2021. január 28., csütörtök - Károly,
Keresés a tartalomban

radicsgigidalTovább versenyezhet az Eurovíziós Dalfesztivál magyar válogatóversenyében, A Dal című showműsorban a Radics Gigi által előadott Úgy fáj című produkció, amelyet az elmúlt napokban plágiumgyanúval illettek - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap sajtóirodája az MTI-vel csütörtökön.

koporso01Visszaküldött két krematórium is egy halottat Nagy-Britanniában, mert túl magasnak bizonyult a hamvasztáshoz.

oroszlanKét medvét és négy oroszlánt szállítottak állatkertbe szerdán a román hatóságok az egyik leghírhedtebb alvilági figura rezidenciájáról: a vadállatokkal állítólag az adósokat ijesztgették az Uzsorás-klánként emlegetett banda tagjai.

horoszkopOlyan feladatokkal bízzák meg, melyeket - bár első pillanatban lehetetlennek tűnnek - könnyedén megold - napi horoszkóp.

FreddieMercuryKingHuszonegy évvel halála után megoldódott Freddie Mercury nyughelyének rejtélye: a nyugat-londoni Kensal Green temetőjében a közelmúltban emléktáblát emeltek a Queen együttes 1991-ben, 45 éves korában AIDS-betegségben meghalt énekesének.

horoszkopHa képes a véleményét és az elképzeléseit tisztán és egyértelműen megfogalmazni, felesleges vitákat kerülhet el - napi horoszkóp.

horoszkopKépes mindenkit lelkesíteni, kedvet csinálni egy olyan programhoz, mely közelebb hozza Önöket egymáshoz - napi horoszkóp.

horoszkopLegyen nyitott az újdonságok befogadására, ugyanis a mai napon a környezetéből számos hatás éri, melyeket csak akkor lesz képes a helyükön kezelni, ha nem ragaszkodik a saját szokásaihoz és elvárásaihoz- napi horoszkóp.

horoszkopA mai napon azonban hajlamos mások kárára önmagát előtérbe tolni, ezzel romba dönteni a csapatát - napi horoszkóp.

aranyIsmét kutatnak a legendás náci arany után a Berlin melletti Stolpsee tóban.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite