2019. június 18., kedd - Levente
Keresés a tartalomban

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 16. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

horoszkopA mai napot akkor zárhatja sikeresen, ha a sorscsapásnak látszó kihívásokat lehetőségnek tekinti - napi horoszkóp.

porszivokPorszívógyűjtési betegsége van egy kilencéves brit fiúnak. A gyerek mindazonáltal igen válogatós, nagyon nem mindegy neki a porszívó típusa, csakis a Henryket szereti. Azoknak viszont képtelen ellenállni, már 17 van neki.

Kayleigh-DuffTeljesült egy halálosan beteg brit nő egyik utolsó kívánsága: álomesküvő férjhez ment egy modellhez.

horoszkop01Ha azon gondolkodik egy ideje, hogy tovább képezné magát, eljött az ideje, hogy böngészni kezdje a kínálatot - napi horoszkóp.

Nemzeti SzínházÁprilis végén ismerteti a Nemzeti Színház jövő évadának pontos műsorát a leendő igazgató, Vidnyánszky Attila, aki az MTI-nek csütörtökön beszélt a tervezett bemutatókról. A nyitóelőadás Tamási Áron Vitéz lélek című darabja lesz.

Bulvár - 2013.04.18

gyertyákÉletének 96. évében, csütörtök reggel Angliában elhunyt Horthy Istvánné gróf Edelsheim Gyulai Ilona - közölte a család az MTI-vel.

sörKét kézzel kapkodtak az elefánttrágyás sör után Japánban. A svájci nevű, ám japán Sankt Gallen serfőzde itala percek alatt elfogyott piaci premierjén.

szamitogepegyJobb az íráskészségük azoknak a 7 éves gyerekek, akik számítógépen - vagy laptopon, táblagépen - írogatnak, mint azoknak, akik szinte csak tollat használnak - erre jutott egy svéd felmérés.

Bulvár - 2013.04.18

gyerekekMegunt vagy feleslegessé vált játékaikat adhatják le a gyerekek jótékony célból a Játéksziget kiskereskedői hálózat boltjaiban országszerte.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite