karöltve meginterjúvolt egy versenyzőt, és kihirdette a Megasztár győztesét . A megasztár műsorvezetői székére gyúr Gregor Bernadett, a színésznő nemrég részt vett a tehetségkutató műsorvezető-válogatásán, azt azonban nem tudja, hogyan szerepelt - írja a Blikk.

Conrad MurrayMegtarthatja kaliforniai működési engedélyét a Michael Jackson popsztár halála miatt vád alá helyezett orvos, mert az illetékes bíró arra a megállapításra jutott, hogy nincs jogalapja az engedély visszavonásának.

Király ViktorPerrel fenyegeti Bochkor Gábort és Boros Lajost Király Viktor édesapja, amiért a két rádiós műsorában lehetőséget adott egy hallgatónak arra, hogy élő adásban összetörje a 2008-as Év Hangjának lemezét.

Cristiano RonaldoA portugál fociválogatott csillaga alsónadrágban feszít az Armani legújabb reklámkampányában.

Korda&BalázsKarja csupa karmolás, négy óránként cumisüveget vesz kezébe. Ő Balázs Klári, aki Korda Györggyel együtt gondoskodik Ciliről.

Kamarás IvánA korábbi hírekkel ellentétben állítólag mégis hazautazik félárván maradt kisfia miatt Amerikából Kamarás Iván.

gasparcsaladNem számítanak tovább Gáspár Győzikére az RTL Klubnál. A csatorna Delhusa Gjonnal forgat valóságshowt a salgótarjáni fenegyerek helyett.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite