2021. január 26., kedd - Vanda
Keresés a tartalomban

autolopasNem boldogult két fegyveres autórabló a kézi sebességváltóval, pedig áldozatuk - Randolph Bean - még készségesen el is magyarázta nekik, hogy miként működik.

horoszkopLehet, hogy egy kollégája állja útját a sikereinek, vagy egy barátja zavarja meg jelenlétével a közérzetét - napi horoszkóp.

ginalollobrigidaegyAz olasz csendőrséghez és a sajtóhoz fordult Gina Lollobrigida, egykori filmsztár azt állítva, hogy volt vőlegénye tudta nélkül "házasságot kötött vele", hogy megszerezze vagyonát.

autópályaSzázöt évesen is átment egy amerikai matróna az autóvezetői vizsgán, ami jogosítványa meghosszabbításához kellett.

horoszkopNe dugja homokba a fejét, és bátran fogjon bele a reménytelennek látszó feladatokba is - napi horoszkóp.

temetőHalottaskocsi tért be koporsóstól, halottastól egy gyorsétterem autós ablakához, ám nem a sofőr kegyeletsértő éhségcsillapítása okán, hanem a temetési szertartás részeként.

horoszkopA munkahelyén, a mai napon minden úgy halad, ahogyan az a legszebb álmaiban szokott szerepelni - napi horoszkóp.

vilibacsiA Barátok közt nézőinek egy időre nélkülözniük kell majd az ország Vili bácsiját. Várkonyi Andrásra ugyanis egy komoly szívműtét vár. A színész most még forgat, de hamarosan kórházba vonul.

horoszkop

Amennyiben tettvágy is párosul a lendületéhez, akkor a régóta halogatott házimunkáknak jár a végére - napi horoszkóp.

korhazNémetországban két katolikus egyházi kórházban is megtagadták egy megerőszakolt nő ellátását, a hivatalos álláspont szerint tévedésből, a Der Spiegel vasárnapi összeállítása szerint azonban a Kölnben történt eset nem véletlen, és azt mutatja, hogy az egyház távolodik a társadalomtól.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite