2021. április 18., - Andrea
Keresés a tartalomban

horoszkopAz előszilveszteri buli kissé elfajulhat, ha nem vigyáz arra, hogy mennyit és mit iszik. De vigasztalja a tudat, hogy Ön a társaság tehetséges mókamestere - napi horoszkóp.

radics_gigi001Radics Gigitől hangos a zenei szakma. A Megasztár legutóbbi szériájának győztesét ugyanis kiadója indítja a jövő évi Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi megmérettetésén, ahol számtalan híres énekessel kell megküzdenie a győzelemért, hogy ő legyen az, aki hazánkat képviselheti Svédországban - írta a Blikk.

horoszkopVégre eldöntötte, hogy hol fog szilveszterezni. Akár otthon, akár társaságban lesz, a lényeg az, hogy jól érezze magát - napi horoszkóp.

Sthol András02Stohl András akár két évre is újra börtönbe kerülhet! A Blikk információi szerint a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága feljelentést tett nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás és jó hírnév megsértése miatt a színész ellen a Magyar börtönpokol című könyvben leírtakért.

horoszkopMég az év utolsó napjaiban is érheti meglepetés, de csakis kellemes. Szerelmi életében következhet be változás: felbukkan végre az igazi, vagy a régi kapcsolata szilárdul meg- napi horoszkóp.

horoszkopEz a nap alkalmas a munkára, mert könnyen a lényegre tud összpontosítani, nem zavarják meg telefonok és a kollégák sustorgásai - napi horoszkóp.

horoszkopEgy ilyen nap, mint a mai, nyilván megint arra csábítja, hogy szabad utat engedjen az indulatainak. Higgye el, jobb lenne, ha kissé megzabolázná magát - napi horoszkóp.

horoszkopA Kosok ma jól hasznosítható tanácsokat, „füleseket" kaphatnak, az Ikrek ne büntessék azzal a kedvesüket, amiről nem is tehetnek, a Rákoknak a mai napon a hangulata remek és kiegyensúlyozott, ma a Szüzek sem vonhatják ki magukat a karácsonyi készülődésből, a Mérlegek a tegnapi „laza" nap után ismét energiával telten ébrednek - Napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 51. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

horoszkopMár napok óta érzi, hogy valami nincs rendben, de csak ma jött rá, hogy mi az. A megfázástól vagy a hirtelen időjárás-változástól, nem tudni pontosan, melyiktől, de ágynak dől- napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite