2019. június 20., csütörtök - Rafael
Keresés a tartalomban

horoszkopLehet, hogy utazni kényszerül, mely komoly szervezési munkát követel meg Öntől. Sajnos nem minden alakul úgy, ahogyan azt Ön eltervezte, de ha nyitott az újra, könnyedén veszi ezt az akadályt - napi horoszkóp.

horoszkopMunkatársai, de párja sem képes megérteni, mi is történik Önnel. A legnagyobb baj azonban, hogy Ön sem igazán érti, mi okozza Önben ezt a felfokozott feszültséget - napi horoszkóp.

horoszkopNem igazán találja a közös hangot a munkatársaival, ez komoly nézeteltérések forrása lehet - napi horoszkóp.

katalinhercegnoKatalin hercegnő nem tudja, hogy fia lesz-e vagy leánya, de a maga részéről jobban örülne egy fiúnak - ezt a majdani brit uralkodó, Vilmos herceg várandós hitvese személyesen közölte egy vasárnapi ceremónián.

horoszkopHasználja fel arra az energiáit és az idejét, hogy felkeresi rég nem látott családtagjait, barátait. Örömmel fogadják a megkeresését, szívesen találkoznak majd Önnel - napi horoszkóp.

unicum szAranyérmet nyert az Unicum és az Unicum Szilva a kiemelkedő minőségű párlatok világversenyén, a World Spirits Award nevűn - közölte szombat este a Zwack Unicum Nyrt.

byealexMajka, Radics Gigi, Caramel és ByeAlex számai voltak a tél legnézettebb magyar zenés videói a YouTube-on az Artisjus negyedévente megjelenő toplistája szerint. A Dal győztes számát három hét alatt közel kilencszázezren látták a videomegosztó portálon.

horoszkopAhogyan eddig is, most is rendelkezik minden szakmai tudással és elszántsággal, melyek kitűzött céljai eléréséhez szükségesek - napi horoszkóp.

stholA mai napig nincs orvosszakértői vélemény a színész "áldozatának" egészségügyi állapotáról. A bíróságon megrekedt az ügy - írja a Bors.

Bulvár - 2013.03.13

horoszkopKülönösen alkalmas ez a nap a problémák tisztázására, megoldására. Képes lesz ugyanis minden szemszögből szemrevételezni, értékelni, elemezni és így megtalálni a helyes utat - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite