2020. április 8., szerda - Dénes
Keresés a tartalomban

horoszkopNe legyen csalódott akkor sem, ha akaratát nem tudja keresztülvinni a családjában hisz érzik Önön, most nincs a csúcson - napi horoszkóp.

horoszkop

Az az izgalom, mely Önt belülről feszegeti, a partnerkapcsolatára pozitív hatással lehet. Régebbi nézeteltérések, melyek nehéz súlyként nyomták a vállát, most tisztázódhatnak úgy, hogy egyetlen hangos szó sem hangzik el- napi horoszkóp.

ablakpucolok

Ablakpucolónak csapott fel Batman, Superman, Pókember és Amerika Kapitány.

mozgasserult parkoloMozgássérültek számára fenntartott hellyé festettek át egy normál parkolóhelyet Tel-Avivban egy autó körül, hogy megbüntethessék tulajdonosát.

horoszkopHasználja ki ezt a békét arra, hogy átbeszéljenek egy régóta húzódó ellentétet - napi horoszkóp.

Bulvár - 2013.02.06

cipo01Abszolút egyoldalú cipőlopás történt Nagy-Britanniában: a tolvaj kizárólag jobblábas lábbeliket csent el egy exeteri cipőbolt elé kiállított bemutatóállványról.

horoszkopA belső feszültség, mely hajtja, segíti abban is, hogy minden Ön előtt tornyosuló probléma gyökerét pillanatok alatt megtalálja - napi horoszkóp.

rudtanc_480

Rúdtánc-oktatással bővítette szolgáltatását egy könyvtár Skóciában, hogy még több vendége legyen.

horoszkopA határidők már szorongatják, ráadásul rendkívüli események is csak fokozzák a hangulatot a munkahelyén - napi horoszkóp.

horoszkopA munkájában a mai napon mindent elérhet, ha nem fejjel megy a falnak. Ha túl makacs, komoly lehetőségeket szalaszthat el - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite