2020. január 26., - Vanda
Keresés a tartalomban

horoszkopA fárasztó munkanap után nem vágyik másra, csak hogy párjával kettesben tölthessenek néhány meghitt órát - napi horoszkóp.

horoszkop

A mai napon kivívja kollégái elismerését egy olyan remek ötlettel, mely nem csak eredményekkel kecsegtet, de a mindennapjaikban is nagy könnyebbséget jelent - napi horoszkóp.

horoszkopAz a bizonyos érzékenysége, mely már oly sokszor okozott problémát, most ismét erőteljesen jelentkezik - napi horoszkóp.

horoszkopHa van valami, amire vágyik, most ne habozzon azt őszintén feltárni, hisz könnyedén kap segítséget a megvalósításához - napi horoszkóp.

horoszkopHogy a partnere révén a mennyben vagy a pokolban találja magát pusztán az Ön megértésén fog múlni - napi horoszkóp.

eurovision2013Kiválasztotta A Dal című produkció zsűrije azt a harminc dalt, amely vesz részt az Eurovíziós Dalfesztivál február 2-án, az M1-en induló magyar előválogató show-jában - hangzott el a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

horoszkopMind a szakmai, mind a magánéletében képes egyensúlyt teremteni maga körül - napi horoszkóp.

horoszkopA felületessége hamar a munkatársai terhére lesz, melynek hangot is adnak - napi horoszkóp.

horoszkopBár a mondandóját nem túl szakszerűen és logikusan tudja szavakba önteni, épp ez teszi Önt most még emberibbé és szerethetővé - napi horoszkóp.

Bulvár - 2013.01.07

horoszkopKinek ne lennének anyagi nehézségei? Van, akinek már a puszta megélhetés is gondot jelent, más csupán javítani szeretne az anyagi helyzetén. Lássuk, kinek mit hoznak pénzügyi téren a csillagok 2013-ban!

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite