2021. április 13., kedd - Ida
Keresés a tartalomban

aranyA legelfogadottabb becslés szerint nyolcezer köbméter arany van a világon - a talaj felett -, azaz elférne az összes egy 20 méteres élhosszúságú kockában. Ennek tömege - a nagy fajsúly okán - 171 ezer 300 tonna. Más becslések viszont 2,5 millió tonnára teszik a világ aranyát, azaz sokszorosan többre.

horoszkopMunkahelyén legyen nyitott, így könnyebben talál segítséget, ha elakadna a feladataival. Márpedig olyan új kihívás elé állítják, amelyet egyedül képtelen megoldani - napi horoszkóp.

eskuvoA délnyugat-kínai Csungking város túl van történelmének legdrágább esküvőjén, amely a hírek szerint 5 millió jüanba, vagyis több mint 190 millió forintba került - jelentette a helyi sajtó információi alapján a hongkongi South China Morning Post című lap hétfőn.

horoszkop01Az ünnepek már csak ilyenek, nem mindig választhatjuk meg, kivel töltjük - napi horoszkóp.

horoszkop01Használja ki a mai napot arra, hogy meglátogatja régen látott rokonait, telefonon érdeklődik barátai hogyléte felől - napi horoszkóp.

davemessSzabó Dávid (27), illetve ahogy újabban, immár extravagáns sztárként nevezik, Dave Mess maga is meglepődött azon, hogy az ő rajongótábora más, mint a többi- írta a Blikk.

horoszkopNem látja a fától az erdőt, pedig úgy gondolta, hogy a helyes úton jár és a megszokások csak előnyösek lehetnek - napi horoszkóp.

Bulvár - 2013.03.29

harrypotter65 éves korában meghalt Richard Griffiths angol színész, akit többek között a Harry Potter és a Halál ereklyéi című film Vernon Dursley-jaként ismerhettünk - adta hírül a Daily Mail. A lap úgy tudja, hogy a színészen szívműtétet hajtottak végre, de az operáció után komplikáció lépett fel, és már nem tudták megmenteni.

gyertyákÉletének 108. évében elhunyt Bula Mihály, aki családjának tudomása szerint az egyik legidősebb ember volt Magyarországon.

horoszkopMég idejében húzza ki a dugót azzal, hogy önként vállalja a döntőbíró szerepét - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite