2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban

Susan BoyleEgy éve még alig ismerték, most viszont már életrajzi kötetének megjelentetésére készül Susan Boyle, az egyik brit tehetségkutató versenyben feltűnt skót énekesnő.

Daróczi Dávid03Megdöbbentő információk birtokába jutott a Napi Ász Daróczi Dávid volt kormányszóvivő utolsó óráiról. Mint ismeretes, Daróczi Batiz András Andrássy úti lakásában vetett véget életének, az azonban eddig fel sem merült, hogy Dávid nem volt egyedül a végzetes estén. Ez az, amit most az egyik szomszéd rokona állít.

Demjén FerencA győri kórházban vetették alapos kivizsgálás alá Demjén Ferencet, miután a köztudottan súlyos cukorbeteg zenész rosszul lett szombat esti koncertjén. Szemtanúk szerint már a koncert elején sem volt minden rendben, hiszen jó 20 perces csúszással kezdődött a buli. Ráadásul már akkor is látni lehetett a 63 esztendős énekesen, hogy nincs minden rendben. Rózsi kapaszkodva, támaszkodva lépdelt fel a színpadra vezető lépcsőkön.

Claudia és DarócziElképzelhető, hogy Daróczi Dávid öngyilkosságának hátterében szerelmi csalódás állt. A rendőrségi jegyzőkönyvekben a tanúk egybehangzó állítása szerint ugyanis, a volt kormányszóvivő és Liptai Claudia szakítottak a végzetes éjszaka előtt - tudta meg a Blikk.

Daróczi Dávid03Nemcsak sms-eket küldött halála előtt a volt kormányszóvivő, hanem több hívást is kezdeményezett, és állítólag fényképeket is továbbított, melyek őt ábrázolták az öngyilkosság előtt, összetörve - írja a Blikk.

Daróczi Dávid02Daróczi József felírta egy papírra annak a személynek a nevét, aki szerinte fia haláláért felelős. Nem lett öngyilkos Daróczi Dávid, hanem megölték - állítja édesapja. Choli bácsi egy tévéműsorban elmondta: a gyilkosság hátterében azok a gazdasági körök, vállalkozások állnak, melyek a fia körül voltak.

Erdélyi MónikaSztáredzők és egyéb ismert emberek próbálnak segíteni Erdélyi Mónikának, akit csatornája fogyókúrára fogott. Bár délutáni talk-show-ja megszűnt, hamarosan egy reggeli műsorban folytatja pályafutását Mónika, előbb azonban - főnökei utasítására - le kell adnia néhány kilót.

Koltai RóbertKoltai Róbert ismét nagy fába vágta a fejszéjét, hiszen jelenleg egy magyar-angol koprodukcióban forgatja legújabb filmjét, amelyben Szabó Győző és Pindroch Csaba mellett több világsztár is feltűnik majd. Koltai Róbert elárulta, hogy a két magyar fiú ügyetlen chippendale fiúkat játszik majd a moziban, amiből már 32 napot le is forgattak. A művész azt is elárulta, hogy nem csak rendez, hanem ő maga is játszik a filmben, méghozzá egy erős epizódszerepet.

Daróczi Dávid02Choli bácsinak meg kell tudnia, miért lett a fia öngyilkos. Derítse ki azt a rendőrség vagy akár egy magánnyomozó. Nem érti, mi vihette rá a fiát az öngyilkosságra, szeretne tisztán látni, ezért Choli bácsi, Daróczi Dávid édesapja magánnyomozót fogad - tudta meg a Blikk.

Amy WinehouseAmy Winehouse implantátumai miatt, mellfájdalmakkal került kórházba. A 26 éves énekesnőt egész éjszaka benntartották, míg az orvosok elvégezték a teszteket. Az énekesnő most arra vár, szükség van-e korrekciós műtétre, vagy el kell távolítani az implantokat.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite