2021. április 21., szerda - Konrád
Keresés a tartalomban

horoszkopKépes mindenkit lelkesíteni, kedvet csinálni egy olyan programhoz, mely közelebb hozza Önöket egymáshoz - napi horoszkóp.

horoszkopLegyen nyitott az újdonságok befogadására, ugyanis a mai napon a környezetéből számos hatás éri, melyeket csak akkor lesz képes a helyükön kezelni, ha nem ragaszkodik a saját szokásaihoz és elvárásaihoz- napi horoszkóp.

horoszkopA mai napon azonban hajlamos mások kárára önmagát előtérbe tolni, ezzel romba dönteni a csapatát - napi horoszkóp.

aranyIsmét kutatnak a legendás náci arany után a Berlin melletti Stolpsee tóban.

horoszkopA munkahelyén komoly kihívások várnak Önre, de hideg fejjel és a tudásával, tapasztalatával mindezt könnyedén leküzdheti - napi horoszkóp.

horoszkopFogadja el, hogy vannak akadályok az ember előtt, amelyeket le kell küzdeni, nem lehet megkerülni - napi horoszkóp.

Bulvár - 2013.02.18

orias nyulNyúl futamított meg egy betörőt Nagy-Britanniában, igaz, nem akármilyen nyúl, hanem egy 60 centi hosszú, óriási példány.

horoszkopA kapcsolatában teljes a bizalom és határtalan meghittség uralja az otthonát - napi horoszkóp.

horoszkopLustának, fáradtnak érzi magát, de ez nem meglepő egy ilyen hét után. Szedje össze az erejét és végezze el a legszükségesebb házimunkákat, hogy emiatt ne érhesse szó a ház elejét - napi horoszkóp.

liptaikKözokirat-hamisítás miatt milliós pénzbüntetésre ítélte Liptai Claudiát a Pesti Központi Kerületi Bíróság csütörtökön kihirdetett nem jogerős ítéletével. A színésznő, televíziós műsorvezető elhunyt édesanyja mozgáskorlátozott-igazolványát használta egy parkolásnál.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite