2021. szeptember 23., csütörtök - Tekla
Keresés a tartalomban

horoszkopBár a mondandóját nem túl szakszerűen és logikusan tudja szavakba önteni, épp ez teszi Önt most még emberibbé és szerethetővé - napi horoszkóp.

Bulvár - 2013.01.07

horoszkopKinek ne lennének anyagi nehézségei? Van, akinek már a puszta megélhetés is gondot jelent, más csupán javítani szeretne az anyagi helyzetén. Lássuk, kinek mit hoznak pénzügyi téren a csillagok 2013-ban!

horoszkopMa rendelkezik azzal az erővel és kitartással, amely olyan feladatok elvégzését teszi lehetővé, melyekről eddig csak álmodozott - napi horoszkóp.

horoszkopMa abban az élményben lehet része, hogy egy olyan nehézséget sikerül leküzdenie, amely már régóta útját állta a továbblépésben - napi horoszkóp.

horoszkopA folyamatos aggódás miatt sokat fáj a gyomra, de még akár az idegkimerültség tüneteit is érezheti magán. Január végére szervezete már jelezni fogja lemerülő energia-tartalékait, ezért lassítson a tempón, pihenjen többet, egyen vitaminban és ásványi anyagokban gazdag ételeket- napi horoszkóp.

horoszkopAz előszilveszteri buli kissé elfajulhat, ha nem vigyáz arra, hogy mennyit és mit iszik. De vigasztalja a tudat, hogy Ön a társaság tehetséges mókamestere - napi horoszkóp.

radics_gigi001Radics Gigitől hangos a zenei szakma. A Megasztár legutóbbi szériájának győztesét ugyanis kiadója indítja a jövő évi Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi megmérettetésén, ahol számtalan híres énekessel kell megküzdenie a győzelemért, hogy ő legyen az, aki hazánkat képviselheti Svédországban - írta a Blikk.

horoszkopVégre eldöntötte, hogy hol fog szilveszterezni. Akár otthon, akár társaságban lesz, a lényeg az, hogy jól érezze magát - napi horoszkóp.

Sthol András02Stohl András akár két évre is újra börtönbe kerülhet! A Blikk információi szerint a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága feljelentést tett nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás és jó hírnév megsértése miatt a színész ellen a Magyar börtönpokol című könyvben leírtakért.

horoszkopMég az év utolsó napjaiban is érheti meglepetés, de csakis kellemes. Szerelmi életében következhet be változás: felbukkan végre az igazi, vagy a régi kapcsolata szilárdul meg- napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite