2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban

horoszkopNem igazán találja a közös hangot a munkatársaival, ez komoly nézeteltérések forrása lehet - napi horoszkóp.

katalinhercegnoKatalin hercegnő nem tudja, hogy fia lesz-e vagy leánya, de a maga részéről jobban örülne egy fiúnak - ezt a majdani brit uralkodó, Vilmos herceg várandós hitvese személyesen közölte egy vasárnapi ceremónián.

horoszkopHasználja fel arra az energiáit és az idejét, hogy felkeresi rég nem látott családtagjait, barátait. Örömmel fogadják a megkeresését, szívesen találkoznak majd Önnel - napi horoszkóp.

unicum szAranyérmet nyert az Unicum és az Unicum Szilva a kiemelkedő minőségű párlatok világversenyén, a World Spirits Award nevűn - közölte szombat este a Zwack Unicum Nyrt.

byealexMajka, Radics Gigi, Caramel és ByeAlex számai voltak a tél legnézettebb magyar zenés videói a YouTube-on az Artisjus negyedévente megjelenő toplistája szerint. A Dal győztes számát három hét alatt közel kilencszázezren látták a videomegosztó portálon.

horoszkopAhogyan eddig is, most is rendelkezik minden szakmai tudással és elszántsággal, melyek kitűzött céljai eléréséhez szükségesek - napi horoszkóp.

stholA mai napig nincs orvosszakértői vélemény a színész "áldozatának" egészségügyi állapotáról. A bíróságon megrekedt az ügy - írja a Bors.

Bulvár - 2013.03.13

horoszkopKülönösen alkalmas ez a nap a problémák tisztázására, megoldására. Képes lesz ugyanis minden szemszögből szemrevételezni, értékelni, elemezni és így megtalálni a helyes utat - napi horoszkóp.

hackerharomVizsgálatot indítottak kedden az amerikai szövetségi hatóságok, mert hackerek a jelek szerint ellopták Michelle Obama amerikai first lady, Joe Biden alelnök, valamint több hivatalos személy és híresség pénzügyi adatait.

horoszkopSzüksége van arra, hogy az érzelmeiről őszintén beszéljen és most az a ritka alkalom érkezett el, amikor a párja ebben kiváló partner - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite