2021. szeptember 26., - Jusztina
Keresés a tartalomban

davemessSzabó Dávid (27), illetve ahogy újabban, immár extravagáns sztárként nevezik, Dave Mess maga is meglepődött azon, hogy az ő rajongótábora más, mint a többi- írta a Blikk.

horoszkopNem látja a fától az erdőt, pedig úgy gondolta, hogy a helyes úton jár és a megszokások csak előnyösek lehetnek - napi horoszkóp.

Bulvár - 2013.03.29

harrypotter65 éves korában meghalt Richard Griffiths angol színész, akit többek között a Harry Potter és a Halál ereklyéi című film Vernon Dursley-jaként ismerhettünk - adta hírül a Daily Mail. A lap úgy tudja, hogy a színészen szívműtétet hajtottak végre, de az operáció után komplikáció lépett fel, és már nem tudták megmenteni.

gyertyákÉletének 108. évében elhunyt Bula Mihály, aki családjának tudomása szerint az egyik legidősebb ember volt Magyarországon.

horoszkopMég idejében húzza ki a dugót azzal, hogy önként vállalja a döntőbíró szerepét - napi horoszkóp.

Bulvár - 2013.03.28

MadonnaÜzleti sikereinek és MDNA nevű világkörüli turnéjának köszönhetően egymilliárd dollár fölé kúszott Madonna vagyona sajtóértesülések szerint.

horoszkopNe engedje, hogy a reggel oly jó hangulatát bármi is elronthassa. Akkor nem lesz semmi gond a napjával, ha nem engedi ki az irányítást a felügyelete alól - napi horoszkóp.

horoszkopSzerencsére határidők nem szorongatják, annyi energiát viszont képes önmagában mozgósítani, hogy ne tűnjön fel senkinek, igazából csak lógatja a lábát - napi horoszkóp.

Lottó

Egy 44 éves, ötgyerekes dominikai bevándorló nyerte meg az amerikai Powerball lottó 338,3 millió dolláros (csaknem 80 milliárd 320 millió forintos) jackpotját.

horoszkopNem tűnik különösebben lelkesnek, azonban nincs lehetősége arra, hogy elhalassza a mai programjait - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite