2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban

Whitney HoustonA Daily Mail egy hosszab tudósítást közölt szerdai számában Whitney Houston legutóbbi, londoni koncertjéről. Az énekesnő az elmúlt hónapokban levezényelt koncertsorozatával bizonyította, hogy ő sem lesz már fiatalabb, energikussága, hibátlan, kristálytiszta hangja a múlt homályába veszett. Ennek ellenére is elképesztő éljenzés és szeretet fogadta, amint a színpadra lépett - írja a lap.

Daróczi Dávid03Egy, az MSZP-ből kizárt, roma politikus próbálta zsarolni a volt kormányszóvivőt azzal, hogy nyilvánossá tesz melegbárokban készült felvételeket róla - állítják bulvárlapok. Daróczi Dávid állítólag rögtön főnökéhez, Gyurcsány Ferenchez fordult.

Bulvár - 2010.04.27

Liptai ClaudiaA Blikk információi szerint Liptai Claudia majdnem napra pontosan egy hónappal vőlegénye, Daróczi Dávid tragikus halála után újra visszatérhet a képernyőre. A gyászoló műsorvezető a hírek szerint május 3-án, azaz jövő hétfőn állhat újra munkába.

Lady GagaA Monster Ball címet viselő turné - amelyet az énekesnő egyszerűen csak "az első pop-elektro operának" nevez - a The Sun szerint "lélegzetelállító", "a legjobb show, amelyet idén láthat" a közönség. Újabb dátumokkal bővült Lady Gaga európai turnéja: az amerikai énekesnő november 7-én a Papp László Budapest Sportarénában is fellép - közölte a koncertet szervező Live Nation hétfőn az MTI-vel.

Bulvár - 2010.04.24

Daróczi Dávid03Nyilvánosság elé állt H. Hubert, Daróczi Dávid egyik legjobb barátja, a fiatalember, aki rátalált a volt kormányszóvivőre azon a végzetes éjszakán. - tudta meg a Blikk. Ezt a tragédiát nem lehetett megelőzni! - mondta H. Hubert az egyik kereskedelmi csatorna magazinjának. A férfi elmondta, nem tudott arról, hogy barátjának komolyabb anyagi gondjai lettek volna. Nem is érti a találgatásokat, tőle sem kért kölcsön Daróczi, s arról sem tudott, hogy másnak tartozna.

Roman PolanskiElutasította a Los Angeles-i fellebbviteli bíróság Roman Polanski rendezőnek arra vonatkozó kérelmét, hogy ügyét távollétében zárják le.

Daróczi Dávid02Soha nem szerettem így senkit, és soha senkit nem is fogok már így szeretni, ahogy az én kisfiamat szerettem - mondta Daróczi Dávid megtört édesanyja. Ica néni még mindig a jelen időben beszél a fiáról.

Daróczi Dávid03Bujkál a nyilvánosság elől H. Hubert. Azon a végzetes pénteki napon ő találta meg Darócz Dávid holttestét. A volt kormányszóvivő halálval kapcsolatban még mindig sok a nyitott kérdés, Hubert azonban hallgat.

Keresztes IldikóKeresztes Ildikó évekkel ezelőtt depresszióval küzdött, mára már teljesen meggyógyult, tele van energiával és boldog. A betegsége idején azonban nem volt minden ilyen felhőtlen - erről az időszakról vallott az énekesnő az egyik kereskedelmi televízió műsorában.

Gesztesi KárolyA gyerektartások iszonyúan megviselik az anyagi helyzetemet - nyilatkozta a színész. Őszintén vallott magánéletéről és anyagi helyzetéről Gesztesi Károly. A három váláson átesett színész a Tabu Tv riporterének elárulta, hogy magában a házasság intézményében sohasem hitt, csupán azért kérte meg szerelmei kezét, mert ezzel örömet tudott okozni nekik.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite