2021. január 15., péntek - Lóránt
Keresés a tartalomban
Bulvár - 2012.12.06

MikulásNem is olyan rég a téli időszak még arra adott alkalmat az embereknek, hogy - a mezőgazdasági munkák lezárultával - egy kicsivel több időt szenteljenek magukra és egymásra. Ilyenkor lehetett kipihenni az egész éves fáradalmakat, készülni a következő évre, hálát adni, és persze jóslásokba bocsátkozni a jövő évet illetően.

horoszkopKollégái megjegyzéseket tehetnek a munkájára, bírálhatják a magatartását. A zárkózottsága miatt nagyképűséggel vádolják - napi horoszkóp.

LottóSzomorú világrekordot döntött egy brit lottónyertes, aki a szerdán éjfélkor lejárt határidőig nem jelentkezett 63,8 millió fontos (22 milliárd forintos) lottófőnyereményéért.

horoszkopValami olyasmi történik ma Önnel, amitől különös jelentőséget kap, és sokáig emlékezetes marad ez a nap - napi horoszkóp.

Vilmos hercegAz átlagosnál nagyobb az esélye annak, hogy Vilmos herceg felesége ikreket vár - legalábbis erre a következtetésre jutottak a brit sajtó által kedden megszólaltatott szakértők abból a tényből, hogy Katalin hercegnőt heveny terhességi rosszullétek miatt kórházban kezelik.

horoszkopHát bizony, azt nem gondolta volna, hogy ellenségei az első megingását ilyen alattomos módon kihasználják - napi horoszkóp.

horoszkopNem törődik semmivel és senkivel, csak önmagába gubózva, a saját lelke izgalmas kérdéseivel foglalkozik - napi horoszkóp.

horoszkopÉlvezze ki, mert ez az utolsó igazi, nyugodt vasárnap a szokásos ünnepi készülődés, vásárlás, nyüzsgés előtt - napi horoszkóp.

Bulvár - 2012.12.02

stoneAz X-Faktor szombati adásában már csak 5 produkció állt színpadra és küzdött a nézők és a mentorok kegyeiért. A nézők szavazatai alapján az utolsó két helyen Keresztes Ildikó mentorálja Stone, és Geszti Péter versenyzője, Szabó Dávid végeztek.

Bulvár - 2012.12.01

decemberMire számíthatnak a különféle csillagjegyek a karácsonyi időszakban és az év végén? Ha szeretné megtudni, olvassa el havi horoszkópunkat szerelemről, érzelmekről, egészségről és munkáról!

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite