2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban

Főzős műsorokBorsos díjat kérnek a hírességek, hogy beengedjenek egy stábot az otthonukba, és még főzzenek is. 4-600 ezer forint jár a celebeknek az olyan főzős műsorokban, mint a Hal a tortán vagy a Vacsoracsata. Azok, akik le is tettek valamit az asztalra, színészek, zenészek, televíziós személyiségek, kialkudhatnak maguknak ennél százezrekkel többet is. De volt olyan Kossuth-díjas művész, aki az egymilliós gázsit is megkapta az öt estére. Pénzről sem a TV2-nél, sem az RTL Klubnál nem beszélnek szívesen, a szereplők is hallgatnak, köti őket a szerződésük.

Szorcsik ViktóriaSzorcsik Viktória meglehetősen extrém módszerrel akarta felhívni magára a U2 frontemberének figyelmét. Szorcsik Viktória megdöbbentő vallomást tett a Tabu Tv kamerája előtt. A színésznő elárulta, hogy már időtlen idők óta vágyik egy szerenádra Bonótól, a U2 frontemberétől, akivel egyébként már majdnem közelebbi kapcsolatba is került, amikor egy óriási meztelen posztert akart megmutatni a zenésznek az egyik koncertjén.

Tóth VeraAz énekesnő a hollywoodi sztárok közkedvelt szállodájában szállt meg Las Vegas-ban, s természetesen rengeteg élménnyel tért haza. Tóth Vera nagy kalandon van túl. Az énekesnő nemrégiben Las Vegas-ban járt, és Zimány Lindához hasonlóan ő is rettentő sok élménnyel ért haza. Vera abban a szállodában szállhatott meg, ahol a Másnaposok című filmet forgatták, de találkozott Madonna és Tina Turner transzvesztita megfelelőjével is. Az énekesnő pénztárcája sem lett egyébként sokkal laposabb a túra miatt: egy amerikai barátja látta vendégül, és a játékgépek sem ejtették rabul.

Rúzsa MagdiIdén él először szavazati jogával az énekesnő Magyarországon. Rúzsa Magdi nem tartja szerencsésnek, ha egy művész közönsége előtt politizál, azt azonban elmondta: megrökönyödött a 2006-os történésektől és szerinte minden határon túli magyar megérdemli a kettős állampolgárságot. Rúzsa Magdi tavaly kapta meg a magyar állampolgárságot és idén élhet először Magyarországon választói jogával. Az énekesnő már várja április 11-ét, hogy részt vehessen a szavazáson. Egyrészt szeretné tudni, mire költik az adóforintjait, másrészt alig várja, hogy kicsit bele is szólhasson abba, mi lesz vele - már amennyire egy aprócska szavazat beleszólásnak minősül - derül ki a Heti válasznak adott interjújából.

Marsi AnikóA műsorvezető férje, Palik László segítségével hozta magát csúcsformába. Kilenc hónappal második kisfia, Vince születése után Marsi Anikó jobb formában van, mint valaha. A kétgyermekes anyuka a szülés óta 24 kilótól szabadult meg, amelyben férje, a maga is komoly, 30 kilós fogyással büszkélkedő Palik László segített neki.

SarkozyA francia elnököt állítólagos házasságtöréséről faggatták egy gazdasági témájú sajtótájékoztatón. Az elmúlt napokban lázas találgatások lepték el a nemzetközi sajtót arról, hogy igazak-e a híresztelések Nicolas Sarkozy és énekesnő felesége, Carla Bruni kölcsönös házasságtöréseiről. A francia elnök ingerülten utasította vissza az magánéleti problémáival kapcsolatos pletykák kommentálását.

Détár EnikőKét hét múlva akár már el is kezdheti a munkát Détár Enikő. Az RTL Klubból származó információink szerint a csatorna számol azzal, hogy a színésznő a hónap végén visszatér a munkába, és újra vezetheti a Reflektort. Enikő egyelőre addig otthon pihen, nyilvánosan pedig alig mutatkozik. Igyekszik teljesen rendbe jönni, ezért az orvosai tanácsára csak olyan dolgokkal foglalkozik, amelyek örömet okoznak neki.

Bokros LajosAz MDF miniszterelnök-jelöltje egy tévéműsorban a pörgő zenére alaposan megtáncoltatta a hölgyeket. És még énekelt is... Nagy tisztelője a szebbik nemnek, már az általános iskolában is nagy sármőr volt - árulta el Bokros Lajos az egyik kereskedelmi csatorna műsorában.

Bajor ImreDr. Vargha Zoltán szerint, ahhoz hogy a színész felépüljön teljes életmódváltásra van szüksége. A túlélésért harcol Bajor Imre szervezete - mondta a színész kezelőorvosa a Napi Ásznak.

LiptaiBúcsú, könny, ölelés - mint egy szappanoperában, amelyben maguk is szerepet játszanak. Ám ez a valós élet volt, drámai pillanatokkal: tegnap hivatalosan is elvált egymástól Liptai Claudia  és Gesztesi Károly  miután kimondta házasságuk végét a II-III. kerületi bíróság.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite