2020. április 1., szerda - Hugó
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2014.02.01

LottóAz ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:

schumacher1A L'Equipe francia sportlap szerint a "fokozatos ébresztés" állapotába helyezték a december 29-i síbalesete óta mesterséges kómában fekvő, hétszeres világbajnok Forma-1-es versenyzőt, Michael Schumachert.

LottĂłA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 4. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki

Bulvár - 2014.01.24

zalatnaycini.jpgA politikát nem szereti, de azt bírni fogja, ha piszkálják, maximum visszadja, amit kap. Zalatnay Sarolta hamarosan debütál az RTL II-es Heti Hetesben, ahol vendég lesz és nem Ábel Anitát váltja.

Bulvár - 2014.01.18

LottóAz ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki:

Bulvár - 2014.01.16

csillagszuletiklogoAz RTL Klub képernyőjén tavasszal újra a kiscsillagoké lesz a főszerep. Bár a Csillag Születik online jelentkezése már lezárult, a produkció útra kel, és 10 vidéki városba látogat, hogy teret adjon a tehetségeknek.

justinbieberKokaint találtak a rendőrök kedden Justin Bieber Los Angeleshez közeli, calabasasi otthonában, ami miatt az énekes egyik vendégét őrizetbe vették.

tv2logoBraun Róbert szocialista politikus immáron részvényesként követeli, hogy a német ProSiebenSat.1-csoport álljon el a TV2 eladásától.

hatos lottĂłA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 2. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

LottĂłA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 2. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite