2021. április 18., - Andrea
Keresés a tartalomban

Amy WinehouseJúliusban Amy Winehouse-kiállítás nyílik a londoni Zsidó Múzeumban, ahol az érdeklődők megtekinthetik többek között az énekesnő első gitárját, lemezgyűjteményét, ütött-kopott bőröndjét és ruháit is.

VilmosJúlius 13-ra várható Vilmos herceg és hitvese, Katalin cambridge-i hercegnő első gyermekének érkezése - legalábbis vasárnapi brit sajtóértesülések szerint.

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 19. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

horoszkopMásokhoz méri önmagát és ezzel csak támadási felületet nyújt számukra. Próbáljon meg egy kicsit fékezni, mert ha túl nagy lendülettel veti bele magát a napba, hamar elfogy az energiája, és amikor igazán szüksége lenne rá, már nem lesz mihez nyúlni - napi horoszkóp.

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 19. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

baba_01Már az anyaméhben elkezdődik az anyanyelv tanulása - vélik svéd és amerikai kutatók, akik születésük után 30 órával vizsgáltak újszülötteket.

horoszkopEgyre inkább egyértelművé válik, hogy nem megoldás a problémákat a szőnyeg alá söpörni, mert azok újra és újra fel fognak bukkanni - napi horoszkóp.

monde-selection-18-1-2Tizenhárom érmet, köztük nyolc aranyat nyertek magyar borászatok a Monde Selection 2013-as nemzetközi borversenyén.

horoszkop01Hosszabb távon nem túl előnyös ajánlatokat kap a mai napon, a rövid távú sikerek oltárán pedig kár lenne feláldozni az eddig elért eredményeket - napi horoszkóp.

olahgergoautoOláh Gergő, az X-Faktor 2012-es győztese kedden délelőtt ünnepélyes keretek között átvette nyereményeit. A győztes jutalma egy dominikai álomutazás, egy éven keresztül havi egymillió forint készpénz, valamint egy Nissan Juke személygépkocsi.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite