2021. április 13., kedd - Ida
Keresés a tartalomban

horoszkopMost nem Ön szorul segítségre, sokkal inkább a környezetében élők tűnnek elveszettnek. Álljon melléjük, hisz volt és lesz idő, amikor Ön szorul támaszra - napi horoszkóp.

Bulvár - 2013.04.14

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 15. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

sarahjessicaparkerSarah Jessica Parker árverésre ajánlotta az általa a Szex és New York sorozatban viselt cipőket. Az árverésen befolyt összeget egy New York-i iskolának ajánlotta fel.

horoszkop01Nem esik nehezére, hogy úgy érezze magát, mint egy szerelmes kiskamasz. Az ítélőképességét elvakítja a mély érzés, mely feltámadt Önben a partnere iránt - napi horoszkóp.

horoszkopA mai napot akkor zárhatja sikeresen, ha a sorscsapásnak látszó kihívásokat lehetőségnek tekinti - napi horoszkóp.

Bulvár - 2013.04.12

gyertyákHosszan tartó, méltósággal viselt súlyos betegség után elhunyt Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és a médiatanács elnöke - tájékoztatta az NMHH pénteken az MTI-t.

horoszkopMa Ön lehet a jóságos tündér, hisz remekül megy a konfliktusok elsimítása, a különböző álláspontok összefésülése - napi horoszkóp.

horoszkop01A mai nap talán legszebb pillanatai közé fog tartozni, amikor egy régen szerzett ellenségével összefut és sikeresen tisztázzák a félreérést - napi horoszkóp.

cicciolinaJelöltként indul a május 26-27-i római főpolgármester-választáson Staller Ilona egykori pornósztár, aki huszonhat évvel ezelőtt a római parlament képviselője is volt.

Bulvár - 2013.04.10

gyertyákÉletének 84. évében meghalt Bartha Alfonz, az Operaház nyugalmazott magánénekese - közölte szerdán a dalszínház az MTI-vel.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite