2020. április 6., hétfő - Vilmos, Bíborka
Keresés a tartalomban

horoszkopMinden olyan munkában sikerre számíthat, mely komoly szellemi munkát és nagy összpontosítást igényel - napi horoszkóp.

ceklaleTíz higanymilliméterrel csökkenti a vérnyomást egy pohárnyi céklalé - erre az eredményre jutottak brit orvosok.

sörSörallergiás az első brit sörsommelier. A 49 éves férfi két éve lett hivatalosan is sörajánló mester, rögvest, ahogy Nagy-Britanniában bejegyzett szakma lett ez a foglalkozás.

byealexA Dal megnyerése óta Szombathelyen lép fel először ByeAlex. Az Eurovíziós Dalfesztiválon májusban Magyarországot képviselő előadó szerdán az Agora Savaria Filmszínházban beszélgetéssel egybekötött minikoncertet ad.

horoszkopMost nem Ön szorul segítségre, sokkal inkább a környezetében élők tűnnek elveszettnek. Álljon melléjük, hisz volt és lesz idő, amikor Ön szorul támaszra - napi horoszkóp.

Bulvár - 2013.04.14

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 15. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

sarahjessicaparkerSarah Jessica Parker árverésre ajánlotta az általa a Szex és New York sorozatban viselt cipőket. Az árverésen befolyt összeget egy New York-i iskolának ajánlotta fel.

horoszkop01Nem esik nehezére, hogy úgy érezze magát, mint egy szerelmes kiskamasz. Az ítélőképességét elvakítja a mély érzés, mely feltámadt Önben a partnere iránt - napi horoszkóp.

horoszkopA mai napot akkor zárhatja sikeresen, ha a sorscsapásnak látszó kihívásokat lehetőségnek tekinti - napi horoszkóp.

Bulvár - 2013.04.12

gyertyákHosszan tartó, méltósággal viselt súlyos betegség után elhunyt Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a médiatanács elnöke - tájékoztatta az NMHH pénteken az MTI-t.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite