2021. április 11., - Zsolt, Leó
Keresés a tartalomban

horoszkopA Nyilasokban ma feltámad a már-már kialudt becsvágy, a Bakoknak a ma reggel simának és gördülékenynek tűnik, a Bikáknak sajnos, vagy nem, de még nem elég erős a pozíciójuk, az Ikrek szívesen segítenek bárkinek, ha megkérik rá, de ha kihasználják, azt rendkívül rossz néven veszik, és ezt nem is titkolják egyetlen másodpercig sem - Napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkopA Bikák végre ma pihenhetnek, amíg a többiek bele vetik magukat a karácsonyi vásárlásba, a Szüzek ma csodálatos napra ébredtek, tegyenek félre minden gondot, problémát, a Skorpiók ma végre tiszta vizet önthetnek a pohárba, így legalább megnyugodhatnak, a Halaknak a korábbi sikerszéria folytatódik - Napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkopA Kosoknak a mai nap kedvező arra, hogy új feladatokba fogjon, az Ikrek feszült hangulatba zárhatják a hetet, a Rákoknak volt már jobb szombatjuk is, igaz rosszabb is, az Oroszlánoknak ez a nap a nagy beteljesülést jelenti, a régóta várt alkalmat, a Nyilasok a mai napon meggondolatlanul cselekedhetnek - Napi horoszkóp a Nógrád24.hu-n.

horoszkopA legszerencsésebb napja ez a mai a héten, ekkorra időzítse az üzleti tárgyalásokat, különösen azokat, amelyek már csak az utolsó finomításokra, esetleg aláírásra várnak - napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.12.06

MikulásNem is olyan rég a téli időszak még arra adott alkalmat az embereknek, hogy - a mezőgazdasági munkák lezárultával - egy kicsivel több időt szenteljenek magukra és egymásra. Ilyenkor lehetett kipihenni az egész éves fáradalmakat, készülni a következő évre, hálát adni, és persze jóslásokba bocsátkozni a jövő évet illetően.

horoszkopKollégái megjegyzéseket tehetnek a munkájára, bírálhatják a magatartását. A zárkózottsága miatt nagyképűséggel vádolják - napi horoszkóp.

LottóSzomorú világrekordot döntött egy brit lottónyertes, aki a szerdán éjfélkor lejárt határidőig nem jelentkezett 63,8 millió fontos (22 milliárd forintos) lottófőnyereményéért.

horoszkopValami olyasmi történik ma Önnel, amitől különös jelentőséget kap, és sokáig emlékezetes marad ez a nap - napi horoszkóp.

Vilmos hercegAz átlagosnál nagyobb az esélye annak, hogy Vilmos herceg felesége ikreket vár - legalábbis erre a következtetésre jutottak a brit sajtó által kedden megszólaltatott szakértők abból a tényből, hogy Katalin hercegnőt heveny terhességi rosszullétek miatt kórházban kezelik.

horoszkopHát bizony, azt nem gondolta volna, hogy ellenségei az első megingását ilyen alattomos módon kihasználják - napi horoszkóp.

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite