2021. szeptember 23., csütörtök - Tekla
Keresés a tartalomban

horoszkopA munkájában a mai napon mindent elérhet, ha nem fejjel megy a falnak. Ha túl makacs, komoly lehetőségeket szalaszthat el - napi horoszkóp.

medve001A népi hagyomány szerint nem tart már sokáig a tél, ugyanis nem látta meg az árnyékát a borús, esős időben a barlangjából előbújó medve szombaton a Fővárosi Állat- és Növénykertben.

Bulvár - 2013.02.02

februarMire számíthatnak a különféle csillagjegyek február havában? Ha szeretné megtudni, olvassa el havi horoszkópunkat szerelemről, érzelmekről, egészségről és munkáról!

horoszkopMég a környezete számára is feltűnik, milyen levert, mennyire nem találja a helyét. A párjával minden apróságon képes veszekedni - napi horoszkóp.

koporso01Csaknem halálra ijesztette gyászolóit egy halottnak nyilvánított 101 éves asszony Kínában, amikor egyszer csak felült koporsójában és csodálkozva megkérdezte, hogy miért vannak olyan sokan a házában.

Fleming01Négyrészes sorozatot forgat Ian Flemingről, James Bond megalkotójáról The man who would be Bond (Az ember, aki Bond lenne) címmel a Sky Entertainment megrendelése alapján a Pioneer Pictures Budapesten.

naptaregyLágy Szellő lett egy 15 éves izlandi lány neve immár hivatalosan is a hatóságokkal folytatott viharos küzdelem után.

Geszti PéterÖt számban érdekelt Geszti Péter az Eurovíziós Dalfesztivál most szombaton induló magyar válogatóversenyén, A Dalban: szövegíróként Rácz Gergő, Éliás Gyula és Fehér Zoltán dalait jegyzi, emellett besegített Gyurcsík Tibor és Burai Krisztián munkáiba.

horoszkopMivel a váratlan események meggátolják abban, hogy józanésszel legyen képes döntéseket hozni, ha teheti, kérjen haladékot - napi horoszkóp.

autolopasNem boldogult két fegyveres autórabló a kézi sebességváltóval, pedig áldozatuk - Randolph Bean - még készségesen el is magyarázta nekik, hogy miként működik.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite