2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban

Angelina JoliOlyan titokban látogattak Szarajevóba, hogy az újságírók csak találgatnak. Váratlanul Szarajevóba érkezett Angelina Jolie, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) jószolgálati nagykövete, hogy hétfőn boszniai menekültekkel találkozzon - közölte Aida Prljaca, az UNHRC helyi szervezetének szóvivője.

Erdélyi MónikaSírva búcsúzott stábjától Erdélyi Mónika, akinek megszűnik az egyik kereskedelmi csatornán régóta futó műsora. A kibeszélő show háziasszonya nem elkeseredettségében, hanem a meghatottságtól ejtett könnyeket.

rickymartinRicky Martin azt mondja, erőt adott neki, hogy végre egy világ előtt mondhatja ki az igazságot. Éveken át kitért a válaszadás elől, most azonban internetes honlapján közölte Ricky Martin világhírű énekes, hogy saját neméhez vonzódik.

Cseke KatinkaCseke Katinka megdöbbentő vallomást tett a Tabu Tv kamerája előtt. A színésznő elárulta, hogy már évek óta vergődik a házasságában, de most mindennek vége: férje közölte vele, hogy van valakije. Ezek után már szinte természetes volt a válás ténye, de a színésznő azt is elárulta, hogy korábban is többször gondolkodott kenyértörésen.

Főzős műsorokBorsos díjat kérnek a hírességek, hogy beengedjenek egy stábot az otthonukba, és még főzzenek is. 4-600 ezer forint jár a celebeknek az olyan főzős műsorokban, mint a Hal a tortán vagy a Vacsoracsata. Azok, akik le is tettek valamit az asztalra, színészek, zenészek, televíziós személyiségek, kialkudhatnak maguknak ennél százezrekkel többet is. De volt olyan Kossuth-díjas művész, aki az egymilliós gázsit is megkapta az öt estére. Pénzről sem a TV2-nél, sem az RTL Klubnál nem beszélnek szívesen, a szereplők is hallgatnak, köti őket a szerződésük.

Szorcsik ViktóriaSzorcsik Viktória meglehetősen extrém módszerrel akarta felhívni magára a U2 frontemberének figyelmét. Szorcsik Viktória megdöbbentő vallomást tett a Tabu Tv kamerája előtt. A színésznő elárulta, hogy már időtlen idők óta vágyik egy szerenádra Bonótól, a U2 frontemberétől, akivel egyébként már majdnem közelebbi kapcsolatba is került, amikor egy óriási meztelen posztert akart megmutatni a zenésznek az egyik koncertjén.

Tóth VeraAz énekesnő a hollywoodi sztárok közkedvelt szállodájában szállt meg Las Vegas-ban, s természetesen rengeteg élménnyel tért haza. Tóth Vera nagy kalandon van túl. Az énekesnő nemrégiben Las Vegas-ban járt, és Zimány Lindához hasonlóan ő is rettentő sok élménnyel ért haza. Vera abban a szállodában szállhatott meg, ahol a Másnaposok című filmet forgatták, de találkozott Madonna és Tina Turner transzvesztita megfelelőjével is. Az énekesnő pénztárcája sem lett egyébként sokkal laposabb a túra miatt: egy amerikai barátja látta vendégül, és a játékgépek sem ejtették rabul.

Rúzsa MagdiIdén él először szavazati jogával az énekesnő Magyarországon. Rúzsa Magdi nem tartja szerencsésnek, ha egy művész közönsége előtt politizál, azt azonban elmondta: megrökönyödött a 2006-os történésektől és szerinte minden határon túli magyar megérdemli a kettős állampolgárságot. Rúzsa Magdi tavaly kapta meg a magyar állampolgárságot és idén élhet először Magyarországon választói jogával. Az énekesnő már várja április 11-ét, hogy részt vehessen a szavazáson. Egyrészt szeretné tudni, mire költik az adóforintjait, másrészt alig várja, hogy kicsit bele is szólhasson abba, mi lesz vele - már amennyire egy aprócska szavazat beleszólásnak minősül - derül ki a Heti válasznak adott interjújából.

Marsi AnikóA műsorvezető férje, Palik László segítségével hozta magát csúcsformába. Kilenc hónappal második kisfia, Vince születése után Marsi Anikó jobb formában van, mint valaha. A kétgyermekes anyuka a szülés óta 24 kilótól szabadult meg, amelyben férje, a maga is komoly, 30 kilós fogyással büszkélkedő Palik László segített neki.

SarkozyA francia elnököt állítólagos házasságtöréséről faggatták egy gazdasági témájú sajtótájékoztatón. Az elmúlt napokban lázas találgatások lepték el a nemzetközi sajtót arról, hogy igazak-e a híresztelések Nicolas Sarkozy és énekesnő felesége, Carla Bruni kölcsönös házasságtöréseiről. A francia elnök ingerülten utasította vissza az magánéleti problémáival kapcsolatos pletykák kommentálását.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite