2021. április 13., kedd - Ida
Keresés a tartalomban

ben afleckBen Affleck is csatlakozott ahhoz a nemzetközivé váló jótékonysági kezdeményezéshez, amely a mélyszegénységben élők helyzetére akarja felhívni a figyelmet: az amerikai filmszínész, rendező öt napon át napi másfél dollárból (335 forint) fog élni számos más hírességgel együtt.

Republik-Sípos-F-TamásSipos F. Tamás, az Exotic egykori frontembere lett a Republic énekese - derül ki a zenekar Facebook-oldalán tett csütörtöki nyilatkozatból.

horoszkopKépes a figyelmét egyetlen problémára összpontosítani és ezzel olyan megoldásokat találni, amelyeket már régóta keresett, de valahogy eddig nem találta meg - napi horoszkóp.

cannes-film-festivalNicole Kidman Oscar-díjas ausztrál filmsztár, Christoph Waltz, szintén Oscar-díjas osztrák színész és Cristian Mungiu román filmrendező is tagja lesz a 66. Cannes-i Filmfesztivál hivatalos versenyprogramját elbíráló kilenctagú zsűrinek - jelentették be szerdán a szervezők.

horoszkop01Leginkább szellemi kihívásoknak kell megfelelnie a mai napon, melyet a környezete támaszt, de teszi ezt szinte az Ön számára észrevétlenül - napi horoszkóp.

horoszkopTalálja meg az egyensúlyt a saját és a környezete érdekei között. Adja vissza azt, amit kapott, hogy ne érezzék úgy az Önt körülvevők, hogy kihasználja őket - napi horoszkóp.

liftbalesetNégy napig raboskodott az Éden nevű osztrák szállodában egy svéd férfi a hotel liftjében rekedve.

Bulvár - 2013.04.22

BradKosarat adott Brad Pittnek Michael Haneke, visszautasítva a felkérést egy film megrendezésére.

oltas02Az oltások fontosságára hívják fel a figyelmet a szakemberek az európai védőoltási héten. A magyarországi helyzetet kiválónak tartják: az oltandó korosztályban az átoltottság meghaladja a 98 százalékot.

horoszkop01Ahhoz, hogy a mai napon eredményeket érjen el, szüksége lesz a szervezőképességére. Csak akkor valósíthatja meg az elképzeléseit, ha képes társakat maga mellé állítani - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite