2021. április 19., hétfő - Emma
Keresés a tartalomban

Fleming01Négyrészes sorozatot forgat Ian Flemingről, James Bond megalkotójáról The man who would be Bond (Az ember, aki Bond lenne) címmel a Sky Entertainment megrendelése alapján a Pioneer Pictures Budapesten.

naptaregyLágy Szellő lett egy 15 éves izlandi lány neve immár hivatalosan is a hatóságokkal folytatott viharos küzdelem után.

Geszti PéterÖt számban érdekelt Geszti Péter az Eurovíziós Dalfesztivál most szombaton induló magyar válogatóversenyén, A Dalban: szövegíróként Rácz Gergő, Éliás Gyula és Fehér Zoltán dalait jegyzi, emellett besegített Gyurcsík Tibor és Burai Krisztián munkáiba.

horoszkopMivel a váratlan események meggátolják abban, hogy józanésszel legyen képes döntéseket hozni, ha teheti, kérjen haladékot - napi horoszkóp.

autolopasNem boldogult két fegyveres autórabló a kézi sebességváltóval, pedig áldozatuk - Randolph Bean - még készségesen el is magyarázta nekik, hogy miként működik.

horoszkopLehet, hogy egy kollégája állja útját a sikereinek, vagy egy barátja zavarja meg jelenlétével a közérzetét - napi horoszkóp.

ginalollobrigidaegyAz olasz csendőrséghez és a sajtóhoz fordult Gina Lollobrigida, egykori filmsztár azt állítva, hogy volt vőlegénye tudta nélkül "házasságot kötött vele", hogy megszerezze vagyonát.

autópályaSzázöt évesen is átment egy amerikai matróna az autóvezetői vizsgán, ami jogosítványa meghosszabbításához kellett.

horoszkopNe dugja homokba a fejét, és bátran fogjon bele a reménytelennek látszó feladatokba is - napi horoszkóp.

temetőHalottaskocsi tért be koporsóstól, halottastól egy gyorsétterem autós ablakához, ám nem a sofőr kegyeletsértő éhségcsillapítása okán, hanem a temetési szertartás részeként.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite