2021. január 19., kedd - Sára
Keresés a tartalomban

horoszkopNem tűnik különösebben lelkesnek, azonban nincs lehetősége arra, hogy elhalassza a mai programjait - napi horoszkóp.

horoszkopÚj kihívásokat kereshet magának a munkájában, mert most kellően nyitott és rugalmas ahhoz, hogy leküzdje azokat - napi horoszkóp.

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

horoszkopHa elégedetlen is a világgal és a helyzetével, ez még nem ok arra, hogy otthon ülve unatkozzon. Intézze úgy, hogy történjen Önök körül valami, ezzel nemcsak a saját, de családtagjai hangulatát is képes feldobni- napi horoszkóp.

Bulvár - 2013.03.24

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki

horoszkopNincs ereje semmihez, pedig a házimunka csak Önre vár. Nem számíthat segítségre, ami csak tovább rontja amúgy sem rózsás kedvét - napi horoszkóp.

gaspar laciGyanúsítottként hallgatták ki drogügyben az egykori megasztárost, aki elismerte, hogy korábban fogyasztott már tudatmódosító szereket. A rendőrök szerint fél éve tartotta a kapcsolatot a kábítószer-kereskedőkkel - írja a Blikk.

horoszkopA munkahelyén egy huszárvágással figyelmet és megbecsülést vív ki magának. Ne csak a megérzéseire hallgasson, hanem figyeljen is - napi horoszkóp.

horoszkopOlyan dolgokat is kimond, amelyeket Ön sem gondol komolyan. Legszívesebben leharapná a nyelvét, de már késő - napi horoszkóp.

horoszkopLehet, hogy utazni kényszerül, mely komoly szervezési munkát követel meg Öntől. Sajnos nem minden alakul úgy, ahogyan azt Ön eltervezte, de ha nyitott az újra, könnyedén veszi ezt az akadályt - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite