2021. szeptember 26., - Jusztina
Keresés a tartalomban

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 29. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

csokiA magyarok 77 százaléka a csokoládét az íze miatt fogyasztja, legtöbben a mogyorósat és a mandulásat szeretik - derül ki a Magyar Édességgyártók Szövetsége közleményéből.

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 27. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki

Vilmos

Teljes a "Royal Baby"-láz Londonban, különösen azoknak a spekulációknak a hatására, amelyek szerint Vilmos herceg és hitvese, Katalin hercegnő első gyermeke az eddigi nem hivatalos utalásokban szereplő július közepi időpontnál hamarabb, akár már ezen a héten megszülethet.

prikaszkyakosMa hajnalban Budapest első kerületében rálőttek az EZO TV műsorvezetőjére, Prikaszky Ákosra. Az ismert TV-s műsorvezető autójával munkahelyéről tartott hazafelé, amikor megtörtént a döbbenetes eset.

Bulvár - 2013.06.27

gyerekekEgy kis híján két és fél éves londoni kisfiúval bővült a magas intelligenciájú embereket tömörítő Mensa társaság Nagy-Britanniában.

papaujA szentszéki szóvivő közleményben cáfolta, hogy Ferenc pápának egészségi problémái lennének, miután az egyházfő nem jelent meg szombaton a Vatikánban a tiszteletére rendezett koncerten.

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 25. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki

ii_janospal_papaA vatikáni Szentté Avatási Kongregáció elismerte kedden II. János Pál második csodatételét, így nem kizárt, hogy már az idén szentté avatják a 2005-ben elhunyt katolikus egyházfőt - értesült az ANSA olasz hírügynökség.

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite