2019. június 20., csütörtök - Rafael
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2012.12.01

decemberMire számíthatnak a különféle csillagjegyek a karácsonyi időszakban és az év végén? Ha szeretné megtudni, olvassa el havi horoszkópunkat szerelemről, érzelmekről, egészségről és munkáról!

Keresztes IldikóKeresztes Ildikó könnyen munka nélkül maradhat szombat este. Az egyetlen női mentor nincsen hozzászokva ahhoz, hogy az X-Faktor végjátékában már ne legyenek versenyzői, hiszen két évvel ezelőtt Király L. Norbi harmadik, Takács Nikolas pedig második helyen végzett, míg tavaly Baricz Gergő léphetett fel a dobogóra.

horoszkopMiközben tétovázik, és nem teng túl az önbizalma, mégis olyan erők fejlődnek ki Önben a mai napon, amelyekkel nem is számolt - napi horoszkóp.

X-Faktor_logoAz X-Faktor 2012 utolsó döntőjének napján, december 16-án hatórás műsor keretében elevenítik fel a műsor résztvevői a legemlékezetesebb pillanatokat.

horoszkopÚjabb sikerek várják a hivatásában és szerelmi életében egyaránt. Pályája hirtelen felívelhet, de az sem kizárt, hogy első látásra beleszeret valakibe - napi horoszkóp.

zambokrisztian1A ZeneEx¬pressz atyja a Blikknek elmondta, hogy szerinte Zámbó Krisztián csakis Keresztes Ildikó hibája miatt esett ki az X-Faktorból, ugyanis ha jobb dalokat kap, akár ő lehetett volna Vastag Csaba és Kocsis Tibor utódja.

horoszkopNem tehet róla, hiába rossz szokás, mégis mindig visszatekint a vég közeledtével az elmúlt hónapra, és magában értékeli a történteket - napi horoszkóp.

XFactorMint ahogyan azt már több portál is megírta, az X Faktor hivatalos Facebook oldalán különös felhívások jelentek meg. Sok rajongó felkapta a fejét olvasva a posztokat, amik megjelentek.

erőszakFelmentettek Svédországban egy nemi erőszaktevő férfit, mert a bíró szerint az áldozat nem ellenkezett eléggé. A nő hiába bizonygatta, hogy határozottan tiltakozott, többször is nemet mondott a férfinak, és amíg csak bírta, összezárta combjait, ám végül feladta az ellenállást.

horoszkopA munkahelyén és az anyagiak terén nem minden alakul úgy, ahogyan azt Ön szeretné, de a változások mindezek ellenére nem feltétlenül teremtenek előnytelen helyzetet, még akkor sem, ha az új szituáció miatt a korábbi tervei módosítására kényszerül- napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite