2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban

tomhanksbpBudapestre érkezett Tom Hanks Oscar-díjas amerikai színész. A színész A Da Vinci-kód című film új része, az Inferno előkészületei miatt érkezett Magyarországra. A filmet május közepén kezdik forgatni.

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 15. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 13. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 13. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

LottóAz ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:

policeRohammentővel szállították kórházba a roncsból kiszabadított színészt, autója a felismerhetetlenségig összetört.

annanyertAnna még mindig csak 15 éves, de már sikert sikerre halmoz, ráadásul nem csak hazai pályán, de nemzetközi porondon is megállja a helyét. A japán tévénézők körében hihetetlenül népszerű tehetségkutatóban négy földrészről érkezett tehetségeket utasított maga mögé, a tavalyi második helyezése után idén ő vihette el a pálmát.

Bulvár - 2015.03.10

GyőzikeGyőzike a Facebookon jelentette be, hogy édesanyja hétfőn elhunyt. Győzike édesanyjának,Marika néninek tüdőrákja volt.

danicsdorautazasAz énekesnő, Facebook oldalán osztotta meg az esetet.

harrison fordKórházban ápolják Harrison Fordot, aki magángépével balesetet szenvedett. A 72 éves filmszínész kényszerleszállást hajtott végre Los Angeles melett, a Santa Monica-i repülőtér melletti Penmar golfpályán.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite