2021. április 16., péntek - Csongor
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2013.03.28

MadonnaÜzleti sikereinek és MDNA nevű világkörüli turnéjának köszönhetően egymilliárd dollár fölé kúszott Madonna vagyona sajtóértesülések szerint.

horoszkopNe engedje, hogy a reggel oly jó hangulatát bármi is elronthassa. Akkor nem lesz semmi gond a napjával, ha nem engedi ki az irányítást a felügyelete alól - napi horoszkóp.

horoszkopSzerencsére határidők nem szorongatják, annyi energiát viszont képes önmagában mozgósítani, hogy ne tűnjön fel senkinek, igazából csak lógatja a lábát - napi horoszkóp.

Lottó

Egy 44 éves, ötgyerekes dominikai bevándorló nyerte meg az amerikai Powerball lottó 338,3 millió dolláros (csaknem 80 milliárd 320 millió forintos) jackpotját.

horoszkopNem tűnik különösebben lelkesnek, azonban nincs lehetősége arra, hogy elhalassza a mai programjait - napi horoszkóp.

horoszkopÚj kihívásokat kereshet magának a munkájában, mert most kellően nyitott és rugalmas ahhoz, hogy leküzdje azokat - napi horoszkóp.

hatos lottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

horoszkopHa elégedetlen is a világgal és a helyzetével, ez még nem ok arra, hogy otthon ülve unatkozzon. Intézze úgy, hogy történjen Önök körül valami, ezzel nemcsak a saját, de családtagjai hangulatát is képes feldobni- napi horoszkóp.

Bulvár - 2013.03.24

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki

horoszkopNincs ereje semmihez, pedig a házimunka csak Önre vár. Nem számíthat segítségre, ami csak tovább rontja amúgy sem rózsás kedvét - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite