2021. szeptember 23., csütörtök - Tekla
Keresés a tartalomban

horoszkopFogadja el, hogy vannak akadályok az ember előtt, amelyeket le kell küzdeni, nem lehet megkerülni - napi horoszkóp.

Bulvár - 2013.02.18

orias nyulNyúl futamított meg egy betörőt Nagy-Britanniában, igaz, nem akármilyen nyúl, hanem egy 60 centi hosszú, óriási példány.

horoszkopA kapcsolatában teljes a bizalom és határtalan meghittség uralja az otthonát - napi horoszkóp.

horoszkopLustának, fáradtnak érzi magát, de ez nem meglepő egy ilyen hét után. Szedje össze az erejét és végezze el a legszükségesebb házimunkákat, hogy emiatt ne érhesse szó a ház elejét - napi horoszkóp.

liptaikKözokirat-hamisítás miatt milliós pénzbüntetésre ítélte Liptai Claudiát a Pesti Központi Kerületi Bíróság csütörtökön kihirdetett nem jogerős ítéletével. A színésznő, televíziós műsorvezető elhunyt édesanyja mozgáskorlátozott-igazolványát használta egy parkolásnál.

Bulvár - 2013.02.14

szeretkezesA Valentin napot illetően megoszlanak a vélemények. A népesebb tábor ilyenkor a romantikának áldoz és ajándékokkal, programokkal lepi meg kedvesét, a másik oldal viszont túlzott felhajtásnak gondolja és nyűgnek érzi az egészet.

horoszkopBár nem nevezhető hangulatembernek, a mai reggelen mégis úgy ébred, hogy nem találja a helyét a világban - napi horoszkóp.

VilmosKatalin hercegnőről, a brit trón majdani várományosának hitveséről készült intim sajtófotók külföldi felbukkanása szít ismét indulatokat Londonban.

horoszkopMa minden megengedett, ami élvezettel tölti el, azonban kerülendő minden olyan helyzet, amely stresszt okoz - napi horoszkóp.

horoszkopA mai napra szép eredményeket jósolnak a csillagok. Hallgasson a megérzéseire, és az emberismerete sem fogja cserbenhagyni - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite