2020. március 30., hétfő - Auguszta
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2013.02.18

orias nyulNyúl futamított meg egy betörőt Nagy-Britanniában, igaz, nem akármilyen nyúl, hanem egy 60 centi hosszú, óriási példány.

horoszkopA kapcsolatában teljes a bizalom és határtalan meghittség uralja az otthonát - napi horoszkóp.

horoszkopLustának, fáradtnak érzi magát, de ez nem meglepő egy ilyen hét után. Szedje össze az erejét és végezze el a legszükségesebb házimunkákat, hogy emiatt ne érhesse szó a ház elejét - napi horoszkóp.

liptaikKözokirat-hamisítás miatt milliós pénzbüntetésre ítélte Liptai Claudiát a Pesti Központi Kerületi Bíróság csütörtökön kihirdetett nem jogerős ítéletével. A színésznő, televíziós műsorvezető elhunyt édesanyja mozgáskorlátozott-igazolványát használta egy parkolásnál.

Bulvár - 2013.02.14

szeretkezesA Valentin napot illetően megoszlanak a vélemények. A népesebb tábor ilyenkor a romantikának áldoz és ajándékokkal, programokkal lepi meg kedvesét, a másik oldal viszont túlzott felhajtásnak gondolja és nyűgnek érzi az egészet.

horoszkopBár nem nevezhető hangulatembernek, a mai reggelen mégis úgy ébred, hogy nem találja a helyét a világban - napi horoszkóp.

VilmosKatalin hercegnőről, a brit trón majdani várományosának hitveséről készült intim sajtófotók külföldi felbukkanása szít ismét indulatokat Londonban.

horoszkopMa minden megengedett, ami élvezettel tölti el, azonban kerülendő minden olyan helyzet, amely stresszt okoz - napi horoszkóp.

horoszkopA mai napra szép eredményeket jósolnak a csillagok. Hallgasson a megérzéseire, és az emberismerete sem fogja cserbenhagyni - napi horoszkóp.

dragacipoEgy pár aranyból készült és gyémántokkal kirakott cipő melynek ára 162.000 euro, vagy egy pipere tükör mely 25.000 fontba kerül, esetleg egy Valentin napi üdvözlőkártya mely 5.000 fontba kerül. Ezek a legdrágább ajándékok melyek a jeles napra készültek.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite