2021. április 18., - Andrea
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2015.10.25

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 43. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 43. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

szuperhold1Több mint 30 év után szuperholddal "egybekötött" teljes holdfogyatkozás figyelhető meg hétfő hajnalban.

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 39. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

lagzilajcsibilincsbenA Budaörsi Járásbíróság mai döntése értelmében, Lagzi Lajcsi, neje és az ismeretlen férfi is előzetesbe kerül 30 napra, mert fennáll a bűnismetlés veszélye és a tanúk befolyásolásának lehetősége.

Bulvár - 2015.09.22

Lagzi LajcsiTöbb forrásból is úgy értesült a Fejér megyei Feol.hu, hogy kedd reggel őrizetbe vették a Komárom-Esztergom megyei Mocsán Lagzi Lajcsit egy nővel és egy fiatalabb férfival együtt.

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 38. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

olahgergobabaAz X-Faktor harmadik szériájának győztes és felesége novemberre várják harmadik gyermeküket, amit mindezidáig sikeresen titkoltak a nyilvánosság előtt. Az énekes örül, hogy kisfia már jobb körülmények közé születik, mint testvérei Karla és Denisz.

Bulvár - 2015.09.09

gyertyákÉletének 72. évében kedd este elhunyt Harangozó Teri énekesnő - közölte a család az MTI-vel.

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 36. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite