2020. április 8., szerda - Dénes
Keresés a tartalomban

horoszkopNe legyen túl könnyelmű és főleg meggondolatlan, amikor az új feladatokat osztogatják a hétre - napi horoszkóp.

zambokrisztian1Két évvel ezelőtt telefonálás közben balesetet okozott Zámbó Krisztián. A rendőrség közmunkára ítélte - írja a Blikk.

horoszkopSugárzik Önből a pozitív energia, melyből a környezetében élők is táplálkozhatnak - napi horoszkóp.

republikA Republic frontembere nézelődik, és a kezét is mozgatja a kórházi ágyon fekve, ami mindenképpen reménykeltő. Orvos szakértőnk szerint a jelek alapján javul a zenész állapota. Talán a felé áradó pozitív energiák, a család, a rajongók szeretete ad neki erőt- írja a Bors.

horoszkopA mai kissé zaklatott nap remek lehetőséget nyújt, hogy megtanulja, hogyan tudja a belsőjét foglalkoztató kérdéseket mások számára is érthetően kifejezni - napi horoszkóp.

ASHTON-KUTCHER-AND-DEMI-MOORE-MARRIEDHázastársi támogatást követel a férje, Ashton Kutcher ellen beadott válási iratokban Demi Moore - állítja egy celebekkel foglalkozó portál, amely szerint a sztárpár éppen válása pénzügyi részleteit tárgyalja.

horoszkopIsmét bebizonyosodott, ha reálisan méri fel a lehetőségeit és képes fáradozni azon, hogy elérje a céljait, senki nem állíthatja meg - napi horoszkóp.

Bulvár - 2013.03.07

égő gyertyaHatvannyolc éves korában meghalt Alvin Lee gitáros, az 1969-es woodstocki fesztivál egyik sztárcsapatának számító brit Ten Years After alapítója és egykori tagja.

horoszkopA határozottsága magával ragadó, így fontos, hogy valóban meggondolt legyen, hisz most Ön vezetheti a csapatot, nem mindegy, milyen irányba - napi horoszkóp.

X-Faktor_logoÖnhibáján kívül foszthatják meg otthonától az X-Faktor 2011-es győztesét, Kocsis Tibort - írja a Blikk. A lap szerint nemcsak ő kerülhet az utcára, hanem rajta kívül az a több száz lakó is, aki abban a társasházban lakik, amelyben ő is.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite