2021. szeptember 17., péntek - Zsófia
Keresés a tartalomban

horoszkopEgy ilyen nap, mint a mai, nyilván megint arra csábítja, hogy szabad utat engedjen az indulatainak. Higgye el, jobb lenne, ha kissé megzabolázná magát - napi horoszkóp.

horoszkopA Kosok ma jól hasznosítható tanácsokat, „füleseket" kaphatnak, az Ikrek ne büntessék azzal a kedvesüket, amiről nem is tehetnek, a Rákoknak a mai napon a hangulata remek és kiegyensúlyozott, ma a Szüzek sem vonhatják ki magukat a karácsonyi készülődésből, a Mérlegek a tegnapi „laza" nap után ismét energiával telten ébrednek - Napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

LottóA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az 51. héten megtartott ötös lottó és joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

horoszkopMár napok óta érzi, hogy valami nincs rendben, de csak ma jött rá, hogy mi az. A megfázástól vagy a hirtelen időjárás-változástól, nem tudni pontosan, melyiktől, de ágynak dől- napi horoszkóp.

horoszkopA mai napon úgy sodorja magát bajba, hogy túl sok mindennel foglalkozik egyszerre és nem tud nemet mondani az új kérésekre sem - napi horoszkóp.

horoszkopHa még nem vett meg minden ajándékot, szánja erre a délutánt. Egész egyszerűen nem halogathatja tovább - napi horoszkóp.

horoszkopTúlzás lenne azt állítani, hogy könnyű Önnel mostanában együtt élni. Nincs sem kedve, sem türelme, hogy alkalmazkodjon a családjához vagy a partneréhez - napi horoszkóp.

X-Faktor_logoRengeteg meglepetés várja az RTL Klub nézőit szombaton és vasárnap az X-Faktor 2012 utolsó két adásán. A 2012-es évad énekesei mellett két-két extra produkció is színesíti majd a tehetségek párharcát.

horoszkopMa igen kedvező jelek olyan beteljesülést ígérnek a magánéletében vagy szakmai területen, a hivatásában, amely a legnagyobb megelégedésére szolgál - napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.12.13

boszorkanyNem is olyan rég a téli időszak még arra adott alkalmat az embereknek, hogy - a mezőgazdasági munkák lezárultával - egy kicsivel több időt szenteljenek magukra és egymásra. Ilyenkor lehetett kipihenni az egész éves fáradalmakat, készülni a következő évre, hálát adni, és persze jóslásokba bocsátkozni a jövő évet illetően.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite