2021. április 13., kedd - Ida
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2015.07.15

olahgergokatonaA vendégként jelenlévő Oláh Gergő, az X-Faktor című televíziós énekes tehetségkutató verseny 2012-es győztese (j2) alaki gyakorlaton a honvédség esélyegyenlőségi táborában a szentendrei Altiszti Akadémián 2015. július 14-én.

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 28. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

csodahangA legnagyobb videó megosztóra alig két hete került fel egy videó, amelyen egy fiatal srác megdöbbentő hangon énekli Whitney Houston I Have Nothing című dalát. A fiúról azt sem tudni, hogy ki ő és hogy egyáltalán hol énekel, melyik országba - írja a Bors.

moszepeKiss Daniellát választották 2015 legszebb lányának a Magyarország Szépe versenyen vasárnap, így ő képviseli majd az országot a Miss World 2015 nemzetközi döntőjén a kínai Szanjában.

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

LottóBudapest, 2015. június 20., szombat (MTI) - A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Bulvár - 2015.06.14

LottóAz ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 23. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 23. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 22. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite