2021. április 23., péntek - Béla
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2013.04.07

gyertyákHatvanhét évesen elhunyt Bigas Luna díjnyertes spanyol filmrendező, forgatókönyvíró, Penélope Cruz és Javier Bardem felfedezője.

horoszkop01Nyugalma és kiegyensúlyozottsága a környezetében élőkre is pozitív hatással lesz. Különösen a családi életben van szükség egy olyan emberre, aki képes higgadtan, indulatoktól mentesen kezelni a kialakult nézeteltéréseket, Ön lehet most a békebíró- napi horoszkóp.

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 14. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

horoszkop01Olyan stabilnak, határozottnak és kiegyensúlyozottnak látszik, hogy nem csoda, ha Önhöz fordulnak tanácsért, vigaszért az elesettek - napi horoszkóp.

rollingStonesNégy és fél perc alatt fogyott el a 65 ezer belépő a Rolling Stones nyári londoni koncertjére.

horoszkopAmennyiben úgy érzi, nem a megfelelő helyen dolgozik, most érdemes álláshirdetéseket böngészni, elküldeni az önéletrajzát a megfelelő helyekre - napi horoszkóp.

gyertyákHosszú, súlyos betegség után 76 évesen elhunyt Barbara Piasecka Johnson, a Johnson & Johnson-vagyon örököse, aki szegény lengyel parasztlányból lett a világ egyik leggazdagabb asszonya.

horoszkopÚgy érzi, leginkább arra lenne szüksége, hogy kényeztessék. Ezt nehezen várhatja el a munkatársaitól vagy a feletteseitől, így kénytelen a munkahelyén erőlködve, de helyt állni - napi horoszkóp.

horoszkopA hangulata csapnivaló, így jobban teszi, ha csak arra figyel a mai napon, hogy sikeresen túlélje - napi horoszkóp.

Bulvár - 2013.04.03

olahgergo5showÁlhírrel hozták kellemetlen helyzetbe Oláh Gergőt az X-Faktor győztesét, akiről néhány internetes hírportál azt állította, hogy letartóztatták kábellopás miatt - írja a Bors. Az énekes korántsem találta humorosnak az április 1-jei tréfát, azonnal határozottan cáfolta a vádaskodást.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite