2021. január 27., szerda - Angelika
Keresés a tartalomban

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 19. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

baba_01Már az anyaméhben elkezdődik az anyanyelv tanulása - vélik svéd és amerikai kutatók, akik születésük után 30 órával vizsgáltak újszülötteket.

horoszkopEgyre inkább egyértelművé válik, hogy nem megoldás a problémákat a szőnyeg alá söpörni, mert azok újra és újra fel fognak bukkanni - napi horoszkóp.

monde-selection-18-1-2Tizenhárom érmet, köztük nyolc aranyat nyertek magyar borászatok a Monde Selection 2013-as nemzetközi borversenyén.

horoszkop01Hosszabb távon nem túl előnyös ajánlatokat kap a mai napon, a rövid távú sikerek oltárán pedig kár lenne feláldozni az eddig elért eredményeket - napi horoszkóp.

olahgergoautoOláh Gergő, az X-Faktor 2012-es győztese kedden délelőtt ünnepélyes keretek között átvette nyereményeit. A győztes jutalma egy dominikai álomutazás, egy éven keresztül havi egymillió forint készpénz, valamint egy Nissan Juke személygépkocsi.

alain delonAlain Delon életműve előtt tiszteleg a 66. cannes-i filmfesztivál: a díjkiosztót megelőző este, május 25-én ünnepélyesen bemutatják a René Clément rendezésében készült Ragyogó napfény című film felújított változatát - jelentette be Gilles Jacob, az egy hét múlva kezdődő filmes mustra elnöke.

DIGITVA Digi Kft. az előfizetők értesítése nélkül, a vállalt határidő előtt, jogsértő módon távolított el egyes televíziós csatornákat programcsomagjaiból, ezért a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) ötmillió forint bírsággal sújtotta.

horoszkopA félreértések tisztázásának nem az a módja, ha a saját véleményét minden fórumon hangosan kinyilatkoztatja, és csak ismételgeti - napi horoszkóp.

horoszkopHa most szeretne tiszta vizet önteni a pohárba, bizony olyan sérelmek kerülhetnek felszínre, melyeket korábban már tisztáztak, így ezek felemlegetése csak arra jó, hogy tovább mérgesítse a viszonyt - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite