2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban

rtl_klub_logoA Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 300 ezer forintos bírságot szabott ki múlt heti ülésén az RTL Klub Törzsutas című műsorának hat adása miatt, amelyben egy óbudai cukrászdát a médiatörvény szabályait sértő módon mutattak be.

horoszkopMinden olyan munkában sikerre számíthat, mely komoly szellemi munkát és nagy összpontosítást igényel - napi horoszkóp.

ceklaleTíz higanymilliméterrel csökkenti a vérnyomást egy pohárnyi céklalé - erre az eredményre jutottak brit orvosok.

sörSörallergiás az első brit sörsommelier. A 49 éves férfi két éve lett hivatalosan is sörajánló mester, rögvest, ahogy Nagy-Britanniában bejegyzett szakma lett ez a foglalkozás.

byealexA Dal megnyerése óta Szombathelyen lép fel először ByeAlex. Az Eurovíziós Dalfesztiválon májusban Magyarországot képviselő előadó szerdán az Agora Savaria Filmszínházban beszélgetéssel egybekötött minikoncertet ad.

horoszkopMost nem Ön szorul segítségre, sokkal inkább a környezetében élők tűnnek elveszettnek. Álljon melléjük, hisz volt és lesz idő, amikor Ön szorul támaszra - napi horoszkóp.

Bulvár - 2013.04.14

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 15. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

sarahjessicaparkerSarah Jessica Parker árverésre ajánlotta az általa a Szex és New York sorozatban viselt cipőket. Az árverésen befolyt összeget egy New York-i iskolának ajánlotta fel.

horoszkop01Nem esik nehezére, hogy úgy érezze magát, mint egy szerelmes kiskamasz. Az ítélőképességét elvakítja a mély érzés, mely feltámadt Önben a partnere iránt - napi horoszkóp.

horoszkopA mai napot akkor zárhatja sikeresen, ha a sorscsapásnak látszó kihívásokat lehetőségnek tekinti - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite