2019. január 22., kedd - Vince
Keresés a tartalomban

horoszkopNem várt problémák merülnek fel és úgy gondolja, képtelen megoldani azokat. Ne essen kétségbe, bízzon önmagában és keresse a kivezető utat ahelyett, hogy a felelősöket kutatná - napi horoszkóp.

Bulvár - 2013.03.02

PisztolyVégeztek Rómában egy ismert, többek közt Beyoncét és Brad Pittet is fotózó paparazzóval: Daniele Lo Presti holttestét az utcán találták meg, fejbe lőtték.

horoszkopNe kerülje el azokat a beszélgetéseket, amelyek segítenek tisztázni az Önben lejátszódó folyamatokat, de nem menjen bele olyan vitákba, amik csak azért robbannak ki, mert egymásban keresik a hibát - napi horoszkóp.

18-as karikaA Youtube-on közétett videót eddig közel 2,5 millióan nézték meg írta a Daily Miror.

bilincsbenegyRendőrök várták egy bevásárlóközpont parkolójában szerdán a TV2 Bűnök és szerelmek Serifjét, akit csoportosan elkövetett rablással gyanúsítanak - adta hírül a Bors. A férfi előzetes letartóztatását kezdeményezte a rendőrség.

horoszkopElkeseredni semmi oka, hisz módjában áll a kihívásokat legyőzni, ha türelmesen és apró lépésenként halad a megoldás felé - napi horoszkóp.

radicsgigidalTovább versenyezhet az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyében, A Dal című showműsorban a Radics Gigi által előadott Úgy fáj című produkció, amelyet az elmúlt napokban plágiumgyanúval illettek - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap sajtóirodája az MTI-vel csütörtökön.

koporso01Visszaküldött két krematórium is egy halottat Nagy-Britanniában, mert túl magasnak bizonyult a hamvasztáshoz.

oroszlanKét medvét és négy oroszlánt szállítottak állatkertbe szerdán a román hatóságok az egyik leghírhedtebb alvilági figura rezidenciájáról: a vadállatokkal állítólag az adósokat ijesztgették az Uzsorás-klánként emlegetett banda tagjai.

horoszkopOlyan feladatokkal bízzák meg, melyeket - bár első pillanatban lehetetlennek tűnnek - könnyedén megold - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite