2021. április 11., - Zsolt, Leó
Keresés a tartalomban

horoszkopA mai kissé zaklatott nap remek lehetőséget nyújt, hogy megtanulja, hogyan tudja a belsőjét foglalkoztató kérdéseket mások számára is érthetően kifejezni - napi horoszkóp.

ASHTON-KUTCHER-AND-DEMI-MOORE-MARRIEDHázastársi támogatást követel a férje, Ashton Kutcher ellen beadott válási iratokban Demi Moore - állítja egy celebekkel foglalkozó portál, amely szerint a sztárpár éppen válása pénzügyi részleteit tárgyalja.

horoszkopIsmét bebizonyosodott, ha reálisan méri fel a lehetőségeit és képes fáradozni azon, hogy elérje a céljait, senki nem állíthatja meg - napi horoszkóp.

Bulvár - 2013.03.07

égő gyertyaHatvannyolc éves korában meghalt Alvin Lee gitáros, az 1969-es woodstocki fesztivál egyik sztárcsapatának számító brit Ten Years After alapítója és egykori tagja.

horoszkopA határozottsága magával ragadó, így fontos, hogy valóban meggondolt legyen, hisz most Ön vezetheti a csapatot, nem mindegy, milyen irányba - napi horoszkóp.

X-Faktor_logoÖnhibáján kívül foszthatják meg otthonától az X-Faktor 2011-es győztesét, Kocsis Tibort - írja a Blikk. A lap szerint nemcsak ő kerülhet az utcára, hanem rajta kívül az a több száz lakó is, aki abban a társasházban lakik, amelyben ő is.

II. ErzsébetVéletlenül kikotyoghatta júliusban születendő gyermeke nemét Katalin cambridge-i hercegnő: ha a hír helytálló, akkor a brit trónra Katalin férje, Vilmos herceg után királynő ülhet majd.

horoszkopSzembejön Önnel néhány lehetőség, amellyel színesebbé varázsolhatja a napját. Valószínűleg a napi rutinmunkák látják kárát annak, ha enged a csábításnak - napi horoszkóp.

VéreskésMacskájuk védelmében megölte a férjét egy 56 éves asszony Oroszországban.

koncertegyBotrány kísérte Justin Bieber hétfő esti londoni koncertjét, miután a kanadai popsztár csaknem kétórás késéssel kezdte az előadást.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite