2021. szeptember 23., csütörtök - Tekla
Keresés a tartalomban

gyozikeegyAzonnali hatállyal kirúgta a TV2 Gáspár Győzőt, mert megrángatta és szidalmazta az Édes Élet című műsor stábjának egyik női munkatársát.

benko_laszloBenkő Lászlót és Debreczeni Ferencet agyba-főbe verte egy taxis vasárnap hajnalban - írja a Blikk.

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 29. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

olahdzseniferOláh Dzsenifer, az X Faktor győztes Oláh Gergő húga, jelentkezett a Rising Starba.

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 27. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Bulvár - 2014.06.25

gyertyaElhunyt 98 esztendős korában Eli Wallach, gererációja egyik legjelentősebb karakterszínésze - A hét mesterlövész sztárja -, aki több mint hatvan évig szerepelt a filmvásznon, színpadon és a televízióban - közölte szerdán a The New York Times online kiadása.

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 22. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

angelinaA Kleopátráról készülő életrajzi mozi lehet Angelina Jolie utolsó filmszerepe, mielőtt minden idejét a rendezésnek és a humanitárius munkának szenteli.

Bulvár - 2014.06.02

majkaMajka és Dopeman évek óta háborút vívnak egymással, pedig egykor a legjobb barátok voltak. A gyűlölködés most tettlegességig fajult - írja a Bors.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite