2020. január 26., - Vanda
Keresés a tartalomban

horoszkop01A mai nap talán legszebb pillanatai közé fog tartozni, amikor egy régen szerzett ellenségével összefut és sikeresen tisztázzák a félreérést - napi horoszkóp.

cicciolinaJelöltként indul a május 26-27-i római főpolgármester-választáson Staller Ilona egykori pornósztár, aki huszonhat évvel ezelőtt a római parlament képviselője is volt.

Bulvár - 2013.04.10

gyertyákÉletének 84. évében meghalt Bartha Alfonz, az Operaház nyugalmazott magánénekese - közölte szerdán a dalszínház az MTI-vel.

Bulvár - 2013.04.10

folszallottapavaÚjra megrendezi a Fölszállott a páva című néptáncos, népzenei vetélkedőt a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA), a Duna Televízió Zrt. és a Hagyományok Háza.

horoszkopEgy kis bátorság és semmi nem állíthatja meg. Olyan terveit, álmait lesz képes megvalósítani, melyek régóta foglalkoztatják, de eddig hiányzott Önből az elszántság, hogy a tettek mezejére lépjen - napi horoszkóp.

etkezesA 15-25 évesek 82 százaléka szerint kiadósnak, tartalmasnak kell lennie a reggelinek, de csupán 23 százalékuk kezdi mindig ezzel a napot - derül ki egy felmérésből.

kiralytamasgyilkosaA rendőrség egy 39 éves budapesti férfit gyanúsít Király Tamás divattervező meggyilkolásával. Lakatos József arcképét a rendőrség a honlapján tette közzé.

kaparossorsjegyÖtvenezer dollárt nyert kaparós sorsjeggyel egy hajléktalan férfi az Egyesült Államokban, de továbbra is sátrazni akar, ugyanakkor nem feledkezik meg sortárs ismerőseiről: legalább nyolcuknak ad 100 dollárt - hozzávetőleg 22 800 forintot.

byealexVideokampányt indít az Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarországot képviselő dal, ByeAlex Kedvesem című száma minél több nyelvre lefordítása érdekében a magyar versenystáb és az énekes menedzsmentje.

akosVeled utazom címmel új maxit jelentetett meg Ákos. Az énekes, akinek kiadványa nyolc változatban tartalmazza a dalt, hamarosan nyolcállomásos turnéra indul, ősszel pedig a Művészetek Palotájában lép fel.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite