2021. szeptember 23., csütörtök - Tekla
Keresés a tartalomban

cannes-film-festivalHatalmas pánikot okozott péntek este egy fegyveres egy francia tévéműsorban, amely élőben jelentkezett a 66. cannes-i filmfesztiválról. A pisztollyal és egy gránátnak látszó tárggyal felfegyverkezett férfi két lövést adott le a levegőbe a Canal+ francia kereskedelmi televízió színpadának közelében, ami óriási ijedtséget okozott, de senki nem sérült meg.

horoszkopSok emberrel találkozik a mai napon, közülük többen teljesen más nézetek vallanak az élet alapvető kérdéseiben - napi horoszkóp.

angelinaHősiesnek nevezte élettársa, Angelina Jolie kettős emlőeltávolításról hozott döntését Brad Pitt a londoni Evening Standard kedd este megjelent számában.

gyürükElektronikus árverésen értékesíti a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Pest Megyei Adóigazgatósága azt a csaknem 174 ezer gyűrűt, amelyet nem vett át a címzettje - közölte az adóhatóság kedden az MTI-vel.

horoszkop01Ne legyen csalódott, ha nem talál végleges megoldásokat a problémáira, a csillagok bénítóan hatnak jelenleg az elméjére - napi horoszkóp.

Amy WinehouseJúliusban Amy Winehouse-kiállítás nyílik a londoni Zsidó Múzeumban, ahol az érdeklődők megtekinthetik többek között az énekesnő első gitárját, lemezgyűjteményét, ütött-kopott bőröndjét és ruháit is.

VilmosJúlius 13-ra várható Vilmos herceg és hitvese, Katalin cambridge-i hercegnő első gyermekének érkezése - legalábbis vasárnapi brit sajtóértesülések szerint.

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 19. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

horoszkopMásokhoz méri önmagát és ezzel csak támadási felületet nyújt számukra. Próbáljon meg egy kicsit fékezni, mert ha túl nagy lendülettel veti bele magát a napba, hamar elfogy az energiája, és amikor igazán szüksége lenne rá, már nem lesz mihez nyúlni - napi horoszkóp.

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 19. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite