2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban

horoszkopAmennyiben úgy érzi, nem a megfelelő helyen dolgozik, most érdemes álláshirdetéseket böngészni, elküldeni az önéletrajzát a megfelelő helyekre - napi horoszkóp.

gyertyákHosszú, súlyos betegség után 76 évesen elhunyt Barbara Piasecka Johnson, a Johnson & Johnson-vagyon örököse, aki szegény lengyel parasztlányból lett a világ egyik leggazdagabb asszonya.

horoszkopÚgy érzi, leginkább arra lenne szüksége, hogy kényeztessék. Ezt nehezen várhatja el a munkatársaitól vagy a feletteseitől, így kénytelen a munkahelyén erőlködve, de helyt állni - napi horoszkóp.

horoszkopA hangulata csapnivaló, így jobban teszi, ha csak arra figyel a mai napon, hogy sikeresen túlélje - napi horoszkóp.

Bulvár - 2013.04.03

olahgergo5showÁlhírrel hozták kellemetlen helyzetbe Oláh Gergőt az X-Faktor győztesét, akiről néhány internetes hírportál azt állította, hogy letartóztatták kábellopás miatt - írja a Bors. Az énekes korántsem találta humorosnak az április 1-jei tréfát, azonnal határozottan cáfolta a vádaskodást.

aranyA legelfogadottabb becslés szerint nyolcezer köbméter arany van a világon - a talaj felett -, azaz elférne az összes egy 20 méteres élhosszúságú kockában. Ennek tömege - a nagy fajsúly okán - 171 ezer 300 tonna. Más becslések viszont 2,5 millió tonnára teszik a világ aranyát, azaz sokszorosan többre.

horoszkopMunkahelyén legyen nyitott, így könnyebben talál segítséget, ha elakadna a feladataival. Márpedig olyan új kihívás elé állítják, amelyet egyedül képtelen megoldani - napi horoszkóp.

eskuvoA délnyugat-kínai Csungking város túl van történelmének legdrágább esküvőjén, amely a hírek szerint 5 millió jüanba, vagyis több mint 190 millió forintba került - jelentette a helyi sajtó információi alapján a hongkongi South China Morning Post című lap hétfőn.

horoszkop01Az ünnepek már csak ilyenek, nem mindig választhatjuk meg, kivel töltjük - napi horoszkóp.

horoszkop01Használja ki a mai napot arra, hogy meglátogatja régen látott rokonait, telefonon érdeklődik barátai hogyléte felől - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite