2021. április 13., kedd - Ida
Keresés a tartalomban

horoszkopA munkahelyén, a mai napon minden úgy halad, ahogyan az a legszebb álmaiban szokott szerepelni - napi horoszkóp.

vilibacsiA Barátok közt nézőinek egy időre nélkülözniük kell majd az ország Vili bácsiját. Várkonyi Andrásra ugyanis egy komoly szívműtét vár. A színész most még forgat, de hamarosan kórházba vonul.

horoszkop

Amennyiben tettvágy is párosul a lendületéhez, akkor a régóta halogatott házimunkáknak jár a végére - napi horoszkóp.

korhazNémetországban két katolikus egyházi kórházban is megtagadták egy megerőszakolt nő ellátását, a hivatalos álláspont szerint tévedésből, a Der Spiegel vasárnapi összeállítása szerint azonban a Kölnben történt eset nem véletlen, és azt mutatja, hogy az egyház távolodik a társadalomtól.

horoszkopA Kosokhoz a mai napon a kreatív munkák állnak közel, a Bikák ma megdöbbennek, hogy milyen könnyedén megy a házimunka, a Rákoknak a hangulata ma feszült, a Skorpiók, ha így folytatják nem lesznek népszerűek, a Nyilasoknak a mai napon a szellemi energiájuk csúcsára érnek, a Vízöntők mind testileg, mind lelkileg összetörtnek, meggyötörtnek érzik magukat

allergiaMinden tüsszentésére kificamodik egy 20 éves brit nő válla, és minden alkalommal mehet a kórházba, hogy helyrerakják.

robotsA kelet-ukrajnai Dnyipropetrovszki Egyetem diákjai olyan robotot fejlesztettek ki, amely megágyaz, kicseréli az ágyneműt, sőt még foltokat is eltávolít, és illatosítja a fekvőhelyet - adta hírül csütörtökön a Szevodnya című ukrán lap.

horoszkopA fárasztó munkanap után nem vágyik másra, csak hogy párjával kettesben tölthessenek néhány meghitt órát - napi horoszkóp.

horoszkop

A mai napon kivívja kollégái elismerését egy olyan remek ötlettel, mely nem csak eredményekkel kecsegtet, de a mindennapjaikban is nagy könnyebbséget jelent - napi horoszkóp.

horoszkopAz a bizonyos érzékenysége, mely már oly sokszor okozott problémát, most ismét erőteljesen jelentkezik - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite