2021. szeptember 26., - Jusztina
Keresés a tartalomban

porszivokPorszívógyűjtési betegsége van egy kilencéves brit fiúnak. A gyerek mindazonáltal igen válogatós, nagyon nem mindegy neki a porszívó típusa, csakis a Henryket szereti. Azoknak viszont képtelen ellenállni, már 17 van neki.

Kayleigh-DuffTeljesült egy halálosan beteg brit nő egyik utolsó kívánsága: álomesküvő férjhez ment egy modellhez.

horoszkop01Ha azon gondolkodik egy ideje, hogy tovább képezné magát, eljött az ideje, hogy böngészni kezdje a kínálatot - napi horoszkóp.

Nemzeti SzínházÁprilis végén ismerteti a Nemzeti Színház jövő évadának pontos műsorát a leendő igazgató, Vidnyánszky Attila, aki az MTI-nek csütörtökön beszélt a tervezett bemutatókról. A nyitóelőadás Tamási Áron Vitéz lélek című darabja lesz.

Bulvár - 2013.04.18

gyertyákÉletének 96. évében, csütörtök reggel Angliában elhunyt Horthy Istvánné gróf Edelsheim Gyulai Ilona - közölte a család az MTI-vel.

sörKét kézzel kapkodtak az elefánttrágyás sör után Japánban. A svájci nevű, ám japán Sankt Gallen serfőzde itala percek alatt elfogyott piaci premierjén.

szamitogepegyJobb az íráskészségük azoknak a 7 éves gyerekek, akik számítógépen - vagy laptopon, táblagépen - írogatnak, mint azoknak, akik szinte csak tollat használnak - erre jutott egy svéd felmérés.

Bulvár - 2013.04.18

gyerekekMegunt vagy feleslegessé vált játékaikat adhatják le a gyerekek jótékony célból a Játéksziget kiskereskedői hálózat boltjaiban országszerte.

horoszkop01Ritkán érzi annak szükségét, hogy új ismerősökre tegyen szert, most mégis azt gondolja, eljött az ideje annak, hogy társaságba járjon, beszélgessen és képes nyitottan fogadni mások közeledését - napi horoszkóp.

hamvakApja hamvaival ment bankba egy brit nő, hogy bebizonyítsa szülője halálát.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite