2020. április 2., csütörtök - Áron
Keresés a tartalomban

horoszkopEgyre inkább egyértelművé válik, hogy nem megoldás a problémákat a szőnyeg alá söpörni, mert azok újra és újra fel fognak bukkanni - napi horoszkóp.

monde-selection-18-1-2Tizenhárom érmet, köztük nyolc aranyat nyertek magyar borászatok a Monde Selection 2013-as nemzetközi borversenyén.

horoszkop01Hosszabb távon nem túl előnyös ajánlatokat kap a mai napon, a rövid távú sikerek oltárán pedig kár lenne feláldozni az eddig elért eredményeket - napi horoszkóp.

olahgergoautoOláh Gergő, az X-Faktor 2012-es győztese kedden délelőtt ünnepélyes keretek között átvette nyereményeit. A győztes jutalma egy dominikai álomutazás, egy éven keresztül havi egymillió forint készpénz, valamint egy Nissan Juke személygépkocsi.

alain delonAlain Delon életműve előtt tiszteleg a 66. cannes-i filmfesztivál: a díjkiosztót megelőző este, május 25-én ünnepélyesen bemutatják a René Clément rendezésében készült Ragyogó napfény című film felújított változatát - jelentette be Gilles Jacob, az egy hét múlva kezdődő filmes mustra elnöke.

DIGITVA Digi Kft. az előfizetők értesítése nélkül, a vállalt határidő előtt, jogsértő módon távolított el egyes televíziós csatornákat programcsomagjaiból, ezért a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) ötmillió forint bírsággal sújtotta.

horoszkopA félreértések tisztázásának nem az a módja, ha a saját véleményét minden fórumon hangosan kinyilatkoztatja, és csak ismételgeti - napi horoszkóp.

horoszkopHa most szeretne tiszta vizet önteni a pohárba, bizony olyan sérelmek kerülhetnek felszínre, melyeket korábban már tisztáztak, így ezek felemlegetése csak arra jó, hogy tovább mérgesítse a viszonyt - napi horoszkóp.

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

horoszkop01Figyelmét igyekszik egy dologra terelni és így képes a felmerülő gondon az elejétől a végéig tevékenykedni, csak akkor nyugszik meg, ha végül sikeresen megoldja - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite