2021. április 16., péntek - Csongor
Keresés a tartalomban

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 14. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

kiss_laszloCsoportos nemi erőszakért ült börtönben Kiss László. Az úszók szövetségi kapitánya a hatvanas években Nagyfán töltötte büntetését - számolt be a Privát Kopó cikke alapján a Blikk.

gyozikeegyRosszul lett vasárnap éjjel, ezért felesége kórházba vitte Gáspár Győzőt, akit pszichiátriára is beutaltak.

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 13. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Bulvár - 2016.03.31

kerteszimre86. évében hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Kertész Imre. A Nobel-díjas írót 2016. március 31-én, hajnali 4 órakor budapesti otthonában érte a halál - tájékoztatta csütörtökön a Magvető Könyvkiadó az MTI-t.

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 11. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 11. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 10. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite