2021. szeptember 19., - Vilhelmina
Keresés a tartalomban

liftbalesetNégy napig raboskodott az Éden nevű osztrák szállodában egy svéd férfi a hotel liftjében rekedve.

Bulvár - 2013.04.22

BradKosarat adott Brad Pittnek Michael Haneke, visszautasítva a felkérést egy film megrendezésére.

oltas02Az oltások fontosságára hívják fel a figyelmet a szakemberek az európai védőoltási héten. A magyarországi helyzetet kiválónak tartják: az oltandó korosztályban az átoltottság meghaladja a 98 százalékot.

horoszkop01Ahhoz, hogy a mai napon eredményeket érjen el, szüksége lesz a szervezőképességére. Csak akkor valósíthatja meg az elképzeléseit, ha képes társakat maga mellé állítani - napi horoszkóp.

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 16. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki

Harry hercegHázasodna Harry herceg, ám választottja egyelőre nem lelkesedik az ötletért - legalábbis a brit uralkodó unokája által kiszemelt menyasszonyjelölt közeli ismerősei szerint.

II. ErzsébetCsaládi körben, windsori rezidenciáján ünnepelte 87. születésnapját vasárnap a brit uralkodó, aki ez alkalomból - rendkívül ritka módon - engedélyezett magának egy "szabadnapot".

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 16. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

horoszkopA mai napot akkor zárhatja sikeresen, ha a sorscsapásnak látszó kihívásokat lehetőségnek tekinti - napi horoszkóp.

porszivokPorszívógyűjtési betegsége van egy kilencéves brit fiúnak. A gyerek mindazonáltal igen válogatós, nagyon nem mindegy neki a porszívó típusa, csakis a Henryket szereti. Azoknak viszont képtelen ellenállni, már 17 van neki.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite