2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban

Király ViktorAz énekes ezúttal színészi tehetségét csillogtatja meg a képernyőn. Kevesen tudják, hogy Király Viktor nem csak a zenében, hanem a színészetben is jeleskedik. A 2009-es év Megasztárja hamarosan egy ifjúsági tévésorozatban mutatja meg, nem csak énekelni tud!

Kinizsi OttóA Barátok közt Imije elbúcsúzik a nézőktől. A Blikk értesülése szerint Kinizsi Ottót 11 év után írják ki a Barátok köztből. A legnézettebb hazai műsorszám színésze azt mondja, nem érte váratlanul a döntés.

Erdélyi MónikaAkasztják a hóhért! Eddig ő vájkált mások magánéletében, most Erdélyi Mónika legféltettebb titkait állítják közszemlére. Az egykori show-háziasszony életéről, vállalkozásairól és a show körüli rejtélyekről is lerántaná a leplet egy ismeretlen szerző.

sthol andrasStohl András balhéja után rettegnek a drogozó sztárok. A Blikk úgy tudja, a rendőrök megszállták a budapesti éjszakai élet fontosabb szórakozóhelyeit és az elitebb night clubokat.

rendőrségi autóA Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szerint a szakértői vélemények legkorábban pénteken kora délután, de lehet, hogy csak hétfőn érkeznek meg.

Bulvár - 2010.05.07

Daróczi Dávid03Choli Daróczi József nem érti Liptai Claudia miért nem válaszol a kérdéseire - olvasható a Napi Ászban. Daróczi Dávid édesapja egy interjúban azt mondta, szeretne hinni Claudiának, de egyre több kétely fogalmazódik meg benne fia és a műsorvezető kapcsolatát érintően. Azt sem érti miért akarja annyira megkapni Claudia a fia mobiltelefonját.

Claudia és DarócziSzerelme, Liptai Claudia képét küldte el halála előtt barátainak Daróczi Dávid - értesült rendőrségi forrásaiból a Blikk. A bulvárlap úgy tudja: a volt kormányszóvivő halála előtt MMS-képeket küldött öt telefonszámra. A fotón, illetve fotókon ő és a Mokka műsorvezetője volt látható - árulta el a lap informátora, aki szerint az érintett, már kihallgatott tanúk számára így lassan körvonalazódtak a tragédia okai.

Roman PolanskiHónapokig tartó hallgatását megtörve a svájci házi őrizetben lévő Roman Polanski kijelentette, hogy az ellene folyó eljárást igazságtalannak tekinti, és szerinte az amerikai hatóságok főként azért követelik kiadatását, hogy "feltálalhassák a sajtónak".

Keresztes IldikóKeresztes Ildikó vetkőzött már férfimagazinnak, de a színfalak mögött is gyakran ledobja a textilt egy-egy gyors átöltözésnél, így csak az nem látta eddig intim tájait, aki nem akarta.

GagaAz excentrikus popsztárt „más művészek inspirációjának" tartja Cyndi Lauper értékelésében, az amerikai folyóiratban. Gervais a Golden Globe díjátadó házigazdájaként, és animációs komédiája sikere révén került a listára.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite