2021. április 13., kedd - Ida
Keresés a tartalomban

horoszkopAhogyan eddig is, most is rendelkezik minden szakmai tudással és elszántsággal, melyek kitűzött céljai eléréséhez szükségesek - napi horoszkóp.

stholA mai napig nincs orvosszakértői vélemény a színész "áldozatának" egészségügyi állapotáról. A bíróságon megrekedt az ügy - írja a Bors.

Bulvár - 2013.03.13

horoszkopKülönösen alkalmas ez a nap a problémák tisztázására, megoldására. Képes lesz ugyanis minden szemszögből szemrevételezni, értékelni, elemezni és így megtalálni a helyes utat - napi horoszkóp.

hackerharomVizsgálatot indítottak kedden az amerikai szövetségi hatóságok, mert hackerek a jelek szerint ellopták Michelle Obama amerikai first lady, Joe Biden alelnök, valamint több hivatalos személy és híresség pénzügyi adatait.

horoszkopSzüksége van arra, hogy az érzelmeiről őszintén beszéljen és most az a ritka alkalom érkezett el, amikor a párja ebben kiváló partner - napi horoszkóp.

Bulvár - 2013.03.11

republikA zenekar ma jelentette be hivatalosan, hogy a Republic énekese hétfőn hajnalban elhunyt. Az énekes február 14-én került kórházba és a sikeres újraélesztést követően harmadfokú kómába került. Március 10-én úgy tűnt, életjeleket kezdett adni, és önállóan is képes volt lélegezni, ezért is érte váratlanul a családot és a barátait a halálhír.

horoszkopNe legyen túl könnyelmű és főleg meggondolatlan, amikor az új feladatokat osztogatják a hétre - napi horoszkóp.

zambokrisztian1Két évvel ezelőtt telefonálás közben balesetet okozott Zámbó Krisztián. A rendőrség közmunkára ítélte - írja a Blikk.

horoszkopSugárzik Önből a pozitív energia, melyből a környezetében élők is táplálkozhatnak - napi horoszkóp.

republikA Republic frontembere nézelődik, és a kezét is mozgatja a kórházi ágyon fekve, ami mindenképpen reménykeltő. Orvos szakértőnk szerint a jelek alapján javul a zenész állapota. Talán a felé áradó pozitív energiák, a család, a rajongók szeretete ad neki erőt- írja a Bors.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite