2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 46. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Molnár AndiA nézők szavazatai alapján Molnár Andi lett a Celeb vagyok, ments ki innen negyedik évadának győztese.

Rendőr autó002Brutális és megdöbbentő gyilkosság történt Szatmárnémetiben: értesüléseink szerint megerőszakolták és megfojtották az Északi Színház román társulatának egyik színésznőjét, Gabriela Dorgait.

szulejmanNovember 17-től visszatérnek az RTL Klub képernyőjére a nézők által legkedveltebb külföldi sorozatok, köztük a Szulejmán. Ettől a naptól megváltozik a délutáni-esti műsorok kezdési időpontja is.

anakondaAnakonda nyeli le egészben Paul Rosolie-t, a vadon élő állatok szakértőjét a Discovery tévécsatorna filmelőzetese szerint.

drtothÚj egészségügyi talkshowt indít november 17-től az RTL Klub. Hétköznap délutánonként igaz történetekkel, hétköznapi betegségekkel, testünk működésének érthető formában történő ismertetésével jelentkezik a Dr. Tóth című talkshow. Az orvos-műsorvezető Dr. Tóth Tamás lesz.

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 44. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Bulvár - 2014.10.26

KozsoAz énekes állapotáról még mindig nincsenek pontos információk, de a Blikk úgy tudja, többórás agyműtéten esett át a Szomorú Szamuráj.

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 43. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 42. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite