2021. szeptember 22., szerda - Móric
Keresés a tartalomban

akosVeled utazom címmel új maxit jelentetett meg Ákos. Az énekes, akinek kiadványa nyolc változatban tartalmazza a dalt, hamarosan nyolcállomásos turnéra indul, ősszel pedig a Művészetek Palotájában lép fel.

margaret thaetherÉletének 87. esztendejében, hétfőn elhunyt Margaret Thatcher volt brit miniszterelnök.

horoszkopLelki egyensúlyát megtalálva sokkal könnyebben találja meg a közös hangot a környezetében élőkkel. A mai napon számíthat váratlan találkozásokra, esetleg vendégekre - napi horoszkóp.

rendorsegnegyMegölték Magyarország egyik, nemzetközi viszonylatban is legismertebb divattervezőjét, Király Tamást - erősítette meg rendőrségi forrás a hvg.hu értesülését az MTI-nek.

Bulvár - 2013.04.07

gyertyákHatvanhét évesen elhunyt Bigas Luna díjnyertes spanyol filmrendező, forgatókönyvíró, Penélope Cruz és Javier Bardem felfedezője.

horoszkop01Nyugalma és kiegyensúlyozottsága a környezetében élőkre is pozitív hatással lesz. Különösen a családi életben van szükség egy olyan emberre, aki képes higgadtan, indulatoktól mentesen kezelni a kialakult nézeteltéréseket, Ön lehet most a békebíró- napi horoszkóp.

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 14. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

horoszkop01Olyan stabilnak, határozottnak és kiegyensúlyozottnak látszik, hogy nem csoda, ha Önhöz fordulnak tanácsért, vigaszért az elesettek - napi horoszkóp.

rollingStonesNégy és fél perc alatt fogyott el a 65 ezer belépő a Rolling Stones nyári londoni koncertjére.

horoszkopAmennyiben úgy érzi, nem a megfelelő helyen dolgozik, most érdemes álláshirdetéseket böngészni, elküldeni az önéletrajzát a megfelelő helyekre - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite