2019. december 11., szerda - Árpád
Keresés a tartalomban

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 7. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

adidasOroszi László, az úgynevezett "irányítósávos futballcipő" váli feltalálója január 30-án jogerősen pert nyert az adidas sportszergyártó cég ellen - írja a Fejér Megyei Hírlap online kiadása.

Bulvár - 2014.02.10

internetegySaját barátnőjét hirdette meg viccből az eBay aukciós portálon egy angol férfi - és legnagyobb megdöbbenésére azonnal licitháború tört ki többtucatnyi pályázó részvételével.

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 6. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

papaegyXVI. Benedek pápa a bejelentés előtt egy nappal írta meg lemondó beszédét - rekonstruálta a Corriere della Sera olasz napilap a pápa egy éve hírül adott távozásának hátterét.

Bulvár - 2014.02.08

LottóAz ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:

gazolasegyKevésen múlott Varga Viktor élete! Akár tragikus véget is érhetett volna az énekes számára egy vidéki koncertje: amikor odafelé tartott, az egyébként száraz autóút egyik része teljesen lefagyott, Viktor pedig a megengedett száztíz kilométeres óránkénti sebességnél hiába lassított, az autója megcsúszott, majd elkezdett a tengelye körül forogni, mígnem egy oszlopnak csapódott - írja a Blikk.

Bulvár - 2014.02.01

LottóAz ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:

schumacher1A L'Equipe francia sportlap szerint a "fokozatos ébresztés" állapotába helyezték a december 29-i síbalesete óta mesterséges kómában fekvő, hétszeres világbajnok Forma-1-es versenyzőt, Michael Schumachert.

LottĂłA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 4. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite