2021. szeptember 24., péntek - Gellért
Keresés a tartalomban

horoszkopLehet, hogy egy kollégája állja útját a sikereinek, vagy egy barátja zavarja meg jelenlétével a közérzetét - napi horoszkóp.

ginalollobrigidaegyAz olasz csendőrséghez és a sajtóhoz fordult Gina Lollobrigida, egykori filmsztár azt állítva, hogy volt vőlegénye tudta nélkül "házasságot kötött vele", hogy megszerezze vagyonát.

autópályaSzázöt évesen is átment egy amerikai matróna az autóvezetői vizsgán, ami jogosítványa meghosszabbításához kellett.

horoszkopNe dugja homokba a fejét, és bátran fogjon bele a reménytelennek látszó feladatokba is - napi horoszkóp.

temetőHalottaskocsi tért be koporsóstól, halottastól egy gyorsétterem autós ablakához, ám nem a sofőr kegyeletsértő éhségcsillapítása okán, hanem a temetési szertartás részeként.

horoszkopA munkahelyén, a mai napon minden úgy halad, ahogyan az a legszebb álmaiban szokott szerepelni - napi horoszkóp.

vilibacsiA Barátok közt nézőinek egy időre nélkülözniük kell majd az ország Vili bácsiját. Várkonyi Andrásra ugyanis egy komoly szívműtét vár. A színész most még forgat, de hamarosan kórházba vonul.

horoszkop

Amennyiben tettvágy is párosul a lendületéhez, akkor a régóta halogatott házimunkáknak jár a végére - napi horoszkóp.

korhazNémetországban két katolikus egyházi kórházban is megtagadták egy megerőszakolt nő ellátását, a hivatalos álláspont szerint tévedésből, a Der Spiegel vasárnapi összeállítása szerint azonban a Kölnben történt eset nem véletlen, és azt mutatja, hogy az egyház távolodik a társadalomtól.

horoszkopA Kosokhoz a mai napon a kreatív munkák állnak közel, a Bikák ma megdöbbennek, hogy milyen könnyedén megy a házimunka, a Rákoknak a hangulata ma feszült, a Skorpiók, ha így folytatják nem lesznek népszerűek, a Nyilasoknak a mai napon a szellemi energiájuk csúcsára érnek, a Vízöntők mind testileg, mind lelkileg összetörtnek, meggyötörtnek érzik magukat

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite