2021. április 13., kedd - Ida
Keresés a tartalomban

Daróczi DávidÁllítólag a Claudia-szerelem miatt vette rá magát arra, hogy szakembertől kérjen segítséget a démonok elleni harcban - ezt állítja több bulvárlap is Daróczi Dávidról, akinek az apja ugyanakkor nem hisz abban, hogy fia depressziós lett volna. Nem sokkal azelőtt, hogy novemberben komolyra fordult a kapcsolata Liptai Claudiával, Daróczi Dávid orvoshoz fordult, hogy segítsen leküzdeni démonjait - tudta meg a Blikk.

ClaudiaAlig néhány órával Daróczi Dávid halála után nyilvánosság elé állt Liptai Claudia. Nagyszombaton este 8 órakor emlékeztek meg a tragikusan elhunyt egykori kormányszóvivőről - szerelme, családja, barátai és kollégái vakuvillogások kereszttüzében, nagy médiaérdeklődés mellett gyújtottak gyertyát szerettükért.

Daróczi Dávid03Daróczi Dávid drámai halálával eszünkbe jut több más tragikus sorsú híresség: színészek, közéleti személyiségek, írók és költők, akik - ahogy Liptai Claudia fogalmazott szerelméről - nem tudtak megküzdeni démonaikkal. Van köztük olyan, akinek halála körülményei máig tisztázatlanok, a legtöbbjüknél a végzetes lépéshez vezető okokat rejtély fedi. Ma napig nem tudjuk, hogy József Attila, Latinovits Zoltán vagy Shütz Ila valóban saját maga oltotta-e ki életét, és érthetetlenül állunk az akkoriban az Egyesült Államokban élő Márai Sándor öngyilkossága előtt is.

MadonnaA popdíva ma rakja le a Raising Malawi Akadémia elnevezésű lányiskola alapkövét. Jótékonysági körútra Malawiba érkezett hétfőn Madonna. Az amerikai popdíva által alapított Raising Malawi nevű alapítvány közleménye szerint Madonna hétfőn felkereste a fővárostól Lilongwétól nyugatra fekvő millenniumi falut, amelyet az Egyesült Nemzetek Szervezet kezdeményezésére hoztak létre.

Daróczi Dávid01Az egyik bulvárlap azt állítja, a volt kormányszóvivő régóta készült az öngyilkosságra, és ezt környezete is tudta. nem felakasztotta, hanem megfojtotta magát, előtte pedig sms-ben búcsúzott el kedvesétől, aki egy tévéműsorban azt is elárulta: Daróczi Dávid nemrég megkérte a kezét. Egy másik bulvárlap ugyanakkor egy pletykára hivatkozik, miszerint a pár a múlt hét szerdán szakított.

ClaudiaLiptai Claudia megdöbbentő őszinteséggel vallott a kedd reggeli Mokkában szerelme elvesztéséről. Kiderült, hogy már az esküvőt tervezgették, és az is, hogy a volt kormányszóvivő magával vitte a halálba a műsorvezetőnő lelkét.

Angelina JoliOlyan titokban látogattak Szarajevóba, hogy az újságírók csak találgatnak. Váratlanul Szarajevóba érkezett Angelina Jolie, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) jószolgálati nagykövete, hogy hétfőn boszniai menekültekkel találkozzon - közölte Aida Prljaca, az UNHRC helyi szervezetének szóvivője.

Erdélyi MónikaSírva búcsúzott stábjától Erdélyi Mónika, akinek megszűnik az egyik kereskedelmi csatornán régóta futó műsora. A kibeszélő show háziasszonya nem elkeseredettségében, hanem a meghatottságtól ejtett könnyeket.

rickymartinRicky Martin azt mondja, erőt adott neki, hogy végre egy világ előtt mondhatja ki az igazságot. Éveken át kitért a válaszadás elől, most azonban internetes honlapján közölte Ricky Martin világhírű énekes, hogy saját neméhez vonzódik.

Cseke KatinkaCseke Katinka megdöbbentő vallomást tett a Tabu Tv kamerája előtt. A színésznő elárulta, hogy már évek óta vergődik a házasságában, de most mindennek vége: férje közölte vele, hogy van valakije. Ezek után már szinte természetes volt a válás ténye, de a színésznő azt is elárulta, hogy korábban is többször gondolkodott kenyértörésen.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite