2021. szeptember 28., kedd - Vencel
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2012.12.13

boszorkanyNem is olyan rég a téli időszak még arra adott alkalmat az embereknek, hogy - a mezőgazdasági munkák lezárultával - egy kicsivel több időt szenteljenek magukra és egymásra. Ilyenkor lehetett kipihenni az egész éves fáradalmakat, készülni a következő évre, hálát adni, és persze jóslásokba bocsátkozni a jövő évet illetően.

horoszkopBár még nincs Karácsony, egy apró ajándékkal kedveskedhetne a párjának - napi horoszkóp.

horoszkopNemcsak a kulcstartót, a bérletet, a munkahelyi belépőkártyáját nem tudja, hogy hova rakta, de az ígéreteiről is rendszeresen elfeledkezik - napi horoszkóp.

olahgergo8show2A 49. héten sem történt változás a teljes lakosságban és a 18-49-es korcsoportban sem a nézettségi lista vezető helyét illetően. Ezúttal is az X-Faktor lett a legnézettebb produkció a teljes lakosságban és a 18-49 éves korcsoportban egyaránt, sőt az online felületeken is egyértelmű az X-Faktor dominanciája.

horoszkopNincs igazán magyarázat a pillanatnyi állapotára, hisz a magánélete most nem bővelkedik vészhelyzetekben, sőt kedvese kifejezetten odaadóan viselkedik - napi horoszkóp.

horoszkopA Nyilasokban ma feltámad a már-már kialudt becsvágy, a Bakoknak a ma reggel simának és gördülékenynek tűnik, a Bikáknak sajnos, vagy nem, de még nem elég erős a pozíciójuk, az Ikrek szívesen segítenek bárkinek, ha megkérik rá, de ha kihasználják, azt rendkívül rossz néven veszik, és ezt nem is titkolják egyetlen másodpercig sem - Napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkopA Bikák végre ma pihenhetnek, amíg a többiek bele vetik magukat a karácsonyi vásárlásba, a Szüzek ma csodálatos napra ébredtek, tegyenek félre minden gondot, problémát, a Skorpiók ma végre tiszta vizet önthetnek a pohárba, így legalább megnyugodhatnak, a Halaknak a korábbi sikerszéria folytatódik - Napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkopA Kosoknak a mai nap kedvező arra, hogy új feladatokba fogjon, az Ikrek feszült hangulatba zárhatják a hetet, a Rákoknak volt már jobb szombatjuk is, igaz rosszabb is, az Oroszlánoknak ez a nap a nagy beteljesülést jelenti, a régóta várt alkalmat, a Nyilasok a mai napon meggondolatlanul cselekedhetnek - Napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkopA legszerencsésebb napja ez a mai a héten, ekkorra időzítse az üzleti tárgyalásokat, különösen azokat, amelyek már csak az utolsó finomításokra, esetleg aláírásra várnak - napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.12.06

MikulásNem is olyan rég a téli időszak még arra adott alkalmat az embereknek, hogy - a mezőgazdasági munkák lezárultával - egy kicsivel több időt szenteljenek magukra és egymásra. Ilyenkor lehetett kipihenni az egész éves fáradalmakat, készülni a következő évre, hálát adni, és persze jóslásokba bocsátkozni a jövő évet illetően.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite