2021. április 16., péntek - Csongor
Keresés a tartalomban

horoszkopHasználja ki ezt a békét arra, hogy átbeszéljenek egy régóta húzódó ellentétet - napi horoszkóp.

Bulvár - 2013.02.06

cipo01Abszolút egyoldalú cipőlopás történt Nagy-Britanniában: a tolvaj kizárólag jobblábas lábbeliket csent el egy exeteri cipőbolt elé kiállított bemutatóállványról.

horoszkopA belső feszültség, mely hajtja, segíti abban is, hogy minden Ön előtt tornyosuló probléma gyökerét pillanatok alatt megtalálja - napi horoszkóp.

rudtanc_480

Rúdtánc-oktatással bővítette szolgáltatását egy könyvtár Skóciában, hogy még több vendége legyen.

horoszkopA határidők már szorongatják, ráadásul rendkívüli események is csak fokozzák a hangulatot a munkahelyén - napi horoszkóp.

horoszkopA munkájában a mai napon mindent elérhet, ha nem fejjel megy a falnak. Ha túl makacs, komoly lehetőségeket szalaszthat el - napi horoszkóp.

medve001A népi hagyomány szerint nem tart már sokáig a tél, ugyanis nem látta meg az árnyékát a borús, esős időben a barlangjából előbújó medve szombaton a Fővárosi Állat- és Növénykertben.

Bulvár - 2013.02.02

februarMire számíthatnak a különféle csillagjegyek február havában? Ha szeretné megtudni, olvassa el havi horoszkópunkat szerelemről, érzelmekről, egészségről és munkáról!

horoszkopMég a környezete számára is feltűnik, milyen levert, mennyire nem találja a helyét. A párjával minden apróságon képes veszekedni - napi horoszkóp.

koporso01Csaknem halálra ijesztette gyászolóit egy halottnak nyilvánított 101 éves asszony Kínában, amikor egyszer csak felült koporsójában és csodálkozva megkérdezte, hogy miért vannak olyan sokan a házában.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite