2021. április 16., péntek - Csongor
Keresés a tartalomban

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 50. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Bulvár - 2013.12.13

Oláh IbolyaOláh Ibolya hosszas hallgatás után A Dal című műsorban bukkant fel újra. Most szingli, de ahogy fogalmaz: nem a heteroszexuálisok "unalmas, monoton" életét éli, hanem "élvezi az életet". Az énekesnő a Blikknek adott interjút.

Bulvár - 2013.12.13

X-Faktor_logoNem kente be a kezét csúszóssággátló porral, ezért egy artistamozdulat gyakorlása közben öt métert zuhant Keresztes Ildikó az X-faktor színpadán - írja a Blikk.

Sebestyén BalázsA Blikk információi szerint Sebestyén Balázs műsorvezető felelőtlen vezetésének köszönheti az elzárást, ugyanis nem fizette be helyszíni bírságait, amit gyorshajtásért kapott. Balázsnak a baracskai börtönbe kell majd bevonulnia, ha továbbra sem fizet.

JimmyAz énekes fia szerint a mirigyesek meggyalázták édesapja emlékét. A hozzátartozók egyáltalán nem tartják humorosnak azt a klipet, amely a Zámbó Jimmy tragikus halálát megelőző perceket karikírozza ki. A paródiát készítő mirigyesek utólag már sajnálják a dolgot - írja a Bors.

ratonyi robertEmléktáblát állítanak Rátonyi Róbert tiszteletére Budapesten a színművész egykori, II. kerületi lakóhelye előtt pénteken.

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 49. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

 

 

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 49. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Bulvár - 2013.11.24

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 47. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Lottó

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 47. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite