2021. április 17., szombat - Rudolf
Keresés a tartalomban

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 31. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Jobbik LogoA Jobbik szerint "szégyen és gyalázat", hogy már az összes magyar labdarúgócsapat búcsúzott az európai kupaküzdelmektől, de még nagyobb gyalázat az, ahogyan erre az Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) reagált - mondta Szilágyi György országgyűlési képviselő szombaton az MTI-nek.

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 30. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

katalinhercegnoKórházba szállították hétfő reggel Katalin cambridge-i hercegnőt, Vilmos herceg várandós feleségét.

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 29. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 29. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

csokiA magyarok 77 százaléka a csokoládét az íze miatt fogyasztja, legtöbben a mogyorósat és a mandulásat szeretik - derül ki a Magyar Édességgyártók Szövetsége közleményéből.

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 27. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki

Vilmos

Teljes a "Royal Baby"-láz Londonban, különösen azoknak a spekulációknak a hatására, amelyek szerint Vilmos herceg és hitvese, Katalin hercegnő első gyermeke az eddigi nem hivatalos utalásokban szereplő július közepi időpontnál hamarabb, akár már ezen a héten megszülethet.

prikaszkyakosMa hajnalban Budapest első kerületében rálőttek az EZO TV műsorvezetőjére, Prikaszky Ákosra. Az ismert TV-s műsorvezető autójával munkahelyéről tartott hazafelé, amikor megtörtént a döbbenetes eset.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite