2021. április 19., hétfő - Emma
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2013.02.14

szeretkezesA Valentin napot illetően megoszlanak a vélemények. A népesebb tábor ilyenkor a romantikának áldoz és ajándékokkal, programokkal lepi meg kedvesét, a másik oldal viszont túlzott felhajtásnak gondolja és nyűgnek érzi az egészet.

horoszkopBár nem nevezhető hangulatembernek, a mai reggelen mégis úgy ébred, hogy nem találja a helyét a világban - napi horoszkóp.

VilmosKatalin hercegnőről, a brit trón majdani várományosának hitveséről készült intim sajtófotók külföldi felbukkanása szít ismét indulatokat Londonban.

horoszkopMa minden megengedett, ami élvezettel tölti el, azonban kerülendő minden olyan helyzet, amely stresszt okoz - napi horoszkóp.

horoszkopA mai napra szép eredményeket jósolnak a csillagok. Hallgasson a megérzéseire, és az emberismerete sem fogja cserbenhagyni - napi horoszkóp.

dragacipoEgy pár aranyból készült és gyémántokkal kirakott cipő melynek ára 162.000 euro, vagy egy pipere tükör mely 25.000 fontba kerül, esetleg egy Valentin napi üdvözlőkártya mely 5.000 fontba kerül. Ezek a legdrágább ajándékok melyek a jeles napra készültek.

horoszkopNe legyen csalódott akkor sem, ha akaratát nem tudja keresztülvinni a családjában hisz érzik Önön, most nincs a csúcson - napi horoszkóp.

horoszkop

Az az izgalom, mely Önt belülről feszegeti, a partnerkapcsolatára pozitív hatással lehet. Régebbi nézeteltérések, melyek nehéz súlyként nyomták a vállát, most tisztázódhatnak úgy, hogy egyetlen hangos szó sem hangzik el- napi horoszkóp.

ablakpucolok

Ablakpucolónak csapott fel Batman, Superman, Pókember és Amerika Kapitány.

mozgasserult parkoloMozgássérültek számára fenntartott hellyé festettek át egy normál parkolóhelyet Tel-Avivban egy autó körül, hogy megbüntethessék tulajdonosát.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite