2020. szeptember 22., kedd - Móric
Keresés a tartalomban

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

horoszkop01Figyelmét igyekszik egy dologra terelni és így képes a felmerülő gondon az elejétől a végéig tevékenykedni, csak akkor nyugszik meg, ha végül sikeresen megoldja - napi horoszkóp.

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki

skoda1Ellopták Bajnai Gordon és az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért Szövetség Szlovákiában tartózkodó küldöttségének személygépkocsiját a Most-Híd szlovák-magyar vegyes párt székháza elől péntek délután.

tv2logoA médiatanács burkolt reklám tilalmának megsértése miatt 250 ezer forint bírságot szabott ki a TV2 Mokka című reggeli műsorának egyik januári adása miatt.

horoszkopNe hagyja, hogy ez eltérítse az elképzeléseitől és tartson ki a nézetei mellett - napi horoszkóp.

horoszkop01Csak akkor lesz képes a mai napot nagyobb veszteség nélkül túlélni, ha képes megőrizni a nyugodtságát, higgadt maradni még olyan helyzetekben is, amikor a belső énje robbanni készül- napi horoszkóp.

tankcsapda02A Tankcsapda kapja idén a VIVA Comet Magyar Könnyűzenéért Díjat; a díjátadó gálát június 13-án tartják a Papp László Budapest Sportarénában.

horoszkopKitartás, humorérzék és természetesen magabiztosság. Ez a három erő, mely elengedhetetlen, hogy szembeszálljon a problémákkal - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite