2021. január 28., csütörtök - Károly,
Keresés a tartalomban

Conrad MurrayMegtarthatja kaliforniai működési engedélyét a Michael Jackson popsztár halála miatt vád alá helyezett orvos, mert az illetékes bíró arra a megállapításra jutott, hogy nincs jogalapja az engedély visszavonásának.

Király ViktorPerrel fenyegeti Bochkor Gábort és Boros Lajost Király Viktor édesapja, amiért a két rádiós műsorában lehetőséget adott egy hallgatónak arra, hogy élő adásban összetörje a 2008-as Év Hangjának lemezét.

Cristiano RonaldoA portugál fociválogatott csillaga alsónadrágban feszít az Armani legújabb reklámkampányában.

Korda&BalázsKarja csupa karmolás, négy óránként cumisüveget vesz kezébe. Ő Balázs Klári, aki Korda Györggyel együtt gondoskodik Ciliről.

Kamarás IvánA korábbi hírekkel ellentétben állítólag mégis hazautazik félárván maradt kisfia miatt Amerikából Kamarás Iván.

gasparcsaladNem számítanak tovább Gáspár Győzikére az RTL Klubnál. A csatorna Delhusa Gjonnal forgat valóságshowt a salgótarjáni fenegyerek helyett.

Király ViktorAz énekes ezúttal színészi tehetségét csillogtatja meg a képernyőn. Kevesen tudják, hogy Király Viktor nem csak a zenében, hanem a színészetben is jeleskedik. A 2009-es év Megasztárja hamarosan egy ifjúsági tévésorozatban mutatja meg, nem csak énekelni tud!

Kinizsi OttóA Barátok közt Imije elbúcsúzik a nézőktől. A Blikk értesülése szerint Kinizsi Ottót 11 év után írják ki a Barátok köztből. A legnézettebb hazai műsorszám színésze azt mondja, nem érte váratlanul a döntés.

Erdélyi MónikaAkasztják a hóhért! Eddig ő vájkált mások magánéletében, most Erdélyi Mónika legféltettebb titkait állítják közszemlére. Az egykori show-háziasszony életéről, vállalkozásairól és a show körüli rejtélyekről is lerántaná a leplet egy ismeretlen szerző.

sthol andrasStohl András balhéja után rettegnek a drogozó sztárok. A Blikk úgy tudja, a rendőrök megszállták a budapesti éjszakai élet fontosabb szórakozóhelyeit és az elitebb night clubokat.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite