2021. április 23., péntek - Béla
Keresés a tartalomban

horoszkopA mai napon úgy sodorja magát bajba, hogy túl sok mindennel foglalkozik egyszerre és nem tud nemet mondani az új kérésekre sem - napi horoszkóp.

horoszkopHa még nem vett meg minden ajándékot, szánja erre a délutánt. Egész egyszerűen nem halogathatja tovább - napi horoszkóp.

horoszkopTúlzás lenne azt állítani, hogy könnyű Önnel mostanában együtt élni. Nincs sem kedve, sem türelme, hogy alkalmazkodjon a családjához vagy a partneréhez - napi horoszkóp.

X-Faktor_logoRengeteg meglepetés várja az RTL Klub nézőit szombaton és vasárnap az X-Faktor 2012 utolsó két adásán. A 2012-es évad énekesei mellett két-két extra produkció is színesíti majd a tehetségek párharcát.

horoszkopMa igen kedvező jelek olyan beteljesülést ígérnek a magánéletében vagy szakmai területen, a hivatásában, amely a legnagyobb megelégedésére szolgál - napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.12.13

boszorkanyNem is olyan rég a téli időszak még arra adott alkalmat az embereknek, hogy - a mezőgazdasági munkák lezárultával - egy kicsivel több időt szenteljenek magukra és egymásra. Ilyenkor lehetett kipihenni az egész éves fáradalmakat, készülni a következő évre, hálát adni, és persze jóslásokba bocsátkozni a jövő évet illetően.

horoszkopBár még nincs Karácsony, egy apró ajándékkal kedveskedhetne a párjának - napi horoszkóp.

horoszkopNemcsak a kulcstartót, a bérletet, a munkahelyi belépőkártyáját nem tudja, hogy hova rakta, de az ígéreteiről is rendszeresen elfeledkezik - napi horoszkóp.

olahgergo8show2A 49. héten sem történt változás a teljes lakosságban és a 18-49-es korcsoportban sem a nézettségi lista vezető helyét illetően. Ezúttal is az X-Faktor lett a legnézettebb produkció a teljes lakosságban és a 18-49 éves korcsoportban egyaránt, sőt az online felületeken is egyértelmű az X-Faktor dominanciája.

horoszkopNincs igazán magyarázat a pillanatnyi állapotára, hisz a magánélete most nem bővelkedik vészhelyzetekben, sőt kedvese kifejezetten odaadóan viselkedik - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite