2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban

Daróczi Dávid02Daróczi József felírta egy papírra annak a személynek a nevét, aki szerinte fia haláláért felelős. Nem lett öngyilkos Daróczi Dávid, hanem megölték - állítja édesapja. Choli bácsi egy tévéműsorban elmondta: a gyilkosság hátterében azok a gazdasági körök, vállalkozások állnak, melyek a fia körül voltak.

Erdélyi MónikaSztáredzők és egyéb ismert emberek próbálnak segíteni Erdélyi Mónikának, akit csatornája fogyókúrára fogott. Bár délutáni talk-show-ja megszűnt, hamarosan egy reggeli műsorban folytatja pályafutását Mónika, előbb azonban - főnökei utasítására - le kell adnia néhány kilót.

Koltai RóbertKoltai Róbert ismét nagy fába vágta a fejszéjét, hiszen jelenleg egy magyar-angol koprodukcióban forgatja legújabb filmjét, amelyben Szabó Győző és Pindroch Csaba mellett több világsztár is feltűnik majd. Koltai Róbert elárulta, hogy a két magyar fiú ügyetlen chippendale fiúkat játszik majd a moziban, amiből már 32 napot le is forgattak. A művész azt is elárulta, hogy nem csak rendez, hanem ő maga is játszik a filmben, méghozzá egy erős epizódszerepet.

Daróczi Dávid02Choli bácsinak meg kell tudnia, miért lett a fia öngyilkos. Derítse ki azt a rendőrség vagy akár egy magánnyomozó. Nem érti, mi vihette rá a fiát az öngyilkosságra, szeretne tisztán látni, ezért Choli bácsi, Daróczi Dávid édesapja magánnyomozót fogad - tudta meg a Blikk.

Amy WinehouseAmy Winehouse implantátumai miatt, mellfájdalmakkal került kórházba. A 26 éves énekesnőt egész éjszaka benntartották, míg az orvosok elvégezték a teszteket. Az énekesnő most arra vár, szükség van-e korrekciós műtétre, vagy el kell távolítani az implantokat.

Daróczi DávidÁllítólag a Claudia-szerelem miatt vette rá magát arra, hogy szakembertől kérjen segítséget a démonok elleni harcban - ezt állítja több bulvárlap is Daróczi Dávidról, akinek az apja ugyanakkor nem hisz abban, hogy fia depressziós lett volna. Nem sokkal azelőtt, hogy novemberben komolyra fordult a kapcsolata Liptai Claudiával, Daróczi Dávid orvoshoz fordult, hogy segítsen leküzdeni démonjait - tudta meg a Blikk.

ClaudiaAlig néhány órával Daróczi Dávid halála után nyilvánosság elé állt Liptai Claudia. Nagyszombaton este 8 órakor emlékeztek meg a tragikusan elhunyt egykori kormányszóvivőről - szerelme, családja, barátai és kollégái vakuvillogások kereszttüzében, nagy médiaérdeklődés mellett gyújtottak gyertyát szerettükért.

Daróczi Dávid03Daróczi Dávid drámai halálával eszünkbe jut több más tragikus sorsú híresség: színészek, közéleti személyiségek, írók és költők, akik - ahogy Liptai Claudia fogalmazott szerelméről - nem tudtak megküzdeni démonaikkal. Van köztük olyan, akinek halála körülményei máig tisztázatlanok, a legtöbbjüknél a végzetes lépéshez vezető okokat rejtély fedi. Ma napig nem tudjuk, hogy József Attila, Latinovits Zoltán vagy Shütz Ila valóban saját maga oltotta-e ki életét, és érthetetlenül állunk az akkoriban az Egyesült Államokban élő Márai Sándor öngyilkossága előtt is.

MadonnaA popdíva ma rakja le a Raising Malawi Akadémia elnevezésű lányiskola alapkövét. Jótékonysági körútra Malawiba érkezett hétfőn Madonna. Az amerikai popdíva által alapított Raising Malawi nevű alapítvány közleménye szerint Madonna hétfőn felkereste a fővárostól Lilongwétól nyugatra fekvő millenniumi falut, amelyet az Egyesült Nemzetek Szervezet kezdeményezésére hoztak létre.

Daróczi Dávid01Az egyik bulvárlap azt állítja, a volt kormányszóvivő régóta készült az öngyilkosságra, és ezt környezete is tudta. nem felakasztotta, hanem megfojtotta magát, előtte pedig sms-ben búcsúzott el kedvesétől, aki egy tévéműsorban azt is elárulta: Daróczi Dávid nemrég megkérte a kezét. Egy másik bulvárlap ugyanakkor egy pletykára hivatkozik, miszerint a pár a múlt hét szerdán szakított.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite