2021. szeptember 26., - Jusztina
Keresés a tartalomban

dragacipoEgy pár aranyból készült és gyémántokkal kirakott cipő melynek ára 162.000 euro, vagy egy pipere tükör mely 25.000 fontba kerül, esetleg egy Valentin napi üdvözlőkártya mely 5.000 fontba kerül. Ezek a legdrágább ajándékok melyek a jeles napra készültek.

horoszkopNe legyen csalódott akkor sem, ha akaratát nem tudja keresztülvinni a családjában hisz érzik Önön, most nincs a csúcson - napi horoszkóp.

horoszkop

Az az izgalom, mely Önt belülről feszegeti, a partnerkapcsolatára pozitív hatással lehet. Régebbi nézeteltérések, melyek nehéz súlyként nyomták a vállát, most tisztázódhatnak úgy, hogy egyetlen hangos szó sem hangzik el- napi horoszkóp.

ablakpucolok

Ablakpucolónak csapott fel Batman, Superman, Pókember és Amerika Kapitány.

mozgasserult parkoloMozgássérültek számára fenntartott hellyé festettek át egy normál parkolóhelyet Tel-Avivban egy autó körül, hogy megbüntethessék tulajdonosát.

horoszkopHasználja ki ezt a békét arra, hogy átbeszéljenek egy régóta húzódó ellentétet - napi horoszkóp.

Bulvár - 2013.02.06

cipo01Abszolút egyoldalú cipőlopás történt Nagy-Britanniában: a tolvaj kizárólag jobblábas lábbeliket csent el egy exeteri cipőbolt elé kiállított bemutatóállványról.

horoszkopA belső feszültség, mely hajtja, segíti abban is, hogy minden Ön előtt tornyosuló probléma gyökerét pillanatok alatt megtalálja - napi horoszkóp.

rudtanc_480

Rúdtánc-oktatással bővítette szolgáltatását egy könyvtár Skóciában, hogy még több vendége legyen.

horoszkopA határidők már szorongatják, ráadásul rendkívüli események is csak fokozzák a hangulatot a munkahelyén - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite